Travelstories down

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Παιδιά για τιυς χάρτες υπάρχουν ένα σωρό δωρεάν εφαρμογές που δινουν και λινκ που μπορείτε να κοτσαρετε στο προφίλ σας ή οπου αλλου θελετε

varioAthens

Member
Τι εχω καταλαβει λαθος? Μπηκα για δοκιμη στον χαρτη μου και τα βλεπω ολα κομπλε...
Ωστοσο να πω την αληθεια και να φυγουν οι χαρτες δεν με πειραζει, προσωπικα δεν κοιταζω ποτε χαρτες μελων...

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Παιδιά για τιυς χάρτες υπάρχουν ένα σωρό δωρεάν εφαρμογές που δινουν και λινκ που μπορείτε να κοτσαρετε στο προφίλ σας ή οπου αλλου θελετε
Για πρότεινε καμιά της προκοπής. Έχω δοκιμάσει την εφαρμογή been στο κινητό που και λεφτά θέλει για την πλήρη εφαρμογή και δεν με ικανοποιεί ποιοτικά.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Για πρότεινε καμιά της προκοπής. Έχω δοκιμάσει την εφαρμογή been στο κινητό που και λεφτά θέλει για την πλήρη εφαρμογή και δεν με ικανοποιεί ποιοτικά.
Και μένα θα με ενδιέφερε. Αλλά όχι χάρτης που να πινεζάρεις απλά χώρες, αλλά να μπορείς να σημειώσεις αναλυτικά τις πόλεις και τα μέρη που εξερευνησες. :)

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εννοεί τους χάρτες που σημειώνεις χώρες, άντε και αυτούς που σημειώνεις και περιοχές. Αν σε ενδιαφέρουν οι ημερομηνίες των ταξιδιών σου μπες στο Nomadmania. Εκεί νομίζω έχεις την δυνατότητα να το κάνεις αυτό.

Προσωπικά μου είναι τελείως αδιάφορο να ποστάρω τους χάρτες μου. Δεν τους φτιάχνω για να τους δείχνω. Για μένα τους φτιάχνω. Λες και αν μπει κάποιος στον χάρτη μου εδώ θα καταλάβει τις οδικές διαδρομές που έχω κάνει. Εγώ τις ξέρω...

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Εννοεί τους χάρτες που σημειώνεις χώρες, άντε και αυτούς που σημειώνεις και περιοχές. Αν σε ενδιαφέρουν οι ημερομηνίες των ταξιδιών σου μπες στο Nomadmania. Εκεί νομίζω έχεις την δυνατότητα να το κάνεις αυτό.

Προσωπικά μου είναι τελείως αδιάφορο να ποστάρω τους χάρτες μου. Δεν τους φτιάχνω για να τους δείχνω. Για μένα τους φτιάχνω. Λες και αν μπει κάποιος στον χάρτη μου εδώ θα καταλάβει τις οδικές διαδρομές που έχω κάνει. Εγώ τις ξέρω...
Μα κι εγώ για μένα τον θέλω. Το nomadmania δεν το έχω δει επισταμένως αλλά μου φαίνεται πολύπλοκο. Θα του ρίξω μια ματιά παραπάνω

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.366
Μέλη
40.014
Νεότερο μέλος
nloalgjs12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom