• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ινδία Visa για Ινδία

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Σ αυτό που έβαλες εσύ (Gabon, Gambia, Georgia, Germany, Ghana, Greece, Grenada, Guatemala, Guinea, Guyanα) δες και την #1

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Παιδιά, ξεχάστε τις οδηγίες του επίσημου σάιτ. Θα μπερδευτείτε. Πηγαίνετε στη συμπλήρωση της φόρμας και ακολουθήστε τις αντίστοιχες οδηγίες από εδώ:

https://www.tripadvisor.co.uk/Travel-g297604-c220339/Goa:India:Etourist.Visa.A.Guide.html

Το έχει ανεβάσει και ο καπετάνιος και είναι ό,τι καλύτερο και πιο κατανοητό απ'όσα άλλα βρείτε.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Η πληρωμή του τέλους των $49.20 για την έκδοση της ηλεκτρονικής βίζας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ με ελληνική πιστωτική ή χρεωστική κάρτα! (προφανώς, λόγω capital controls). Τρεις φορές μου την απέρριψε το σύστημα (διαφορετικές κάρτες).

Επίσης, μετά από 3 ανεπιτυχείς προσπάθειες πληρωμής, η αίτηση ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ και πρέπει να υποβληθεί νέα, με εισαγωγή όλων των στοιχείων από την αρχή....

Κανονίστε την πορεία σας όσοι πρόκειται να ταξιδέψετε...

Xeniaa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαρόκο
Εγώ πάντως πριν 2 μήνες πληρωσα κανονικά την eTV με ελληνική χρεωστική κάρτα χωρίς κανένα πρόβλημα. Άλλαξε κάτι από τότε;

Γεια σε ολα τα μελη.
Τον ιανουαριο θα παω ταξιδι στην ινδια για 8 ημερες μετα θα περασω στο νεπαλ και θα γυρισω παλι στην ινδια για 22 μερες.
Μπορει να μου πει καποιος τι βιζα χρειαζεται να παρω.
Θα κανω την διαδικασια της e visa αλλα χρειαζεται να την κανω δυο φορες αφου μπαινω βγαινω και ξαναμπαινω στην ινδια η με την ιδια ειμαι ενταξει.
ευχαριστω

isabelle

Member
Γεια σε ολα τα μελη.
Τον ιανουαριο θα παω ταξιδι στην ινδια για 8 ημερες μετα θα περασω στο νεπαλ και θα γυρισω παλι στην ινδια για 22 μερες.
Μπορει να μου πει καποιος τι βιζα χρειαζεται να παρω.
Θα κανω την διαδικασια της e visa αλλα χρειαζεται να την κανω δυο φορες αφου μπαινω βγαινω και ξαναμπαινω στην ινδια η με την ιδια ειμαι ενταξει.
ευχαριστω
Όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω λινκ, θα βγάλεις τουριστική βίζα 180 ημερών πολλαπλών εισόδων
https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Καλησπέρα! Σε 3 εβδομαδες θα είμαι Ινδία. Θέλω να κάνω e-visa και δεν βρίσκω πουθενά για το κόστος . Αν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει. Ευχαριστώ!

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Εγώ πάντως πριν 2 μήνες πληρωσα κανονικά την eTV με ελληνική χρεωστική κάρτα χωρίς κανένα πρόβλημα. Άλλαξε κάτι από τότε;
πριν δυο μέρες πλήρωσα με Visa της Αlpha, κανένα πρόβλημα

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.014
Μέλη
39.732
Νεότερο μέλος
Gregorykani

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom