Ιταλία Wanted: tips για Σαρδηνία Αύγουστο!

Μηνύματα
23
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
Γενεύη, Βέρνη, Λουκέρνη
Ταξίδι-Όνειρο
Roadtrip Λατινική Αμερική
Γεια σας αγαπημένοι (συν)ταξιδιώτες! Ηθελα να ρωτησω πληροφοριες για το επικειμενο ταξιδι μου στη Σαρδηνία! Θα πάμε ζευγάρι 14 με 19/08. Κλείσαμε αεροπορικά και τώρα μας μένει ξενοδοχείο, εαν και απο τις τιμες μας κοβω σε κανενα bnb να μένουμε, κι έχω βρει κάτι ωραιότατα! Αρχικά αξίζει να μείνουμε όλες τις μέρες στο Αλγκέρο ή να πάμε και κάποιες Κάλιαρι ή Σάσαρι ή κάπου αλλού; Οταν φεύγουμε κι όταν ερχόμαστε πρέπει οπωσδήποτε να μεινουμε πάντως Αλγκέρο για να είμαστε κοντά στο αεροδρόμιΟ! Γενικά λέγαμε να νοικιάσουμε σκουτεράκι αφού οι αποστάσεις είναι σχετικά κοντινές! Σκεφτόμαστε να περάσουμε και απέναντι Κορσική με το fb για μονοήμερο, θα προλάβουμε να δούμε τίποτα; Wanted: Τιπς, παραλίες και βασικά ωραίο φαγητό και ότι σας άρεσε και αξίζει να πάμε! Επίσης, έχει κάνει κανείς εκεί σερφ ή καιτ σερφ; Τι κύματα έχει και προς τα που; Υπερευχαριστωωωωωωω!
 

filippia

Member
Μηνύματα
356
Likes
372
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλημέρα και να σου πω ότι κάνατε πολύ καλή επιλογ΄΄η διακοπών. Είχα πάει Σαρδηνία το 2006 και είχα ξετρελλαθεί.
Η συμβουλή μου είναι να μην πάτε Κορσική, οι 5 μέρες για τη Σαρδηνία είναι πολύ λίγες και οι αποστάσεις δεν είναι καθόλου κοντινές. Εμείς 5 μέρες είδαμε μόνο το βορειοανατολικό κομμάτι, μέναμε Όλμπια και ούτε καν μέχρι Σάσσαρι δε φτάσαμε. Οι δρόμοι, σε συνδυασμό με τους οδηγούς δεν ενδείκνυνται για μηχανάκι, καλύτερα αυτοκίνητο. Το Κάλιαρι είναι αρκετά μακριά, πάνω από 200 χλμ και γενικώς το βόρειο κομμάτι είναι πιο διάσημο (Porto Cervo, Porto Rotondo, Costa Smeralda). Οι παραλίες είναι φανταστικές, καταγάλανα νερά αλλά γενικώς να ξέρεις είναι ακριβά. Η Όλμπια είναι μια καλή λύση για διαμονή γιατί είναι σε βολική τοποθεσία και βρίσκεις οικονομικά δωμάτια. Για το Αλγκέρο δεν ξέρω, δεν είχαμε πάει.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Να περάσετε τέλεια όπου κι αν πάτε τελικά.
 
Μηνύματα
23
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
Γενεύη, Βέρνη, Λουκέρνη
Ταξίδι-Όνειρο
Roadtrip Λατινική Αμερική
Ευχαριστώ πολύ! Το είδα ήδη αυτό το thread απλώς δεν ήξερα που να μείνω και τις λεπτομέρειες για το σερφ κτλ για αυτό έφτιαξα καινούριο :p
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.220
Μηνύματα
884.131
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom