• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Wizz Air WizzAir -- Πληροφορίες - Ερωτήσεις

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κάπου διάβασα ότι η γουιζ παίρνει τη βάση της από το Αμπου Νταμπι. Κρίμα γιατί ήταν καλό κονεξιον και για άλλα μέρη . Αν βρω λινκ θα παραθέσω .

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Κάπου διάβασα ότι η γουιζ παίρνει τη βάση της από το Αμπου Νταμπι. Κρίμα γιατί ήταν καλό κονεξιον και για άλλα μέρη . Αν βρω λινκ θα παραθέσω .

Το έγραψε ο @georgi d στο νήμα Wizz Air News.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Το έγραψε ο @georgi d στο νήμα Wizz Air News.
Νομίζω το είχα διαβάσει στα omorfa taxidia. H αλήθεια είναι πως μπαίνω μια φορά τη βδομάδα εδώ μέσα κι αυτό στα πεταχτά. Πάνε οι παλιές δόξες του fórum 😀😀

traveller9325_gr

New Member
Έχω μία κράτηση πτήσης wizz από Αθήνα για Βουδαπέστη.Είδα ότι το όριο της δωρεάν χειραποσκευής είναι 40x30x20. Έχω μία μικρή βαλίτσα με ροδάκια,που όμως ξεπερνάει το όριο κατά 2-3 εκατοστά.Είναι περίπου 43x32x20.Θεωρείτε ότι υπάρχει κίνδυνος να με χρεώσουν αν δεν εχω αγοράσει priority(το οποίο είνα αρκετά ακριβό περίπου 40 €,κάτι που ακυρώνει το οικονομικό ώφελος του φθηνού νάυλου που πέτυχα όταν έκλεισα το εισητήριο),ακόμα και για τόσο μικρή απόκλιση?Και πόση είναι η χρέωση αν το μέγεθος της χειραποσκευής ξεπερνάει τα όρια?Εψαξα στο site αλλά δεν βρήκα πουθενά αυτή την πληροφορία.

Last edited:

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Έχω μία κράτηση πτήσης wizz από Αθήνα για Βουδαπέστη.Είδα ότι το όριο της δωρεάν χειραποσκευής είναι 40x30x20. Έχω μία μικρή βαλίτσα με ροδάκια,που όμως ξεπερνάει το όριο κατά 2-3 εκατοστά.Είναι περίποτ 43x32x20.Θεωρείτε ότι υπάρχει κίνδυνος να με χρεώσουν αν δεν εχω αγοράσει priority(το οποίο είνα αρκετά ακριβό περίπου 40 €,κάτι που ακυρώνει το οικονομικό ώφελος του φθηνού νάυλου που πέτυχα όταν έκλεισα το εισητήριο),ακόμα και για τόσο μικρή απόκλιση?Και πόση είναι η χρέωση αν το μέγεθος της χειραποσκευής ξεπερνάει τα όρια?Εψαξα στο site αλλά δεν βρήκα πουθενά αυτή την πληροφορία.
Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις backpack ας είναι και πιο μεγάλο το οποίο όμως συμπιέζεται.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Έχω μία κράτηση πτήσης wizz από Αθήνα για Βουδαπέστη.Είδα ότι το όριο της δωρεάν χειραποσκευής είναι 40x30x20. Έχω μία μικρή βαλίτσα με ροδάκια,που όμως ξεπερνάει το όριο κατά 2-3 εκατοστά.Είναι περίπου 43x32x20.Θεωρείτε ότι υπάρχει κίνδυνος να με χρεώσουν αν δεν εχω αγοράσει priority(το οποίο είνα αρκετά ακριβό περίπου 40 €,κάτι που ακυρώνει το οικονομικό ώφελος του φθηνού νάυλου που πέτυχα όταν έκλεισα το εισητήριο),ακόμα και για τόσο μικρή απόκλιση?Και πόση είναι η χρέωση αν το μέγεθος της χειραποσκευής ξεπερνάει τα όρια?Εψαξα στο site αλλά δεν βρήκα πουθενά αυτή την πληροφορία.
Μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο - δεδομένου ότι η χειραποσκευη είναι με ροδακια και δεν έχεις priority - να μη την ελέγξουν.
Γενικά η "δωρεάν μικρή χειραποσκευη" που παρέχουν πια οι low cost χρειάζεται να χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα και βολεύει να είναι backpack σε μέγεθος σχολικής τσάντας (άντε λίγο μεγαλύτερο αν δεν είναι φουλαρισμενο).
Θα σου πρότεινα, αν δεν έχεις και δε θες να αγοράσεις backpack με τις ενδεδειγμένες διαστάσεις, να δανειστεις από κάποιον ή να αγοράσεις priority. Τα πρόστιμα είναι πιο ακριβά από το priority (αλλιώς χάνεται και το νόημα).

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Οχι με wizz αλλά με vueling την προηγούμενη εβδομαδα μου ελεγξαν το backpack και με χρεωσαν 60 ευρώ ενώ η εξτρα χειραποσκευή ηταν καπου 35 (οποτε και για γουιζ θα ειναι 60-65 φανταζομαι)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.231
Μέλη
39.935
Νεότερο μέλος
Billdim

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom