Η Γενεύη είναι από τις πιο κλασάτες πόλεις της Ευρώπης. Γεμάτη υπέροχα πανάκριβα μαγαζιά, μια μικρή παλιά πόλη, σκέτο μπιζού, σκαρφαλωμένη σε ένα καταπράσινο λόφο και φυσικά την γοητευτική λίμνη Λεμάν να την αγκαλιάζει και να της δίνει ζωή.

Στην αριστερή όχθη της λίμνης, μπροστά σε μεγαλόπρεπα μέγαρα και απέναντι από το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον περίφημο πίδακα, βρίσκεται κρυμμένο ένα από τα πιο ωραία και πρωτότυπα μυστικά της Γενεύης. Δίνοντας ένα συμβολικό τίμημα της τάξεως των δύο ευρώ, έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις τον μαγικό κόσμο του La Buvette des Bains. Πρόκειται έναν ευφάνταστο συνδυασμό λουτρών και bar εστιατορίου, που φιλοξενείται, χειμώνα καλοκαίρι, πάνω σε έναν υπέροχο, τεράστιο λιμενοβραχίονα. Το καλοκαίρι, όταν ο καιρός το επιτρέπει, απολαύστε το μπάνιο σας  στις ειδικά διαμορφωμένες παραλίες στο πλάι του λιμενοβραχίονα ή απλά κάντε ηλιοθεραπεία τσιμπώντας κάποιο από τα γευστικότατα πιάτα του self service εστιατορίου. Μην φοβάστε, οι τιμές θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, είναι απίστευτα χαμηλές για τα δεδομένα της Γενεύης. Το χειμώνα  το εστιατόριο παραμένει ανοιχτό και είναι το ιδανικό σημείο για να θαυμάστε την θέα της παγωμένης λίμνης.

Extra tip. Στο La Buvette des Bains υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για μασάζ, σάουνα και χαμάμ. Ειδικά τους χειμερινούς μήνες η επίσκεψη σε αυτές είναι σκέτη απόλαυση.

http://www.buvettedesbains.ch/