Το Neemrana Fort Pallas είναι από μόνο του αιτία ταξιδίου. Φανταστείτε ένα εντυπωσιακό Ινδικό κάστρο – παλάτι, μεταμορφωμένο σε  παραδοσιακό ξενοδοχείο, με άψογη διακόσμηση εποχής. Χτισμένο σε πολλά επίπεδα στην κορυφή ενός λόφου, έχει  υπέροχη θέα στην απεραντοσύνη του τοπίου του Ρατζαστάν. Οι κοινοί χώροι του είναι μαγικοί και τεράστιοι, η πισίνα υπέροχη και το spa εμπειρία ζωής που για κανένα λόγο δεν πρέπει να χάσετε. Τα δωμάτια, όλα διαφορετικά μεταξύ τους, είναι μεγάλα, διακοσμημένα με ιδιαίτερο τοπικό στυλ και τα μπάνια αν και κάπως κουρασμένα αξιοπρεπέστατα. Το φαγητό είναι πλούσιο, γευστικότατο, κατά βάση Ινδικό, προσαρμοσμένο όμως στα δυτικά γούστα.

Το Neemrana Fort Pallas βρίσκεται περίπου τρεις ώρες μακριά από το Νέο Δελχί στον δρόμο για την Τζαϊπούρ και αυτό το κάνει ιδανικό stop over στην αρχή ή το τέλος του ταξιδιού σας. Μόνα αρνητικά, η δυσκολία μετακίνησης ανθρώπων κάποιας ηλικίας στο ξενοδοχείο, λόγω των πολλών επιπέδων και η πλήρης απομόνωση του μέρους, μια που σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων δεν υπάρχουν αξιόλογα ενδιαφέροντα.

Συμπέρασμα. Εκπληκτικό παραδοσιακό ξενοδοχείο υπερπαραγωγή για ένα βράδυ-relax στο τέλος του ταξιδιού σας. Τιμές από 120€ το δίκλινο.

http://fort-palace.neemranahotels.com/