Η απίστευτη ομορφιά των βουνών, σε συνδυασμό με το πλούσιο χιόνι και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις, είναι οι κυριότεροι παράγοντες που καθιστούν το Κολοράντο έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς σε ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της περιοχής, γεμάτα κόσμο, ξενοδοχεία, και καταστήματα , μπορεί να αποπνέουν έναν αέρα σπάνιας κοσμικότητας, αλλά δυστυχώς στερούν από τον επισκέπτη την δυνατότητα να χαρεί και να  απολαύσει τον πραγματικό πρωταγωνιστή, την υπέροχη φύση.

Το C Lazy U Ranch είναι ένα κλασσικό Αμερικανικό ράντσο, που βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία, στις παρυφές του Εθνικού Πάρκου Rocky Mountain, τρεις περίπου ώρες με το αυτοκίνητο, μακριά από το Ντένβερ, την πρωτεύουσα του Κολοράντο. Πρόκειται για ένα μοναδικό ησυχαστήριο  σαράντα ξύλινων δωματίων, περίτεχνα διακοσμημένων και  άριστα εξοπλισμένων με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Απευθύνεται κυρίως στους επισκέπτες που απεχθάνονται την πολυκοσμία και τις κοσμικότητες και θέλουν απλά να συνδυάσουν την χαλάρωση με το μεγαλείο της φύσης και τα σπορ.

Το ράντσο είναι ανοιχτό όλες τις εποχές του χρόνου και προσφέρει πολυποίκιλες δραστηριότητες. Από πεζοπορία, ψάρεμα, τένις και κολύμπι στην πισίνα, τους καλοκαιρινούς μήνες, μέχρι χόκεϋ στον πάγο, πατινάζ, snowmobile και cross country σκι τους χειμερινούς. Η μεγαλύτερη όμως ατραξιόν του  είναι τα περίπου διακόσια άλογα που διαθέτει και κατά συνέπεια οι φανταστικές διαδρομές που μπορεί να απολαύσει κανείς, όλες τις εποχές του χρόνου, ιππεύοντας τα. Το C Lazy U Ranch τέλος, είναι απόλυτα φιλικό προς τα παιδιά, μια που έχει ειδικό προσωπικό να τα απασχολεί, διαθέτει ένα από τα καλύτερα spa της περιοχής, διοργανώνει μαθήματα γιόγκα, ενώ στην τιμή διαμονής περιλαμβάνεται η πλήρης διατροφή, η οποία είναι εξαιρετική.

Extra tip. Οι λάτρεις του σκι ας γνωρίζουν ότι μπορούν χωρίς κανένα πρόβλημα να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ. Το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο του Winter Park είναι μόλις είκοσι πέντε χιλιόμετρα μακριά από το C Lazy U Ranch.

https://www.clazyu.com/