Το να διαλέξουμε τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη είναι επιεικώς αδύνατον, μιας που τα standards διαμονής στο νησί είναι εξαιρετικά υψηλά. Μπορούμε όμως να διαλέξουμε 5 από τις αγαπημένες μας infinity pools δίχως φόβο και πάθος!

Canaves Oia Hotel

Σουίτες, spa, εστιατόρια και πισίνες. Kυκλαδίτικο λευκό, elegant πολυτέλεια και μια πισίνα που δεν τελειώνει πουθενά είναι μερικά μόνο από τα θέλγητρα του εξαιρετικού Canaves Oia Hotel.

 

Grace Santorini

Το κυκλαδίτικο λευκό είναι εδώ, η πολυτέλεια, η θέα στην καλντέρα – εδώ όμως προσθέτουμε hip interior design με μοντέρνες πινελιές στα διακοσμητικά και στα έπιπλα κι εχουμε ένα πραγματικά ξεχωριστό ξενοδοχείο.

Katikies Santorini

Πισίνα που μοιάζει να συνεχίζεται στο άπειρο, ένα στιλάτο champagne bar στην άκρη της, περίπλοκες όσο και καθαρές γεύσεις και δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε ούτε λεπτό από το Katikies στην Οία.

Chromata

Minimal διακόσμηση και το απαραίτητο κυκλαδίτικο λευκό που όμως “λερώνεται” από πολύχρωμες πινελιές -αυτή την παλέτα μας “υπόσχονται” τα Chromata στο Ημεροβίγλι εκτός από την υπέροχα ατελείωτη πισίνα.

Mystique

Πραγματικά.. μυστικιστική η εμπειρία, που ξεκινά από τις σουίτες και τις βίλες του, συνεχίζεται στην ατέλειωτη πισίνα του και απογειώνεται στο Asian Spa Resort. Όλα αυτά στην Οία