Όταν θα διαβείς της πύλες του KU DE TA  έχεις εκείνη την υπέροχη αίσθηση ότι μπαίνεις σε ένα ξεχωριστό μέρος. Το εστιατόριο, τα bar, η μουσική, οι χαλαροί ρυθμοί, σε προδιαθέτουν θετικά και είσαι σίγουρος ότι οι στιγμές που θα ζήσεις στην αγκαλιά του θα σου μείνουν αξέχαστες, γιατί πάνω απ’ όλα το KU DE TA είναι τρόπος ζωής.

Φτιαγμένο στις αρχές της δεκαετίας του 2000, στην άκρη της εντυπωσιακής παραλίας του Σεμινιάκ, μακριά από την θλιβερή οχλαγωγία της Κούτα, αποτελεί σημείο αναφοράς στα τουριστικά δρώμενα του Μπαλί. Η ιδανική τοποθεσία, σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό ντιζάιν, την ραφινάτη κουζίνα και την υπέροχη χαλαρωτική μουσική, δημιούργησαν ένα αμίμητο στέκι, που προσελκύει, όλες τις ώρες της ημέρας, όσους εκτιμούν το ωραίο.

Η ζωή στο KU DE TA αρχίζει πρωί και τελειώνει ξημέρωμα. Διαλέξτε και πάρτε. Πρωϊνό και  βουτιές στα κύματα του Σεμινιάκ και μετά ηλιοθεραπεία με έναν καφέ ή μια γρανίτα στο χέρι, μέχρι να φτάσει η ώρα για το μεσημεριανό τσίμπιμα. Το απόγευμα ξανά μπάνιο και χαλάρωση στα μοδάτα ανάκλιντρα χαιρετώντας τον ήλιο που φεύγει, ενώ το βράδυ, πριν το ξεσάλωμα στο μπαρ, φευγάτο δείπνο με φόντο το φεγγάρι.

Extra tip. Πολύ συχνά, στα πλατό του KU DE TA παίζουν φημισμένοι DJ’s από όλο τον κόσμο. Ρίχνετε συχνά ματιές στο site για περισσότερες πληροφορίες.

http://www.kudeta.net/