Παραδοσιακή επτανησιακή αρχιτεκτονική, καταπράσινα τοπία, πεντακάθαρα νερά και μια μαγευτική χερσόνησος- η Άσσος είναι ένα πραγματικό όργιο χρωμάτων, όπου το πράσινο της φύσης καθρεφτίζεται στα νερά και μπλέκεται με το μπλε της θάλασσας και την χρωματική παλέτα των σπιτιών. Το χωριό αυτό βρίσκεται θεατρικά χτισμένο σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Κεφαλονιάς, στην ομώνυμη ερσόνησο στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού, “περικυκλώνοντας” από ψηλά την ομώνυμη παραλία με το λεπτό βοτσαλάκι και τα ήρεμα νερά με τις πράσινες αποχρώσεις που “δανείζονται” από την γύρω φύση. Highlight της περιοχής είναι το βενετσιάνικο κάστρο της Άσσου, που χτίστηκε το 15ο αιώνα για να προστατέψει την περιοχή από τις επιδρομές των πειρατών και άλλων επίδοξων εισβολέων!

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού της Άσσου είναι η γειτνίαση με την παραλία του Μύρτου, μια από τις ωραιότερες της Ελλάδας, κάτι που της δίνει έξτρα πόντους και φυσικά έξτρα επισκέπτες. Η περιοχή όμως διαθέτει πάμπολλες μικρές και λιγότερο γνωστές παραλίες που αξίζει πραγματικά να ανακαλύψετε, καθώς επίσης και να κολυμπήσετε στην ίδια την παραλία της Άσσου.

Απόλυτα εναρμονισμένες με το στυλ της περιοχής, οι σουίτες Ρόη αποτελούν το ιδανικό καταφύγιο για την εξόρμησή σας στην Άσσο!