Η νέα άφιξη στη Βουκουρεστίου, στην ίδια θέση όπου πριν δυο χρόνια φιλοξενούσε το “Athens Lycabettus”, ακούει στο όνομα Lozenge Hotel, και φέρνει νέο αέρα όχι μόνο στη γειτονιά αλλά και σε ολόκληρη τη “γενιά” των αθηναϊκών boutique hotels.

Το ριζικό facelift του 4*  ξενοδοχείου ξεκίνησε από.. την πρόσοψη, με την προσθήκη μιας μοντέρνας μεταλλικής κατασκευής που μοιάζει να πλαισιώνει τα παράθυρα των δωματιών και δίνει νέο, φουτουριστικό ύφος στο υπάρχον κτήριο.  Αέρας ανανέωσης “φυσάει” όμως και στο εσωτερικό! Στα 25 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια του συνδυάζονται οι νέες τεχνολογίες με τα κλασικά έπιπλα, τα ποιοτικά υφάσματα και τα έξυπνα διακοσμητικά, ώστε να εξασφαλίζεται τόσο η φινέτσα και η πολυτέλεια, όσο και η λειτουργικότητα. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με queen size κρεβάτια, flat-screen δορυφορικές τηλεοράσεις, free wifi, μηχανή καφέ, safe box και amenities μπάνιου, ενώ οι ευρύχωρες σουίτες διαθέτουν επίσης μεγάλα επιπλωμένα μπαλκόνια.

Το καλύτερο tip φυσικά είναι το rooftop του ξενοδοχείου με θέα στην Ακρόπολη, όπου προς το παρόν σερβίρεται το πρωινό ενώ σύντομα πρόκειται να λειτουργήσει και roof top bar.

http://lozengehotel.com