Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό; Να τεστάρετε τις αντοχές σας, να διασκεδάσετε με την παρέα σας και να ζήσετε μια όμορφη και έντονη εμπειρία; Μαζευτείτε, επικοινωνήστε με την Trekking Hellas και ξεκινήστε για κατάβαση στον ποταμό Λούσιο!

Ο Λούσιος, παραπόταμος του Αλφειού, είναι ένα πανέμορφο ποτάμι στην Ορεινή Αρκαδία. Πήρε το όνομα του επειδή στα νερά του έλουσαν οι Νύμφες το νεογέννητο Δία. Το τοπίο είναι συγκλονιστικό, καθώς την κατάβαση συνοδεύει πλούσια βλάστηση -μάλιστα, τα πλατάνια που γέρνουν νωχελικά πάνω από το ποτάμι δημιουργούν ένα είδος φυσικής σκιάς. Το ποτάμι, συνολικού μήκους 9 χιλιομέτρων, είναι δυσκολίας 2ου -3ου βαθμού σε μια κλίμακα 1-6, κάτι που το καθιστά προσιτό ακόμα και για αρχάριους. Άλλωστε, έμπειροι οδηγοί της Trekking κρατούν γερά τα.. ηνία της βάρκας. Αφεθείτε στα χέρια τους, ακολουθήστε τις οδηγίες τους και μη φοβηθείτε να βρεθείτε στο νερό, αν χρειαστεί! Για το τέλος και κατόπιν συνεννόησης, τα παιδιά της Trekking μπορούν να ετοιμάσουν στο καταφύγιο ένα χορταστικό γεύμα συνοδεία κρασιού για το κρύο.

Την κατάβαση στο Λούσιο μπορείτε άνετα να συνδυάσετε με επίσκεψη και διαμονή στην κοντινή Βυτίνα. Μετά την κούραση και το κρύο από τα ορμητικά νερά του ποταμού, σας αξίζει μια χαλάρωση στο Art Mainalon Hotel.

 

http://www.trekking.gr/