Μέσα στην άγρια ομορφια και την ανοίκεια πέτρα του σκληρού μανιάτικου τοπίου, έχουν αναπτυχθεί μικρές ξενοδοχειακές μονάδες που φιλοδοξούν να προσφέρουν το κάτι διαφορετικό. Μία από αυτές είναι το Tainaron Blue Retreat, έξω από τη Βάθεια, χτισμένο θαρρείς στην άκρη του κόσμου.

Το Tainaron Blue Retreat είναι ένας ανακαινισμένος πέτρινος πύργος του 19ου αιώνα σε μια επιβλητική τοποθεσία, στην κορυφή ενός βράχου, με καταπληκτική πανοραμική θέα τόσο στις πλαγιές του Ταϋγέτου όσο και στις θάλασσες του Ταινάρου, απόλυτα εναρμονισμένος με την αγριότητα του τοπίου. Στους εξωτερικούς χώρους του με την όμορφη αυλή και τα ξύλινα decks κυριαρχεί η μικρή μα εντυπωσιακή infinity pool, ιδανική όχι για απλωτές αλλά για χαλάρωση και θέα στην απεραντοσύνη. Όχι τυχαία άλλωστε ο chef Σάκης Μπέλλης σερβίρει δημιουργική μανιάτικη κουζίνα συνοδεία μιας ενημερωμένης λίστας κρασιών.

Ταυτόχρονα οι εσωτερικοί χώροι ανακαινίστικαν και απέκτησαν όλες τις παροχές ενός μοντέρνου καταλύματος, συνδυάζοντας το παλιό με το νέο, την παράδοση με την άνεση και κάποιες μικρές δόσεις πολυτέλειας. Τα 3 δωμάτια του πύργου, μικρά αλλά ταυτόχρονα cozy, έχουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα ενώ η βαριά πέτρα των τοίχων διατηρεί στο εσωτερικό τους μια γλυκιά δροσερή ατμόσφαιρα. Τα στρώματα και τα λευκά είδη είναι Coco- Mat, ο καφές Nespresso, το WiFi free. Λόγω

Το Tainaron Blue Retreat προσφέρει ρομαντική απόδραση για δύο στην άκρη του κόσμου. Αξίζει να τη ζήσετε.

http://tainaron-blue.com/