Άγιον Όρος, ταξίδι στο «Περιβόλι της Παναγίας»

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.887
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Τότε ίσχυε το 4ήμερο αλλά όποιος ήθελε άνετα το παραβίαζε. Έχουν περάσει όμως πολλά χρόνια από τότε και όπως μαθαίνω έχουν αλλάξει και πολλά. Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να βοηθήσω.
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.036
Likes
1.605
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Ειδα σε ενα σαιτ οτι δεν επιτρεπεται να μεινεις πανω απο 4 μερες. Ισχυει κατι τετοιο; Ειναι υποχρεωτικο; :shock::shock::shock::shock:
{Κανονικά η ερώτηση έπρεπε να γίνει στην «Αναζήτηση Πληροφοριών» αλλά σου απαντάω εδώ και αν θέλουν οι υπεύθυνοι το μεταφέρουν} - Το διαμονητήριο που παίρνεις είναι για 4 μέρες σε ισάριθμες μονές. Υπάρχει και ειδικό διαμονητήριο για 4 συνεχόμενες μέρες στην ίδια μονή. Αυτό είναι και το μέγιστο της παραμονής σου στα μοναστήρια την κάθε φορά που επισκέπτεσαι το Άγ. Όρος - βεβαίως αν θέλεις μένεις λιγότερο και φεύγεις την δεύτερη ή τρίτη μέρα. Πέραν αυτών των ημερών μπορείς να μείνεις με δικά σου έξοδα σε ένα από τα δύο μοτέλ που υπάρχουν στις Καρυές και στη Δάφνη - το λιμανάκι των Καρυών. Το διαμονητήριο το δείχνεις στο καραβάκι που σε πάει και στις μονές όπου πρόκειται να φιλοξενηθείς – δεν το δείχνεις στην επιστροφή και άρα κανείς δεν σε ελέγχει για πόσο έμεινες πέραν των 4 ημερών. Για πιο σίγουρα πάρε τηλέφωνο. Γραφείο Προσκυνητών Ουρανούπολης : 2377071422, Θεσσαλονίκης : 2310252575, Μοτέλ στις Καρυές 2377024114, Μοτέλ στη Δάφνη 2377023603.
 

manosge

Member
Μηνύματα
5
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΡΑΗΛ
μπορω να παρω διαμονητηριο για 4 μερες αλλα να κλεισω σε μονες τηλεφωνικα για παραπανω μερες;
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.036
Likes
1.605
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Ναι, μπορεί να σε δεχθούν και αφού λήξει το διαμονητήριο αλλά μπορεί και όχι στην περίπτωση που είναι πλήρεις. Εξαρτάται και από την μονή. Άλλες είναι πιο αυστηρές στο θέμα της ημερομηνίας άλλες πιο χαλαρές. Αφού δηλαδή πάρεις πρώτα τηλ. στο γραφείο προσκυνητών και εξασφαλίσεις το διαμονητήριο λέγοντάς τους σε ποιες μονές επιθυμείς να πάς, μετά παίρνεις κατ’ ευθείαν τηλ. στα υπόλοιπα μοναστήρια που θέλεις και τους εξηγείς. Υπολόγιζε να είσαι κατά τις 7 το απόγευμα στο μοναστήρι που πρόκειται να διανυκτερεύσεις γιατί στις 7.30 κλείνουν οι πόρτες.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.263
Μηνύματα
885.473
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom