Αν και πώς, σας άλλαξε το travelstories την άποψη, για κάποιον προορισμό...

KIKA

Member
Μηνύματα
107
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
ΡΡΡΡΡΡΩΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ..ΜΠΟΡΩ?!!
Λοιπον,σε μια βδομαδα φευγω βαρκελωνη....για διακοπες.....Επελαξα το μέρος...μετα από αναλυτική συζητηση που είχα στο φορουμ,στη συνέχεια διαβασα ότι ιστορια και αναφορά υπηρχε για την βαρκελωνη,α τωρα που το φερε η συζητηση"βαρλελωνοπληκτοι" ειστε υπεροχοι...ελπίζω να μπω και γω στο κλαμπ μετα απο αυτές τις διακοπές!
Γενικά θέλω να ταξιδέψω παντου..το φορουμ με βοηθαει στη σειρά προτεραιότητας!!!
 

EvNick

Member
Μηνύματα
177
Likes
132
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Εγώ βασικά είχα στο μυαλό μου τα Κανάρια Νησιά, αλλά τώρα που διάβασα κάτι ιστορίες τέλειες εδώ μέσα, είμαι σίγουρος ότι θα επισκεφτώ την Ταυλάνδη (Κο Σαμούι) του χρόνου για διακοπές!!:D:D:D:D
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.786
Likes
18.194
Σας διάβασα λεπτομερώς, είδα τις άπειρες φωτο, νομίζω έπιασα το πνεύμα, με το οποίο ζούσατε τη Νέα Υόρκη και άρχισε να μου καλοφαίνεται...:)
Εμ, με admin και δημιουργό έναν Ταλιμπάν της ΝΥ τι περιμένεις...γενίτσαροι θα ξεπηδήσουν!
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.786
Likes
18.194
Αφού την έχω βάλει κι εγώ στο πρόγραμμα, κατάλαβες.....ψυχολογική τρομοκρατία κύριοι!!
 

pinelopi

Member
Μηνύματα
265
Likes
43
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Εμένα πάλι η επαφή με το Travelstories δεν μου άλλαξε τη γνώμη για κανένα προορισμό καθώς όπως λέει και η marydim θέλω να πάω ...παντού, ούτε και τον τρόπο που έβλεπα το ταξίδια μου άλλαξε καθώς με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία τα προσέγγιζα και πριν.Όμως με βοήθησε τρομερά σε γνώσεις καθώς δεν υπάρχει καλύτερος οδηγός από εσάς , μου έμαθε καινούρια μέρη (ε ναι λοιπόν το παραδέχομαι υπήρχαν μέρη και διαδρομές που δεν τις ήξερα...) και τώρα πια το "θέλω να παω ..παντού" απέκτησε άλλο νόημα. Συνειδητοποίησα όμως τις τόσες πολλές ευκαιρίες που έχω χάσει για ταξίδια στο παρελθόν και το πόσο λίγο έχω ταξιδέψει σε σχέση με πολλούς από εσάς , που στενοχωριέμαι λίγο...
 

vasso

Member
Μηνύματα
136
Likes
33
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία
Εγω προσωπικά ειχα ξεγράψει οτι θα παω ποτε Αφρική .Φοβόμουν όλα αυτα που ειχα διαβάσει σχετικά με τή βρώμα και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε συνήθως οι Ευρωπαίοι.Διαβάζοντας ομως τοσα πολλά απο το Travelstories σχετικά με την Αίγυπτο και τα μετρα που μπορεί να παρει καποιος ωστε να περάσει καλα ,το αποφάσισα να πάω και δεν το μετάνιωσα.Μάλιστα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να επισκεφτώ και το Μαρόκο με την πρωτη ευκαιρία.
Επίσης με βοήθησε στο να αλλάξω τις ταξιδιωτικές μου συνήθειες.Θα τολμήσω φέτος να πάω B.Ιταλία οδικώς μόνη χωρις καποιο group, εχοντας οδηγό τις δικές σας εμπειρίες και γνώσεις!!
 

ANEL

Member
Μηνύματα
1.029
Likes
340
οι προορισμοί στους οποίους θέλω να πάω δεν άλλαξαν προς το παρόν.:)μένω σταθερά προσανατολισμένη στην Ευρώπη.όμως μέσα από το travelstories ,έμαθα πολλά γιά τα ταξίδια και τα διάφορα μέρη,πρόσθεσα μερικούς ακόμα ευρωπαϊκούς προορισμούς στο 5ετες προγραμμά μου και τώρα τρέχω και δεν φτάνω!!με καταστρέψατε!!!!:mad:!!!!!πότε θα προλάβω να τα δω όλα αυτά ????:roll:
 

Picos Apicos

Member
Μηνύματα
94
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα&ίσως Ταιλάνδη πάλι!!
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Κίνας-Ιαπωνία-Περού
Εμένα προσωπικά δε με επηρέασε στο να ταξιδεύω περισσότερο διότι αυτό το έχουμε μέσα μας (η παλιοπαρέα) αλλά μου ανέδειξε προορισμούς τους οποίους δεν είχα τόσο ψηλά στην αντίληψή μου (Ινδία, Μαλαισία, Ταϊλάνδη) και ουσιαστικά καθόρισε το επόμενο ταξίδι μας μέσα Αυγούστου στην Ταϊλάνδη.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ που μας βοήθησαν με τις πληροφορίες τους και ειδικά τους : xenos, varioAthens και mpiftex οι οποίοι προσπάθησαν να μας βοθήσουν ακόμα και με προσωπικά μηνύματα συμπληρωματικά όλων των όσων έχουν ήδη γραφεί για το θέμα Ταϊλάνδη.Τους υποσχέθηκα και foto με αφιέρωση στην επιστροφή μας.
Να είστε καλά και καλά ταξίδια σε όλους μας !!
 

positiva

Member
Μηνύματα
130
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
Δεν μου άλλαξε γνώμη για κανέναν προορισμό γιατί πολύ απλά θέλω να πάω παντού!
κι εγω συμφωνω. δεν μου αλλαξε γνωμη για προορισμο. το μοναδικο που αλλαξε ειναι οι προτεραιοτητες των προορισμων. για παραδειγμα ηταν στα σχεδια μου καποια στιγμη να παω λιμνη κομο. μετα ομως απο την αφηγηση του traveller εγινε Νο1 προτεραιοτητα η οποια θα πραγματοποιηθει πλεον την 11η του Σεπτέμβρη.
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Εμένα πάλι η επαφή με το Travelstories δεν μου άλλαξε τη γνώμη για κανένα προορισμό καθώς όπως λέει και η marydim θέλω να πάω ...παντού, ούτε και τον τρόπο που έβλεπα το ταξίδια μου άλλαξε καθώς με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία τα προσέγγιζα και πριν.Όμως με βοήθησε τρομερά σε γνώσεις
σε πάω!!!!!
 

taxidiara!

Member
Μηνύματα
170
Likes
18
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
εγω λεω οτι μαλλον με ξετρελανε ακομα περισσοετρο ! πως αλλιως να το πω το οτι δεν κανω αλλη δουλεια απο το να χαζευω ταξιδια?!:roll:
ενας προορισμος που δεν ιεχα σκεφτει και δεν ειχα στα σχεδια γενικα ειναι οι φιλιππινες!!!
ελπιζω καποια στιγμη να τις επισκευτω!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.543
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom