Αν και πώς, σας άλλαξε το travelstories την άποψη, για κάποιον προορισμό...

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.384
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
..μου άλλαξε τη γνώμη για τους εξωτικούς προορισμους! και μαλιστα οι ιστοριες της go2thebeach! πιστευα πως θα καθομαι σε ενα resort ολη μερα.
Πολλοι σκεφτονται ετσι για τους εξωτικούς προορισμους και χαιρομαι που αλλαξες γνωμη μεσα απο τις ιστοριουλες μου :D

Παρα την πλυση εγκεφαλου με τη ΝΥ :bleh::haha: που παρεσυρε τους περισσοτερους απο σας εγω δεν αλλαξα γουστα μεσω του σαιτ , παραμενω σταθερη. Απλα απεκτησα μια μεγαλη παρεα :clap:
 

Rosa

Member
Μηνύματα
1.635
Likes
1.964
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Μέχρι που μπήκα σ' αυτο το φόρουμ, θεωρούσα πως είχα μια απόλυτα λογικά ιεραρχημένη λίστα...Δεν υπήρχαν προορισμοί που να μη με ενδιαφέρουν, ταξιδιωτικός φαταούλας ήμουν και παραμένω, απλά οι προτεραιότητες ήταν κατανεμημένες με σαφήνεια και λογική...Τώρα, μερικούς μήνες αργότερα, εξακολουθεί να με κεντρίζει όοοολος ο κόσμος, μονάχα που στις θέσεις της πρώτης δεκάδας γίνεται ο κακός χαμός, φαβορί, αουτσάιντερ και μπακατέλες, όλα ένα!!! Εκεί που το Περού και η Βολιβία στρογγυλοκάθονταν σα βασιλιάδες στην πρώτη θέση και σνόμπαραν όλα τα υπόλοιπα, βρέθηκαν να στριμώχνονται και να ρίχνουν αγκωνιές με τη Νότια Κίνα, που μέχρι τότε καθόταν παραπονεμένη σε πολύ χαμηλότερο κάθισμα και με τα μάτια δακρυσμένα και στραμμένα προς τα επάνω...Το Κασμίρ, που ως τότε θεωρούσε πως κερδίζει πανηγυρικά στους γύρους, πιάστηκε να αγκομαχάει στα σημεία και να σφυροκοπιέται από το Λάος και την Καμπότζη...Κι όσο για την Κόστα Ρίκα και τη Γουατεμάλα, ε, αυτές ένιωσαν αμφότερες την ανάγκη να συνάψουν συμμαχία για να μην τους τινάξει το χαλί κάτω απ' τα πόδια η μέχρι τότε παραμελημένη Βενεζουέλα....Με λίγα λόγια, οι αγαπημένοι μου και επείγοντες προορισμοί πλήθυναν σε σημείο απελπισίας...όπως πλήθυναν και οι ώρες που ξημεροβραδιάζομαι πάνω από έναν χάρτη...

(για την ιστορία, η Νότια Κίνα με ένα αφοπλιστικό κροσέ και ένα αναπάντεχο άπερκατ έριξε νοκάουτ τη βόρεια Ινδία περίπου πριν από ενάμιση μήνα...οι χάρτες ξαναστρώθηκαν, το ίντερνετ πήρε φωτιά, οι δύστυχοι mpiftex και toumpiotis δέχτηκαν έναν ξαφνικό καταιγισμό ερωτήσεων που απάντησαν με ευγένεια και καλή διάθεση όπως πάντα, μα όταν έφτασε η στιγμή για την επιβεβαίωση των δρομολογίων, η Air China έκανε την έκπληξη και μου είπε 'πριτς! Όταν θέλω εγώ δε θέλεις, τώρα που δε θέλω θέλεις, να λοιπόν κι εγώ δε θέλω, για να θέλεις όταν θέλω', κι έκοψε τα απευθείας δρομολόγια με Πεκίνο!!! Μικρό το κακό!...Η πάντα καταφερτζού Βιρμανία μου έκλεισε το μάτι από το τέλος της πρώτης δεκάδας, και μου το σφύριξε το παραμύθι: 'δεν κοιτάς και τις προσφορές της Singapore...')
 

r31134

Member
Μηνύματα
32
Likes
10
Επόμενο Ταξίδι
Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Η ιδεα του να κατσω και να οργανωσω μονος μου ενα ταξιδι που ισως
πριν δεν το σκεφτομουν τοσο εντονα,με τρελανε και μεσα απο τα οσα διαβασα και
διαβαζω ακομα,απο αφηγησεις ατομων,με ξεσηκωσαν πολυ,παρα πολυ.
Φυσικα ολα αυτα εδω μεσα.
Αλλιως καποτε θα πηγαινα σε ενα γραφειο και θα ελεγα:Θελω να παω εκει...ποσα θελετε?

Μπορει το ταξιδι να κραταει 10-15 μερες αλλα εγω βαζω μεσα και την προετοιμασια
που θελοντας και μη,απο το ψαξιμο και μονο,ταξιδευω.

Υπαρχουν μερες που εχεις αλλα στο μυαλο σου,μπορει γενικως να τα βαριεσαι ολα
και να ξενερωνεις και να λες,οχι,σιγα μην ξεσηκωθω να τρεχω στο αγνωστο μονος.
Μεχρι που ξαναμπαινεις και διαβαζεις τα δρωμενα εδω και αρχιζεις ξανα τα ονειρα.
 

SARAH

Member
Μηνύματα
221
Likes
27
Οσον αφορα Ευρωπη και Αμερικη δεν ειχα προβλημα,ταξιδευαμε μονοι,ομως Ασια και Αφρικη πηγαμε με γραφεια...τωρα μαζι σας κολλησα..πηρα δυναμη και πιστευω πως ναι βρε παιδι,γιατι οχι?
 

apodrasi

Member
Μηνύματα
546
Likes
1.011
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Οι fun της Ταυλάνδης μου τη σφήνωσαν στο μυαλό για τα καλά!
 

alma

Member
Μηνύματα
3.729
Likes
15.111
Δεν μου άλλαξε ακριβώς γνώμη απλώς με έκανε να βάλω κάποια μέρη πιο ψηλά στη λίστα των μερών που ήθελα να επισκεφτώ π.χ. χερσόνησο Γιουκατάν,Πορτογαλία κτλ.Πάντα ήθελα να τα επισκεφτώ κάποτε απλώς τώρα θέλω περισσότερο.
 

elenara88

Member
Μηνύματα
1.789
Likes
1.817
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Η Εβανζελι με αλλαξε με τις Νεες Υορκες και τα Τελ αβιβια της:bleh::haha:<3
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.001
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Για την Ισλανδια εμαθα περισσοτερα εδω και οταν ειδα και τις φωτο επαθα πλακα.
 

alex23

Member
Μηνύματα
312
Likes
49
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
εμενα το travelstories (ευτυχως) με αλλαξε ριζικα.να φανταστειτε οτι πριν την εγγραφη μου
δεν περνουσε καν απο το μυαλο μου ενα ταξιδι προς αμερικη η ασια και γενικοτερα μακρινους προορισμους.μεσω του site καταφερα να μαθω χρησιμα πραγματα για μερη που ουτε καν ειχα σκεφτει να επισκεφτω!ακομη,μου φαινοταν αδιανοητο να κανω ενα ταξιδι χωρις πρακτορειο ακομα και στην ευρωπη,γεγονος που τωρα το σκεφτομαι και γελαω με τον εαυτο μου.τελος οι ιστοριες της varioathens καταφεραν να με ταρακουνισουν ευχαριστα και πλεον η ινδια να αποτελει για μενα ενα ταξιδι ονειρο!!! σας ευχαριστω ολους πολυ
 

niax

Member
Μηνύματα
255
Likes
800
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Χμ, αποψη για καποιο προορισμο δεν εχω αλλαξει αλλα σιγουρα αρχισα να γλυκοκοιταζω μερη για τα οποια μεχρι τωρα απλα δεν ειχα αποψη. Για παραδειγμα δεν ειχα ιδεα τι ομορφιες μπορει να κρυβει το Ιραν. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε ως ταξιδιωτικο προορισμο με αποτελεσμα οι γνωσεις μου πανω στη χωρα (και στο τι εχει να προσφερει) να ειναι μηδαμηνες. Διαβαζοντας ομως τις αποψεις αλλων μελων μου προκαλειται η περιεργια να παω καποια στιγμη ωστε να αποκτησω και τη δικη μου!

Το καλο (και αυτο που το κανει εθιστικο νομιζω) ειναι οτι οι ιστοριες που διαβαζουμε ειναι γραμμενες απο τη σκοπια καποιου που εχει αγαπησει τον προορισμο που περιγραφει, εχει παει εκει και εχει περασει ομορφα. Ετσι μεταφερει τις πληροφοριες με ενθουσιασμο που στον μεταδιδει κι εσενα, σε αντιθεση με ενα ταξιδιωτικο οδηγο που απλα δινει ξερες πληροφοριες.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Το φορουμ μου εδειξε οτι μπορουν να γινουν με οικονομικο τροπο ταξιδια ,τα οποια ειχα "χαρακτηρισει"στο μυαλο μου ως μακρινα και ακριβα.

Επισης με εκανε να γλυκοκοιταζω την Ινδια,το Ιραν ,το Μαροκο,την Ισλανδια ..και ..και ..και ...
 

zmaria

Member
Μηνύματα
1.335
Likes
1.201
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Το χω γράψει και στην Ταϋλανδοιστορία μου πως γενικά το travel stories άνοιξε τους ταξιδιωτικούς μου ορίζοντες, μου έλυσε πολλές απορίες, μου έδειξε τον τρόπο να κάνω πιο οικονομικά και πιο ενδιαφέρον τα όποια ταξίδια μου και καταλάγιασε κάποιους φόβους μου. Επίσης έμαθα μέσω αυτού ότι δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, όταν ακόμα το ένιωθα βουνό να πάω μέχρι και την Ταϋλάνδη. Άρχισα να γλυκοκοιτάζω προορισμούς που ούτε καν σκεφτόμουν πριν και πέρα από τα θετικά να πω πως με έχει καταστρέψει και λιγάκι γιατί το πάθος έχει γίνει αρρώστια και δυστυχώς λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.934
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom