Katerina p
Member
Κοντά στο floriditaNαι.
Αν έχουν δίνουν. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν.
Πού στην πόλη;
Κοντά στο floriditaNαι.
Αν έχουν δίνουν. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν.
Πού στην πόλη;
25 ευρω κανονικα, με παζαρι ισως και 20Κοντά στο floridita
Tooes de collantes ειναι πολυ.ομορφα.Καλησπέρα!
Θα είμαι δύο μέρες στο Τρινιδάδ, σκεφτόμουν μήπως έκανα καμία εξόρμηση προς παραλία / ενδοχώρα. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά του airbnb ή έχει να προτείνει κάτι άλλο ;
Πολυ πολυκαλυτερα τα πραγματα απο 25.3 κι επειτα, ηρθαν νεα φορτια πετρελαίου. Αλλα πιθανοτατα να ξανακυλησουν προς διακοπες, αναλογα με το ποτε ερχεται βυτιο, καθε 3 εβδομαδες (τοσο διαρκει το αποθεμα καθε φορα) γινεται λουπα.Γιωργο επιβεβαιωνω για τις εκτεταμενες διακοπες ρευματος και στο Τρινιντατ και στο Σιενφουεγος και στο Βινιαλες. Επεστρεψα απο Τρινινταντ στην Αβανα στις 17-03-2024 και ειδικα τις τελευταιες ημερες οι ωρες διακοπης στο Τρινινταντ ειχαν αυξηθει κιολας. Μονο στην Αβανα δεν ειχε καθολου διακοπες ηλεκτρικου. Αυτα και θα επανελθω με αλλο κειμενο για την εμπειρια του φανταστικου αυτου ταξιδιου.
Κάνε στατιστική ανάλυση και βγάλε ετήσιο δελτίο διαθέσιμου ρεύματος.Πολυ πολυκαλυτερα τα πραγματα απο 25.3 κι επειτα, ηρθαν νεα φορτια πετρελαίου. Αλλα πιθανοτατα να ξανακυλησουν προς διακοπες, αναλογα με το ποτε ερχεται βυτιο, καθε 3 εβδομαδες (τοσο διαρκει το αποθεμα καθε φορα) γινεται λουπα.
Υπαρχει εθνικη ψυχωση με το θεμα, καποιοι εχουν κατεβάσει εφαρμογη με παρακολουθηση πλοιων για να ξερουν ποτε έρχεται φορτιο.Κάνε στατιστική ανάλυση και βγάλε ετήσιο δελτίο διαθέσιμου ρεύματος.
Eίναι πολύ πιο ελαφριά και αρωματικά, όντως, σε πολλούς μη καπνιστές φαίνονται πιο ευ΄κολα στο κάπνισμα. Ποιοτικά δε συγκρίνονται βέβαια και η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μικρή.Εμένα μου άρεσαν περισσότερο τα χωριάτικα πάντως. Είναι πιο αρωματικά κ με λιγότερη νικοτίνη μια κ δεν καπνίζω.
Πολύ καλά στα λεει ο Γιώργος κ μεις την πατήσαμε στο δρόμο με τους κολεκτίβες, πούρα αγόρασα και από το βινιάλες κ από το οφίσιαλ κατάστημα αλλά μου άρεσε περισσότερο το χωριάτικο χαρμάνι. Then again προτιμώ το τσίπουρο από το χωριό σε σχέση με την Dom perignon...
Δεν υπάρχει τίποτε σημαντικότερο από τα φάρμακα, μη χαλάσεις ούτε 100 γταμμαρια για κάτι άλλο.Καλησπέρα και από εμένα.
Πρόκειται να επισκεφθούμε την Κούβα τον Αύγουστο. Ένα ταξίδι όνειρο ζωής. Δύο πράγματα θα ήθελα να ρωτήσω.
Πρώτον αν τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν WiFi.
Δεύτερον σκέφτομαι να ετοιμάσω κάποια πακέτα με πράγματα απαραίτητα για τους ντόπιους και να τα δώσω σε κάποιους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Τι θεωρείται οτι θα μπορούσαν να περιέχουν πέρα από κάποια φάρμακα που εννοείται ότι θα βάλω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.
Σωστα, ρωτάτε για την κλινική για τουρίστες. Για πολύ επείγοντα βέβαια σας πηγαίνουν απλά στην πλησιέστερη.Επίσης, βγάζουμε ταξιδιωτική ασφάλεια-εαν κάτι συμβεί τι ψάχνουμε? Κάπου είχα διαβάσει για κλινικές για τουρίστες αλλά δεν το λέω με σιγουριά.
Eξαρτάται από το πού πηγαίνετε, πόσο βγαίνετε, πού τρώτε, πόσο μετακινείστε, πόσο ψωνίζετε και πού θα μένετε.Καλημέρα! Ερωτησεις: Ποσά χρήματα χρειάζεται περίπου να εχουμε μαζι 2 άτομα για δυο εβδομάδες ; Χαρτί υγείας και Μωρομαντηλα πρέπει να πάρω μαζι η υπάρχουν; Μπυρες βρίσκεις ;