ΗΠΑ Βroadway και άλλα Νεοϋορκέζικα

black mamba

Member
Μηνύματα
297
Likes
84
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Καλημέρα σε όλους. Η θεία μου έκλεισε πακέτο με ταξιδιωτικό πρακτορείο για Νέα Υόρκη. Ποιο το πρόβλημα; Το ταξίδι είναι 8ήμερο. Τη μια μέρα είναι προγραμματισμένη ξενάγηση στη Νέα Υόρκη τύπου τους γυρνάνε με το λεωφορείο και τους δείχνουν τα αξιοθέατα. Άλλες 3 ημέρες καλύπτονται με προαιρετικές εκδρομές στον ποταμό Hudson η μια, στην Ουασινγκτον η άλλη και Φιλαδέλφεια - Ατλάντικ Σίτυ η τρίτη. Κατά τη γνώμη σας αξίζει η κροαζιέρα στον ποταμό; Σημειωτέον η ξενάγηση γίνεται στα Αγγλικά, τα οποία η θεία δεν ομιλεί (πέρα από τα απολύτως βασικά) και φυσικά κοστίζει επιπλέον.
Οι υπόλοιπες ημέρες είναι ελεύθερες, κοινώς το πρακτορείο τους παρατάει στο έλεος του Θεού και των δρόμων της Ν.Υ. Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες και γενικές κατευθυντήριες γραμμές για το τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος με ελάχιστες γνώσεις αγγλικών και πως να κινηθεί στο μεγάλο μήλο; Βέβαια η θεία έχει πάρει οδηγό και θα πάρει πληροφορίες και από την αρχηγό, αλλά έχει αγχωθεί κάπως. Οποιαδήποτε πληροφορία και υπόδειξη είναι καλοδεχούμενη.
Και κάτι τελευταίο: Ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει παράσταση στο Broadway. Της πρότεινα το πολύ mainstream Phantom of the Opera. Αν έχει κάποιος δει παράσταση στο Broadway παρακαλώ ας γράψει σχετικά. Πρέπει να κλέισουμε τα εισιτήρια εκ των προτέρων μέσω κάποιου site;΄Αν ναι, ποιο; Ή μπορούν να αγοραστούν απ' ευθείας από το θέατρο; Έκανα κάποια σχετική έρευνα και οι τιμές για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι στα 146 δολλάρια. Είναι πράγματι τόσο ακριβά; Anyway, αν έχετε προτάσεις σχετικά με το κλείσιμο εισιτηρίων ή κάποια παράσταση γράψτε παρακαλώ... Σας έχω βάλει δύσκολα και πολλά μάλλον, αλλά πιστεύω να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.;););)
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.405
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αν με την "κρουαζιέρα" στο ποτάμι εννοούν το circle line tours, που είναι μια 3ωρη βόλτα με το καραβάκι γύρω από το νησί, τότε ναι αξίζει χωρίς δεύτερη συζήτηση. Απλά να μην το χάσει.

Τώρα για γενικές πληροφορίες τί μπορεί να κάνει κάποιος στη ΝΥ, σε παραπέμπω στην ταξιδιωτική μας εγκυκλοπαίδεια. Διάβασε το άρθρο εκεί και αν δε σε καλύψει μας λες πάλι.

Για το phantom of the opera αξίζει να το δει, αν και το θέατρο γεμίζει μόνο τουρίστες πια. Η παραγωγή όμως είναι το κάτι άλλο. Εισητήρια μπορείς να κλείσεις online (ένα απλό google search θα φέρει πολλά σάιτ), αλλά οι τιμές είναι αυτές που είπες χοντρικά, ανάλογα τη μέρα και την ώρα βέβαια. Αν θέλει πιο φτηνά, θα πρέπει να πάει την ίδια μέρα της παράστασης να στηθεί στην ουρά έξω από τα εκδοτήρια στην times square, που βγάζουν ότι εισητήρια έχουν μείνει για εκείνη τη μέρα στη μισή τιμή.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.230
Μηνύματα
884.377
Μέλη
38.919
Νεότερο μέλος
ArgiroPappa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom