Ισπανία Δημοτικές-περιφερειακές εκλογές 2010 ??? – Tapas madrilenos δαγκωτό….

fenia42

Member
Μηνύματα
3.880
Likes
14.433
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Να ρωτήσω κάτι εντελώς off topic, ένα μαγαζί με ταπας με το όνομα Barθelonika που έκλεισε και μετά οι υπάλληλοι έκαναν αυτοδιαχείριση λειτουργεί ακόμα κι αν ναι, είναι καλό?
Είχα πάει μια φορά εκεί και το μαγαζί δεν έλεγε τίποτα. Νομίζω πως παραμένει κλειστό, δε θα ξαναπήγαινα πάντως. Δεν άξιζε τα λεφτά του, είχε ελάχιστα πιάτα, τίποτα ιδιαιίτερο και θυμάμαι παρήγγειλα ουρά ταύρου και ήταν το πιάτο γεμάτο σάλτσες και μπαχαρικά. Όταν υπερισχύει η σάλτσα από το φαγητό τότε δε πάει κάτι καλά. Το περιβάλλον ήταν καλό πάντως.
Άνοιξε ένα καινούριο tapas bar και σκοπεύω να το τιμήσω.
 

Nedelja

Moderator
Μηνύματα
1.773
Likes
3.136
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Πάντως μετά το ταξίδι στη Μαδρίτη διαπίστωσα οτι με 2-2,5 ευρώ το ποτήρι μπορείς να απολαύσεις πολύ ωραία κρασιά και όχι απλά να τσιμπήσεις αλλά να φας κανονικά με λιγότερο από 10-15 ευρώ το άτομο, όταν στην μπανανία...συγνώμη στην Ελλάδα ήθελα να πω πίνεις ξύδια και τρως ξαναζεσταμμένα φαγητά από τα μικροκύματα με τουλάχιστον το διπλό κόστος...:(
 

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Έλα, πες την αλήθεια. Σας κάλεσαν για γαστριμαργικό έλεγχο εκεί πέρα. Ο τίτλος παραπλανεί.
Είναι πρωί και μου τρέχουν τα σάλια με τα tapas ρε παιδί μου!
Πολλά συγχαρήκια για την ιστορία, για τις φωτό, για...για...ό,τι κι αν πω λίγο θα 'ναι και ....πεινάω :bleh:
 

deka

Member
Μηνύματα
471
Likes
347
Επόμενο Ταξίδι
Mama Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
Μετά από αυτή την ιστορία, θέλω tapas, ισπανικό κρασάκι, μουσεία και βόλτες στη Μαδρίτη επειγόντως!!! ;)
 

AlmaLibre

Member
Μηνύματα
65
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Budapest
Επειδή έκλεισα για το Μάρτιο Μαδρίτη έχω αρχίσει να διαβάζω τα πάντα στο forum σχετικά και αυτή η ταξιδιωτική ιστορία είναι η καλύτερη που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής εδώ και ένα μήνα και κάτι που ασχολούμαι με το forum! Μου αρέσει που έζησες την πόλη! Γύρισες, τα bar, τα φαγάδικα, τα στενά, τις αγορές..Τρελαίνομαι για τέτοιου είδους "τουρισμό"!Μπράβο Nedelja, η ιστορία σου ήταν συναρπαστική και μου άρεσε πολύ, μετέφερες άψογα το πόσο τέλεια πέρασες! Ελπίζω να περάσω κι εγώ το ίδιο όμορφα!!!!!!
 
Μηνύματα
8
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
ΡΩΜΗ
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Έφαγα τρελή φλασιά με την ιστορία σου ! Πριν πολλά χρόνια επιστρέφοντας από Κανάρια με την κολλητή μου είχα ένα transit 5 μεταμεσονύκτιων ωρών (!) στη Μαδρίτη. Κλειδώσαμε τα πράγματα στο αεροδρόμιο και πήραμε ταξί για κέντρο να δούμε ότι προλάβουμε. Εκεί κοντά στην πλατεία del Sol βρεθήκαμε ξαφνικά μπροστά από μία απίστευτη σοκολατερία που ήταν τίγκα στον κόσμο. Το είδαμε σαν όαση γιατί ήταν 4,30 το πρωί, μπήκαμε και πήραμε αυτό που βλέπαμε ότι έπαιρναν όλοι, κάτι πεντανόστιμα (όπως διαπιστώσαμε) μπαστουνάκια και σοκολάτα που ήταν από τις καλύτερες που έχω πιει στη ζωή μου! Σήμερα μου έλυσες την απορία για το μέρος που βρεθήκαμε τυχαία τότε! Τελικά βρεθήκαμε (από σπόντα) στην καλύτερη σοκολατερία της χώρας ? !! Ευχαριστώ Nedelja !:)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.871
Μέλη
38.905
Νεότερο μέλος
ntsironis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom