Βαρκελώνη Διαμονή στη Βαρκελώνη: Gracia

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Χαρακτηριστικό της περιοχής είναι τα μικρά στενά παλιά δρομάκια. Στην περιοχή αυτή είναι διάχυτη η ατμόσφαιρα του παραδοσιακού ισπανικού χωριού. ΄Εχει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο.

Hotel Via Augusta Barcelona
Hotel centro Barcelona, Ramblas, Via Augusta, Hotel Via Augusta
Via Augusta, 63
Βρίσκεται πάνω στην Via Augusta, τον δρόμο με πολλά μαγαζιά, τράπεζες και μικρές μπουτίκ. Είναι 2 αστέρων, με όμορφη πέτρινη πρόσοψη και σε απόσταση περπατήματος από το κέντρο. Καλλίτερα να προτιμηθούν τα δωμάτια που δεν βλέπουν στην Via Augusta, γιατί έχουν αρκετό θόρυβο.
82 ευρώ το δίκλινο

Hotel Gallery Barcelona
Gallery Hotel Barcelona
Calle Rossello, 249
Rubens Barichello. Αν σας λέει κάτι αυτό το όνομα, δεν έχετε παρά να σπεύσετε με ταχύτητα Φόρμουλας 1, να κλείσετε δωμάτιο εδώ, μήπως και τον συναντήσετε. Θαμώνας του στυλάτου αυτού 4στερου ξενοδοχείου, που βρίσκεται πέντε λεπτά περπατήματος, από την La Pedrera του Gaudi. ʽΕχει πολλά μαγαζιά και όμορφα καφέ τριγύρω. Απέχει μόνο 2 στάσεις με το μετρό από το κέντρο της Βαρκελώνης, την Πλατεία Catalunya, εκτός αν θέλεις να περπατήσεις, που θα σου πάρει, περίπου 10 λεπτά.
130 – 272 ευρώ το δίκλινο.

Hotel Sagrada Familia
entrada
Calle Corsega, 541-3
5 λεπτά με τα πόδια, από την ατελείωτη βασιλική Sagrada Familia, του Gaudi. ΄Ανοιξε το 2004 και έχει ένα όμορφο μοδάτο στυλ, καλή βιβλιοθήκη και γρήγορο ίντερνετ. 3 αστέρων, 120 – 165 ευρώ το δίκλινο. Θα σας ενοχλεί λίγο ο θόρυβος.
 

Attachments


Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.251
Μέλη
38.934
Νεότερο μέλος
msayath

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom