Γερμανία Διαμονή στο Βερολίνο

kelli

Member
Μηνύματα
9
Likes
0
Θα πάμε μια παρέ 4 άτομα στο Βερολίνο τον Φεβρουάριο και διαβάζοντας στο φόρουμ οτι καλύτερη είναι η διαμονή Ανατολικά αποφασίσαμε να ψάξουμε στο Μitte μεχρι την στιγμή που μεσω street view είδαμε την περιοχη kudamm και κολλησαμε εμεις τα κορίτσια!

Γνωρίζωντας οτι Ανατολικα είναι τα ποιο πολλα αξιοθέατα θα ήταν λαθος να μείνω κοντα στο ka de we που εχει (και) μετρό κόμβο για ποιο έυκολες μετακινήσεις (και) προς τα Ανατολικα?


Αν μπορει κάποιος να βοηθήσει:(
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Αμα σας αρεσει πιο πολυ απο εκει,μεινετε εκει....κοριτσακια εισαστε,μην παθετε και τιποτα :)Και εκει ειναι ομορφη η περιοχη...και οπως λες παιρνετε τα ΜΜΜ και πηγαινοερχεστε...:)δεν χαθηκε ο κοσμος.
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Να είσαι δίπλα στο KaDeWe για ποιο λόγο;Θα μπαινοβγαίνετε εκεί;Ή θα περπατάτε στην Kudamm συνέχεια;Προτιμήστε Mitte για μένα με κλειστά μάτια!
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Γιατί είστε πιο κοντά σε πολλές άλλες περιοχές που μπορείτε να βγαίνετε βράδυ(Prenzlauer Berg,Friedrischsain)γιατί είναι πιο όμορφα,γιατί ήδη έχεις αρκετές επιλογές διασκέδασης και στο mitte(Oranienburger str.,Hackesher markt,κλπ),γιατί είναι κοντά τα μουσεία και αλλα που μπορεί να μου δαφεύγουν.Προσωπικά μιλαώ πάντα δεν θα έμενα ποτέ δυτικό Βερολίνο.Ίσως αν βγω στη σύνταξη μπορεί και να το σκεφτώ.Αλλά για μένα επαναλαμβάνω δεν προσφέρει τίποτα ή καλύτερα ελάχιστα.
 

Desiro

Member
Μηνύματα
285
Likes
625
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Γιατί είστε πιο κοντά σε πολλές άλλες περιοχές που μπορείτε να βγαίνετε βράδυ(Prenzlauer Berg,Friedrischsain)γιατί είναι πιο όμορφα,γιατί ήδη έχεις αρκετές επιλογές διασκέδασης και στο mitte(Oranienburger str.,Ha_ckesher markt,κλπ),γιατί είναι κοντά τα μουσεία και αλλα που μπορεί να μου δαφεύγουν.Προσωπικά μιλαώ πάντα δεν θα έμενα ποτέ δυτικό Βερολίνο.Ίσως αν βγω στη σύνταξη μπορεί και να το σκεφτώ.Αλλά για μένα επαναλαμβάνω δεν προσφέρει τίποτα ή καλύτερα ελάχιστα.
Συμφωνώ απόλυτα με το greg_thess !! Στο δυτικό Βερολίνο μπορείτε να πάτε για ψώνια μια ολόκληρη μέρα και αυτό ήταν!! Στο Ανατολικό Βερολίνο,αν μένετε στο Δυτικό,θα πρέπει να πηγαίνετε κάθε μέρα!!Το μετρό καλό είναι ,αλλά σταματάει νωρίς!!
 

kelli

Member
Μηνύματα
9
Likes
0
Στο δυτικό δεν εχει νυχτερινή ζωη,δεν έχει εστιατόριά?
Η τοποθεσία του Angleterre Hotel σο Mitte είναι καλή?
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.194
Μηνύματα
883.504
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom