ΗΠΑ Διαρκεια πτησης νεα υορκη ελλαδα

master1706

Member
Μηνύματα
303
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Βεβαια και εχει σημασια. Μεγαλη ηλικια σημαινει μεγαλη εμπειρια..προτιμας 25χρονο η 50χρονο πιλοτο?
το καταλαβα. με αυτο το πληρωμα ομως ερχεσαι σε επαφη, όχι με τους πιλοτους. δεν υπαρχει πληρωμα "εξυπηρετησης". οι αεροσυνοδοι δεν ειναι μπαργουμαν.
Αφού το κατάλαβες τότε γιατί μου αναφέρεις για 25χρόνο και 50χρόνο πιλότο; Ήξερες λοιπόν εξαρχής ότι αναφέρομαι στην ηλικία του πληρώματος καμπίνας, και όχι στους πιλότους.

Επίσης άσχετα από το πως είναι η επίσημη ορολογία, παροχή υπηρεσιών - εξυπηρέτηση προσφέρουν μεταξύ των άλλων (ανέφερα πλήρωμα καμπίνας επίσης, εκτός και αν είναι και αυτό λάθος). Το τι θα κάνουν σε ακραίες καταστάσεις , δεν αναιρεί το τι κάνουν στις υπόλοιπες πτήσεις "ρουτίνας".

σαν τι δηλ? η εμπειρια απαιτειται στη διαχειριση οχι μονο της ρουτινας αλλα κυριως στη διαχειριση εκτακτων, απροοπτων καταστασεων. οταν αισθανεσαι ανασφαλης θελεις να βλεπεις ενα εμπειρο προσωπο, όχι ενα ωραιο προσωπο.
Φιλική εξυπηρέτηση! Αναφέρθηκα στην ηλικία γιατί μπορεί να ήταν επακόλουθο χρόνιας κόπωσης αυτή η λίγο ξινή αντιμετώπιση. Ένα πιο φρέσκο άτομο ενδεχόμενα να δουλεύει με άλλη όρεξη. Το τι θα κάνουν σε ακραίες καταστάσεις δεν μπορώ να το αξιολογήσω. Αν και όταν βρεθώ, θα κρίνω και θα το σχολιάσω αναλόγως. Δεν μπορώ να παραβλέψω και να μην σχολιάσω την αντιμετώπιση του προσωπικού επειδή μπορεί αν και όταν χρειαστεί σε ακραία κατάσταση, να ανταποκριθεί καλύτερα από μία λιγότερη έμπειρη συνάδελφο.

άλλο αεροσκαφος, αλλο πληρωμα.
Ανέφερες
"Απο Αθηνα πετα με αξιοπρεπεστατα αεροσκαφη. Μια καλη επιλογη." και απάντησα "Το σκάφος φυσικά και ήταν αξιοπρεπές σε κάθε περίπτωση."
Αν θες να παίζεις με τις λέξεις, κανένα πρόβλημα.

και τελος ο καθενας εχει την αποψη του και τις προτιμησεις του. δεν θα επαιρνα ποτέ μα ποτέ ουκρανική εταιρεια για να παω ΗΠΑ ακομα και τσαμπα. ουτε λοου κοστ, ουτε ουτε...εμπιστευομαι απολυτα τη Delta, εχω ταξιδεψει αρκετα μαζι της, εμπειρο και φιλικοτατο πληρωμα (απορω με την εμπειρια σου) μεν, αεροσκαφη οχι του γουστου μου δε. μια και το εφερε η κουβεντα, αν και δεν ενδιαφερει κανενα, η 5μελης λιστα μου για υπεραντλαντικα προς ΗΠΑ:
1. Alitalia. μακραν η απολυτη ν.1 επιλογη.
2. Air France
3. Delta
4. Swiss
5.Lufthansa
Αναφέρθηκα στην εθνικότητα της 20χρόνης και όχι της εταιρείας. Άρα από μία ξινή 50άρα, προτιμώ μία χαμογελαστή 20άρα ή από μία ξινή 20άρα, προτιμώ μία χαμογελαστή 50άρα. Δεν είναι η ηλικία το πρόβλημα αλλά η αντιμετώπιση.
Δεν προτιμώ ούτε τις low cost ούτε και την Ukraine airline.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
.....ο χρόνος αναμονής στην ανταπόκριση είναι αρκετός έτσι δεν είναι?.
Αν δεν εχει καθυστερηση η Aegean,ο χρονος ειναι αρκετος και βεβαια αφου οι βαλιτσες βγουν Νεα Υορκη.....Θα σου απαντησω πιο θετικα,στο τελος του μηνα,που θα κανω αυτην τη διαδρομη....μεινε συντονισμενη!
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.289
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Σορυ αλλα δεν υπαρχουν αποψεις...μονο γεγονοτα. Αν εχεις καρτα επιβιβασης δεν χρειαζεται τπτ αλλο, απλα μετακινεισαι εντος κτιριων, παιρνεις μονο το τρενακι των 2' για το δορυφορικο τερμιναλ. Αν δεν εχεις καρτα επιβιβασης η διαφορετικο εισητηριο με τη Delta, αλλαζει το πραγμα...
Η Aegean εχει τωρα codeshare με τη Delta?
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.289
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αφού το κατάλαβες τότε γιατί μου αναφέρεις για 25χρόνο και 50χρόνο πιλότο; Ήξερες λοιπόν εξαρχής ότι αναφέρομαι στην ηλικία του πληρώματος καμπίνας, και όχι στους πιλότους..
Για να γινει κατανοητο απο ολους οτι η ασφαλεια σου, η ζωη σου σε τελικη εξαρταται απο τους πιλοτους και το πληρωμα καμπινας. Το τελευταιο δε δεν αποτελειται απο μπαργουμαν αλλα απο ειδικα εκπαιδευμενο προσωπικο για την ασφαλεια σου οπου και φυσικα η εμπειρια μετραει ακριβως οπως και στους πιλοτους, δεν υπαρχει καμμια διαφορα.
Οποιος καταλαβε καταλαβε. Τα λογοπαιγνια και περαιτερω σχολια περιττευουν, πολλα ειπαμε.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.289
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
romafiumicino.jpg
images.jpg
Ναι,ενιαιο ειναι το εισιτηριο....

Μηπως θα μπορουσες να μου το εξηγησεις,αυτο;πως γινεται η μετακινηση δηλ.;
Με ενιαιο εισητηριο απλα περνας ελεγχο διαβατηριων μονο, δηλ απλα και γρηγορα, λογω ειδικης πλευρας για πολιτες ΕΕ.
Για ΗΠΑ φευγεις απο το G
AeroportoFiumicino.jpg

Και πας με τρενακι τα μερικες εκατονταδες μετρα που χωριζουν το G απο το κυριως κτιριο, σε οδηγουν οι πινακιδες.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Για ΗΠΑ φευγεις απο το G
Samion,βρηκα χαρτη που δειχνει το τερμιναλ 5 κατω αριστερα και τις πυλες G,πανω αριστερα.Αρα περναω πρωτα απο το τερμιναλ 5 και μετα με το τρενακι παω για την πυλη μου;η παω κατευθειαν στο G;
FCO.gif
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Από που έκλεισες εισιτήριο; Στο site της Aegean δίνει επιλογή για Νέα Υόρκη και στην Delta οι πτήσεις βγαίνουν με συνδυασμούς Alitalia και Air France και εκεί που λέει στο site της για τους codeshare partners δεν την αναφέρει την Aegean.
 

aggeliki_02

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Αν δεν εχει καθυστερηση η Aegean,ο χρονος ειναι αρκετος και βεβαια αφου οι βαλιτσες βγουν Νεα Υορκη.....Θα σου απαντησω πιο θετικα,στο τελος του μηνα,που θα κανω αυτην τη διαδρομη....μεινε συντονισμενη!
Ok θα περιμένω ...καλό ταξίδι να έχεις! Μόνο σε παρακαλώ μν μας ξεχάσεις οποιαδήποτε πληροφορία εμπειρία καλοδεχούμενη κ κυρίως απαραίτητη!
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.529
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom