Αυστρία Εκλεισα για Βιεννη!Τη βοηθεια σας παρακαλω..!!

maria91

Member
Μηνύματα
2.086
Likes
1.955
Ωχ σόρρυ δεν το είδα ότι είσαι κοπέλα...ε κοίτα για το κρύο εύχομαι να μην έχουν πρόβλημα οι γυναίκες μας!!!ε κοίτα σίγουρα θα πάμε σε 2-3 μουσεία και κάνα 2-3 παλάτια απλά μακάρι να φτάνουν οι μέρες μωρε...γιατί να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να δω μόνο μουσεία και παλάτια αλλά και την πόλη Βιεννη!!ε τώρα για το οικονομικό αν βγει και ποιο ακριβα όλα οκ τι να πω για Πρωτοχρονιά ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε μπορεί να φάμε σπίτι και μετά να βγούμε έξω για κλαμπ!!!εσύ πόσες μέρες πηγές Βιέννη???
Σχεδον μια βδομαδα..κοιτα 2 μουσεια την ημερα αν βαλεις πχ βγαινει το προγραμμα και βλεποντας και την πολη απλα θελει πρωινο ξυπνημα!νταξει με ζεστα ρουχα,αντε κ κανα ισοθερμικο αν ειστε κρυουλιαριδες παλευετε δεν ειναι τοσο τρομερα!δες για την vienna card που σου παν λογικα εχει πακετακια..μπορεις να διαλεξεις 2 μουσεια κ 1 παλατι ή το αντιστροφο..παντως για μενα στο Schoenbrunn αξιζει να πας και μεσα και εξω..ψαχνωντας και με την παρεα σου θα καταληξετε σε τι θελετε να πατε πιστευω
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
2 μουσεία τη μέρα για μια βδομάδα, σήκωμα πρωινό με ισοθερμικά... διακοπές είναι αυτό ή στρατιωτικό;
 

maria91

Member
Μηνύματα
2.086
Likes
1.955
2 μουσεία τη μέρα για μια βδομάδα, σήκωμα πρωινό με ισοθερμικά... διακοπές είναι αυτό ή στρατιωτικό;
Αν κρυωνουν οι ανθρωποι τι να κανουν να βγουν με κοντομανικο παμε καλα???αν θελει να δει 4 ή 6 συνολο αξιοθεατα και να μπει μεσα και εν μεσω γιορτων θα τα προλαβει καπως αλλιως??αν θες να δεις πραγματα σε μια πολη ξυπνας πρωι αν θες να το κανεις σαν διακοπες καλοκαιρινες ξυπνας μεσημερι ο καθενας οπως βολευετε παιδια!
 

doraf

Member
Μηνύματα
193
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Φέτος κάναμε Χριστούγεννα στη Βιέννη κ ήταν πραγματικά ένα παραμύθι..ενθουσιάστηκαμε όλοι μας ..οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες στο να πουλάνε τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα κ το κάνουν πολύ καλά..δεν ξερξ κατά πόσο αξίζει να φύγετε από εκεί!! Να προσέξετε βέβαια εάν κάποιες μέρες οι Χριστουγεννιάτικες αγορές είναι κλειστές..ίσως τότε να βάλετε κάποια εκδρομή!
 

Sofia1974

Member
Μηνύματα
32
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Καλησπέρα,
Σε λιγότερο απο ένα μήνα φεύγουμε για Βιέννη!!! Έχω 2-3ερωτήσεις και θα εκτιμούσα αν μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει.
1. Επειδή θα είμαστε 4 λέμε να μην πάρουμε κάρτα για τα μέσα αλλά να χρησιμοποιούμε uber (υπολογίζουμε ότι θα
μας κοστίσει περίπου το ίδιο). Κλείσαμε στο Hotel ibis Wien City.

2. Διάβασα ότι υπάρχει μουσείο Madam Tussaud, αξίζει??
3. Στο Παλάτι της Σίσυς υπάρχουν και λαβύρινθοι, αξίζει να τους επισκεφτούμε?
4. Θα είμαστε Βιέννη 4 γεμάτες ημέρες, αξίζει να κάνουμε καμιά εκδρομούλα εκεί κοντά ή απλά να απολαύσουμε τη Βιέννη? (Μπρατισλάβα θα πάμε μετά)
5. Δεκτές με μεγάλη χαρά όλες οι πληροφορίες

Ευχαριστώ πολύ πολύ
Σοφία

Αααα και κάτι ακόμα, δυστυχώς η Οπερα είναι κλείστη τον Ιούλιο κάτι άλλο που μπορούμε να πάμε να ακούσουμε μουσική και να πάρουμε μια γεύση όπερας???
 

MarSim

Member
Μηνύματα
163
Likes
142
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Νεα Υόρκη,Περού
Καλησπέρα Σοφία!!!!Εγώ ήμουν στη Βιέννη την Πρωτοχρονιά του 2016.Η αλήθεια είναι οτι δεν ξετρελάθηκα.Δεν έχει και τόσα πράγματα να κάνεις και να δείς.Αυτό που άξιζε σίγουρα ήταν η αλλαγή του χρόνου έξω απο το Δημαρχείο μαζί με πλήθος κόσμου έξω στην πλατεία να περιμένουμε να πάει 12.Αμέσως μετά υπέροχα κ εντυπωσιακά βεγγαλικά να πετούν κ ένα μαγευτικό βάλς που χορεύαμε για πολλή ώρα.Κατα τ'άλλα δεν μας μαγεψε κ τόσο σαν πόλη.Σίγουρα όμως αξίζει να επισκευτείς σε μια εκδρομή τα Βιεννέζικα δάση και μια καλή περιπλάνηση στην πόλη.Έχει πολλά όμορφα σοκάκια για βόλτα..Σε ένα απο τα καλύτερα βρίσκεται και το hard rock kafe vienna το οποίο αξίζει πολύ να πας καθώς είναι απο τα πιο must στέκια της Βιέννης.Όσο για την Όπερα κι εγώ έχω ακούσει οτι είναι κλειστά τον Ιούλιο αλλά δεν ξέρω περισσότερα να σου πώ.Εμείς δεν προλάβαμε να πάμε κ ειλικρινά το έχω μετανιώσει.Και τέλος έρχεται κ το καλύτερο,μια βόλτα στην Μπραρισλάβα.Αξίζει πάρα πάρα πολύ..Στην κεντρική πλατεία της ήπιαμε σε ένα στέκι την πιο νόστιμη ζεστή σοκολάτα ever..Αυτά απο μένα.Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.Ίσως να μπορούσα κ περισσότερο αλλά έκατσα μόνο 3 μέρες κ είδα τα βασικά.Η αλήθεια είναι οτι πήγα αμέσως μετά την Πράγα κ ίσως να φταίει κι αυτό που δεν ενθουσιάστηκα γιατί η Πράγα πραγματικά είναι μια παραμυθούπολη!!!!Καλά να περάσεις και κάποια στιγμή στο μέλλον κανόνισε να πάς οπωσδήποτε Πράγα και Βουδαπέστη κ δεν θα μετανιώσεις!!!!
 

dimaq

Member
Μηνύματα
630
Likes
1.908
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΔΡΙΤΗ
Οντως αν δεν εχει πρσγματα να κανεις στη Βιεννη,ποια πολη τοτε εχει;
Τωρα η συγκριση με την Πραγα ειναι λιγο αστοχη κατα τη γνωμη μου.Επειδη ετυχε να παω κι εγω πρωτοχρονια Βιεννη και παρολο που ειχε πολυ κρυο και αρα δεν ειδαμε ολη την πολη, μπορω να πω οτι σε συγκριση με την Πραγα, στην οποια για μενα αξιζει η κεντρικη πλατεια,η γεφυρα καθως και περιδσοτερο το καστρο και τα περιξ του,οτι η Βιεννη ειναι αρχοντικη και σου δινει μια αριστοκρατικη αυρα. Κσι δυο πολεις ειναι πανεμορφες,αλλα η τουριστικοποιηση της πραγας συν τα καταλοιπα του κουυμουνισμου δινουν σαν συγκριση,αν πρεπει να γινει σωνει ντε και καλα, το προβαδισμα στη Βιεννη.
 

Afrodititravel

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Γεια σας, έχω κλείσει για Βιέννη τον Ιουλιο (1 βδομάδα)και είμαστε 6 άτομα. Τι θα μας ήταν πιο οικονομικό σε θέματα μεταφοράς μέσα στην πολη; Ποια μουσεία αξίζουν περισσότερο; Για φαγητό, καφέ, παγωτό κ.λ.π που θα μου προτείνατε ; (καπου οικονομικα και καλά)
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
29.006
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπέρα Σοφία!!!!Εγώ ήμουν στη Βιέννη την Πρωτοχρονιά του 2016.Η αλήθεια είναι οτι δεν ξετρελάθηκα.Δεν έχει και τόσα πράγματα να κάνεις και να δείς.
Το τι μπορεί κανείς να κάνει και να δει στη Βιέννη, είναι σχετικό με τα ενδιαφέροντα και τα γούστα του - είναι δηλαδή εντελώς προσωπικό θέμα. Τα δικά μας μάλλον δεν ταιριάζουν καθόλου...
 

MarSim

Member
Μηνύματα
163
Likes
142
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Νεα Υόρκη,Περού
Βρε παιδιά είπα "εγώ προσωπικά δεν τρελάθηκα".Εννοείται οτι τα γούστα είναι υποκειμενικά. Όπως επίσης έχει τύχει να πάω κάπου και να πάθω την πλάκα μου ενώ άλλοι είχαν άλλη άποψη..Έτσι είναι αυτά..Μια χαρά προορισμός είναι η Βιέννη.Έγώ είπα απλώς την άποψή μου με βάση την εμπειρία μου και οτι έκατσα μόνο 2,5 μέρες.Είναι κι αυτό ένα θέμα πολύ σημαντικό για καθε προορισμό..
 

Afrodititravel

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Εχει παει κάποιος στο outlet parndorf ? Αν ναι πως πηγατε απο την Βιέννη και ποσο κοστισε η ολη διαδρομη.Αξιζει να παει κανεις , εχει καλες εκπτωσεις;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.837
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom