Κάρπαθος Κάρπαθος: Ακριτική και Μοναδική

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Γειά σου renata.
Δεν ξέρω πριν πόσα χρόνια είχες έρθει για να συγκρίνω, αλλά γενικά παραμένουν ίδια τα πράγματα. Η Όλυμπος έχει γίνει λίγο πιο τουριστική, αλλά ακόμα όλα γίνονται παραδοσιακά όπως είναι συνηθισμένοι οι κάτοικοι εκεί...αυτό δεν αλλάζει. Οι παραλίες παραμένουν το ίδιο καθαρές, μαγευτικές... Ναι, μετά τον κακοτράχαλο δρόμο που ακόμα δεν έχει φτιαχτεί τελείως, σε αποζημιώνει η εμφάνιση της Ολύμπου μέσα απο τα 2 βουνά, να ξεπροβάλει σιγά σιγά...τουλάχιστον εμένα με ταρακουνάει κάθε φορά και κάθε φορά που πηγαίνω, πάω με αμάξι και όχι με καραβάκι, να απολαύσω τη διαδρομή-τη φύση-τα πεύκα που μυρίζουν και να χαρώ πάλι βλέποντας την Όλυμπο να ξεπροβάλει απ'τα 2 βουνά. Πραγματικό θαύμα...
 

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.887
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Είδα κει πάλι με μεγαλύτερη προσοχή την εκπομπή που την είχα γράψει. Τι όμορφο το έθιμο με το μωρό!! Και ο συνδιασμός του ήχου της λύρας με τα γερακοκούδουνα και της τσαμπούνας μοναδικός. Μου θύμισε κάτι σπάνιους δίσκους καρπαθιώτικης μουσικής (κυκλοφορία από συλλόγους της Αμερικής) που έχω και είχα χρόνια να τους ακούσω. Περιμένω και τη σημερινή εκπομπή πως και πως!
 

rethimno

Member
Μηνύματα
1.770
Likes
1.052
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Α...το χρωστάς, τόσο στο νησί όσο και σε μένα! Γιατί έχω έρθει πολλέεεεες φορές στο Ρέθυμνο!! Τότε σίγουρα θα τους ξέρω τους γνωστούς σου, δεν υπάρχει περίπτωση!! Έχει πλοίο και απο Άγιο τις ίδιες μέρες που έχει και απο Σητεία και αεροπλάνο απο Σητεία 3-4 φορές την εβδομάδα επιδοτούμενο. Αλλά συμφέρει με αμάξι απο Σητεία, εγώ όταν κατεβαίνω Κρήτη αυτό κάνω! ;)
Μαθαμε τοσα πολλα για το νησι σου...που ειλικρινα αγνοουσα...βεβαια δεν ειχα ακουσει και κατι αρνητικο...ελπιζω να σου αρεσε και το Ρεθυμνο....με αυτοκινητο φυσικα να ερχεσαι....δεν λεει να νοικιασεις εδω........
 

astral

Member
Μηνύματα
776
Likes
139
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Άυριο όμως είναι το επόμενο καλό! Όπως είδατε τις παραλίες, ε, ετοιμαστείτε για τα χειρότερα..............Όλυμποοοοοοοοοοοοος!!!
Πού είναι η Όλυμπος???? Τις εκλογές μου μέσα...:mad:
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αντωνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
τωρα το ειδα
Η παραλια Διακοφτης .....επαθα πλακααααααααααααααααααααααα
 
Μηνύματα
626
Likes
144
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Είμαστε λίγοι σφιχτοί για φέτος είναι η αλήθεια και δεν το κόβω να πηγαίνουμε πουθενά, αλλά η Κάρπαθος είναι νούμερο ένα στις προτιμήσεις μου..!

Άι να δούμε...
 

JohnyE

Member
Μηνύματα
195
Likes
223
κ εγω θελω καρπαθο ... αλλα με αεροπλανο και νοικι αμαξι παει πολλα

πολλα παει και οι 18(?) ωρες με πλοιο επισης :p
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.532
Likes
8.111
1 εβδομάδα μέσα στον Αύγουστο έχω σεμινάριο και δουλειά στην Όλυμπο... Πως θα την παλέψω 15 ώρες μέσα στο πλοίο??? :roll:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.263
Μηνύματα
885.472
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom