Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.678
Likes
16.451
Η Τρόικα θα γίνει μονόικα;; Η ΕΚΤ σκέφτεται να φύγει και μάλλον και το ΔΝΤ μένει η ΕΕ...
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.819
Likes
18.766
Γιώργο, μη πλατιάζεις. Το μνημόνιο μια χαρά εφαρμόστηκε, αλλιώς δε θα παίρναμε ούτε τις δόσεις των δανείων, ούτε τις θετικές αξιοογήσεις των υπαλλήλων της τρόικας. Το μνημόνιο, όπως έχουν δηλώσει πάμπολοι οικονομολόγοι παγκοσμίως και έχουν παραδεχτεί πολλά στελέχη του ίδιου του ΔΝΤ ήταν λάθος σχεδιασμένο, με λάθος οικονομική λογική και με τιμωρητική διάθεση από τους Γερμανούς και τους συν αυτώ προς τους κακούς και άσωτους Έλληνες.

Εάν όπως λες δεν εφαρμόστηκε αλλά ταυτόχρονα έκαναν τα στραβά μάτια, τότε να μη μας απειλούν ότι θα μας κάνουν ντα οι Γερμανοί, διότι ούτε τώρα θα εφαρμοστεί (δηλαδή, σύμφωνα με τη δική σου λογική, δεν άλλαξε κάτι). Δεν είναι όμως έτσι. Μνημόνιο, καταστροφικό, υπήρχε και εφαρμοζόταν, αλλιώς ούτε η επόμενη δόση θα δινόταν κάθε φορά, ούτε θα υπήρχαν οι θετικές αξιολογήσεις και το πράσινο φως της τρόικας, να ξέρουμε τι λέμε.

Επίσης, θα ήθελα για μια φορά να μας πεις πού, επισήμως, έχεις δει ο ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει όλα αυτά που του καταλογίζεις. Μπορεί έτσι να είναι, δε ξέρω, αλλά συνεχώς τα αναμασάς χωρίς να μας λες τις πηγές σου.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έλα τώρα βρε GTS που θέλεις και πηγές.Ο Φωτόπουλος είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον Γιώργο και ο λόγος του αρκεί.
 

billytheliar

Member
Μηνύματα
13
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Λάος
Ταξίδι-Όνειρο
Μικρονησία
Κουβέντα να γίνεται... (συγγνώμη, αλλά βαριέμαι αφόρητα να δουλέψω τώρα)
Ο Munchau (αν θυμάστε) στο Spiegel : "Σε θέματα ουσίας οι θέσεις του Βαρουφάκη είναι πλειοψηφικές μεταξύ των αγγλοσαξόνων οικονομολόγων. Ασχέτως αν είναι δεξιοί ή αριστεροί, δεν υπάρχει ούτε ένας με κύρος που να υποστηρίζει την γερμανική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες της ευρωπαικής περιφέρειας. Η Γερμανία απλώς δεν έχει κατανοήσει την απόσταση που την χωρίζει από το διεθνώς κοινά αποδεκτό."
Στη Frankfurter Allgemeine, ο βομβαρδισμός συνεχίζεται. Οι "κουτσαβάκηδες" της νέας κυβέρνησης, ο Καμμένος που πέταξε πάνω από "δυο ακατοίκητες τουρκικές βραχονησίδες", κλπ. Στα σχόλια των αναγνωστών (παραδοσιακά ανάλογα, ας πούμε, με τα σχόλια στο skai.gr) brutal φασιστίλα και κάποιες αξιοπρεπείς φωνές.
Στη Sueddeutsche μετριοπαθείς και κυριλέ τόνοι (με αφιέρωμα στην κατοχή και στις αποζημιώσεις).
Είδα χθές για κανα 5λεπτο τον Κυριάκο. Κάποιος θα'πρεπε να του πεί να σταματήσει να γουρλώνει έτσι τα μάτια του. Στην ανάγκη ας βγαίνει με μαύρο γυαλί, βρε αδερφέ.
 

liopyr

Member
Μηνύματα
322
Likes
627
Όλα τα άλλα βαρουφακίστικα είναι αβραμοπουλισμοί.

Ενώ εσύ έχεις πιάσει την ουσία πανάθεμά σε.
Έχει κολλήσει η βελόνα ένα μήνα τώρα όπως λες, απλά δεν τα "λέμε", εσύ τα λες, και επιμένεις να κάνεις και προβλέψεις (που δεν σε πάνε κιόλας οι άτιμες). :lol:
Λίγο η ασάφεια, λίγο η παραπληροφόρηση, λίγο τα παπαγαλάκια, λέει και καμιά μαλακία κάνας συριζαίος σε κάποιο τηλεπαράθυρο, έτοιμη η συνταγή.


-Το νέο Πασόκ που θα μας κάνει Βενεζουέλα κύριοι-.

Τι Τσίπρας, τι Αντρέας, τι Ούγκο Τσάβες.




 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.678
Likes
16.451
Γραβάτα δώρησε ο Ιταλός πρωθυπουργός στον Τσίπρα ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα είναι η πρώτη γραβάτα που θα βάλει με το που θα βρεθεί λύση στις διαπραγματεύσεις...
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.889
Likes
26.899
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/911527/anodiko-ksespasma-1127-apo-to-xa
Δίχως προηγούμενο ήταν η σημερινή άνοδος στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με την αγορά να καταγράφει εντυπωσιακά κέρδη εν μέσω καταιγισμού εντολών αγοράς και ενεργοποίησης χαρτοφυλακίων που παρέμεναν εν αναμονή των πολιτικών εξελίξεων.

Ο Φεβρουάριος μπήκε για το Χ.Α. με θεαματικό τρόπο, καθώς μετά το χθεσινό +4,64%, ήρθε το σημερινό ξέσπασμα του +11,27%.

υγ
Τι έγινε ρε παιδιά,βγήκαμε απ'την κρίση;
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έχεις ακούσει ποτε για σπεκουλαδορους; Οι ίδιοι που το έριξαν πριν μια εβδομάδα και θα το ξαναριξουν την επόμενη.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.262
Μηνύματα
885.483
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom