Κοινωνικές ειδήσεις & παράξενα

KONSTANTINA

Member
Μηνύματα
66
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Κουφονήσια
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Εκανε παιδί με την κόρη του και το θεωρεί απόλυτα "φυσιολογικό". Ο 61χρονος Τζον Ντιβς ομολόγησε σε εκπομπή αυστραλιανού καναλιού ότι έχει αποκτήσει ένα παιδί με την κόρη του Τζένη.

Μάλιστα η κόρη, που σήμερα είναι 39 ετών, δήλωσε στην ίδια εκπομπή πως είναι ενήλικη και έχει πλέον σχέση με τον πατέρα της Τζον".

"Θέλουμε", είπε, "ο κόσμος να σεβαστεί την προσωπική μας ζωή".

Η κόρη του ζεύγους, Σελέστη, επίσης παρουσιάστηκε στην εκπομπή και έδειχνε υγιέστατη.

Ο Τζον Ντιβς επανασυνδέθηκε με την κόρη του μετά από 30 χρόνια. Εκείνη ήταν μόλις ενός έτους όταν ο Ντιβς και η μητέρα της χώρισαν.

Η Τζένη Ντιβς δήλωσε πως όταν ξανάσμιξε με τον πατέρα της άρχισε να τον βλέπει "κυρίως σαν άνδρα και όχι σαν πατέρα".

Δυο εβδομάδες αργότερα έκαναν έρωτα, συνάψανε σχέση και τώρα έχουν μια κόρη εννέα μηνών. Η ίδια έχει και δυο παιδιά από προηγούμενη σχέση της.

Ο κ. Ντιβς είπε ότι αρχικά αισθανόταν ενοχές που έκανε σεξ με την κόρη του, αλλά αργότερα ξεπέρασε το συναίσθημα αυτό.

Το ζεύγος που είχε αποκτήσει και ένα άλλο παιδί που πέθανε, έχει καταδικαστεί για αιμομιξία, αλλά είναι ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Η μάνα της Τζένης και η δεύτερη σύζυγος του Ντιβς καταδίκασαν την σχέση πατέρα και κόρης ως "εντελώς απαράδεκτη" η δε κόρη του Τζον Ντιβς από το δεύτερο γάμο του δηλώνει "συγκλονισμένη".



ΑΠΕ - ΜΠΕ


:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
Τα παιδιά τι θέλουν και τα ανακατεύουν στις βρωμιές τους?
 

katerina

Member
Μηνύματα
53
Likes
3
Δηλητηρίασαν τα παιδιά τους

Ένα ζευγάρι αυτοκτόνησε αφού πρώτα δηλητηρίασε και τα τέσσερα παιδιά του στη μικρή πόλη Βέστερχαουζεν της Γερμανίας

Τα δύο παιδιά, αγόρια, 8 και 13 ετών, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο τα άλλα δύο, κορίτσια, 11 και 10, διέφυγαν τον κίνδυνο.

"Φαίνεται ότι επρόκειτο για ενδοοικογενειακή κρίση. Δεν αναμίχθηκαν άλλοι", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη.

Ο πατέρας, 33 ετών, κι η μητέρα, 32, πήραν το δηλητήριο και εξέπνευσαν αφού το είχαν χορηγήσει προηγουμένως στα παιδιά, που βρέθηκαν χθες το απόγευμα σε "αφασική" κατάσταση στο σπίτι της οικογένειας.

Ο πατέρας της συζύγου βρήκε τις σορούς και τα παιδιά στο σπίτι περίπου δύο ώρες μετά το θάνατο του ζεύγους και κάλεσε τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών. Δίπλα στα άψυχα σώματα του άνδρα και της γυναίκας βρέθηκε ένα πλαστικό μπουκάλι με άγνωστο υγρό. Τα παιδιά βρέθηκαν στα υπνοδωμάτια.

Γείτονες είπαν ότι η οικογένεια είχε μετακομίσει στο σπίτι αυτό πριν τρία χρόνια και ότι η συμπεριφορά που επεδείκνυε ήταν "πολύ καλή".



ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

katerina

Member
Μηνύματα
53
Likes
3
Πρόστιμο σε όσους είναι άπιστοι

Κολομβιανός γερουσιαστής πρότεινε την θέσμιση επιβολής χρηματικού προστίμου ύψους 4.400 δολαρίων ΗΠΑ σε άνδρες και γυναίκες που διαπράττουν μοιχεία, μετέδωσαν εγχώρια ΜΜΕ χθες Τρίτη.

Ο γερουσιαστής Έντγκαρ Εσπινδόλα είπε ότι η πρόταση έχει στόχο να αποτρέπονται οι "παραβιάσεις των νόμιμων γάμων" και να προστατεύονται τα παιδιά.

Ο πολιτικός, μέλος της συγκυβέρνησης, υποστηρίζει ότι το μέτρο θα βοηθήσει στην "προστασία" του θεσμού της οικογένειας.

"Είναι ανησυχητικό για τη χώρα το ότι βλέπουμε την αποσύνθεση της οικογένειας να εξαπλώνεται κάθε ημέρα, πλήττοντας κυρίως παιδιά, εφήβους και νέους που για λόγους πέραν της θέλησής τους αναγκάζονται να ζουν με έναν από τους γονείς τους, μερικές φορές ακόμη και μόνα τους", είπε ο Εσπινδόλα στο ραδιοφωνικό σταθμό Caracol.



ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

katerina

Member
Μηνύματα
53
Likes
3
Το πρώτο αυτοματοποιημένο εστιατόριο

ΒΕΡΟΛΙΝΟ : Βιομηχανική χώρα η Γερμανία, φυσικό ήταν να δημιουργήσει και το πρώτο πλήρως αυτοματοποιημένο εστιατόριο του κόσμου. Ο λόγος για το εστιατόριο Βaggers στη Νυρεμβέργη, όπου οι παραδοσιακοί σερβιτόροι έχουν αντικατασταθεί από... μεταλλικές σιδηροτροχιές οι οποίες συνδέουν τα τραπέζια απευθείας με την κουζίνα- θυμίζοντας περισσότερο λούνα παρκ και «τρενάκι του τρόμου»!

Το σύστημα δουλεύει ως εξής: Οι πελάτες παραγγέλνουν το φαγητό τους από υπολογιστή με ειδικές οθόνες αφής. Κατόπιν οι μάγειροιπου είναι συμβατικοί και όχι ρομπότ- παρασκευάζουν το φαγητό στην κουζίνα και στη συνέχεια το ειδικά σχεδιασμένο πιάτο «εκτοξεύεται» προς το σωστό τραπέζι. Η κουζίνα βρίσκεται ψηλότερα από τα τραπέζια, οπότε δεν χρειάζεται υψηλή τεχνολογία· κινητήρια δύναμη είναι η βαρύτητα. Απλώς οι σιδηροτροχιές έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε τα τροχοφόρα πιάτα να μην καταλήγουν πάνω στους πελάτες!

Οση ώρα μάλιστα ο πελάτης περιμένει το φαγητό του μπορεί να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για να αποστείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτά μηνύματα SΜS στα κινητά της αρεσκείας του.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Μίχαελ Μαχ η επιχείρηση αποτελεί την απάντηση στην πολυετή επιδίωξή του να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο, αποτελεσματικότερο και εύχρηστο σύστημα εστίασης, το οποίο παράλληλα θα του γλιτώνει χρήματα, καταργώντας τα γκαρσόνια και μειώνοντας έτσι σημαντικά το εργατικό κόστος. Βέβαια, όπως εξηγεί ο κ. Μαχ, το σύστημα δεν είναι ακόμη πλήρως αυτοματοποιημένο, αφού η κουζίνα παραμένει- για την ώρα τουλάχιστον- ανθρωποκρατούμενη, ενώ πολλοί πελάτες, ιδιαίτερα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν τις ειδικές οθόνες για να παραγγείλουν. Ετσι ο κ. Μαχ αναγκάζεται να απασχολεί δύο-τρεις «βοηθούς», οι οποίοι εξηγούν στους πελάτες πώς να παραγγείλουν τα... αυτοκινούμενα λουκάνικά τους.



ΤΟ ΒΗΜΑ
 

katerina

Member
Μηνύματα
53
Likes
3
Εστειλαν νεκρό βρέφος με κούριερ στην Αθήνα

Μέσα σε πακέτο «δέμα», με κούριερ, στάλθηκε από την Κρήτη στην Αθήνα σε εξειδικευμένο ιδιωτικό κέντρο για νεκροψία βρέφος που γεννήθηκε νεκρό σε ιδιωτικό μαιευτήριο.

Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι του κέντρου το έστειλαν πίσω με τον ίδιο τρόπο για να μπορέσουν οι γονείς του να το κηδέψουν.
Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Το «πακέτο» ξεκίνησε από ιδιωτικό μαιευτήριο του Ηρακλείου, όπου γεννήθηκε το νεκρό βρέφος. Η αποστολή στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό, προτάθηκε από τους γιατρούς στους γονείς, καθώς στην Κρήτη δεν υπάρχει εξειδικευμένο κέντρο για τον νεκροτομικό έλεγχο των βρεφών.

Η αλλοδαπή μητέρα και ο σύζυγός της, ο οποίος κατάγεται από το Ηράκλειο, περίμεναν επί ημέρες τα αποτελέσματα της νεκροψίας και να παραλάβουν το νεκρό παιδί τους για να μπορέσουν να το κηδέψουν.

Γονείς και συγγενείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον τρόπο μεταφοράς, αν δηλαδή είναι η συνηθισμένη μέθοδος ή αν έπρεπε να ακολουθηθεί άλλος τρόπος που να μην προσβάλλει τον νεκρό.

Η όλη υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες από την εφημερίδα «Πατρίς», προκαλώντας σοκ και ποικίλα σχόλια στην τοπική κοινωνία, ενώ έγινε γνωστό ότι η ταφή του βρέφους ύστερα από πολυήμερη καθυστέρηση έγινε προχθές το απόγευμα στο Ηράκλειο.

Τα έξοδα
Στην εφημερίδα επίσης αναφέρεται ότι η οικογένεια κλήθηκε να πληρώσει τα έξοδα της νεκροψίας αλλά και της εταιρείας κούριερ, τα οποία όμως τελικά πλήρωσε ο γιατρός για να μη δοθεί, όπως είπε ο ίδιος, μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα.

Οπως υποστηρίζει, δεν φέρει καμία ευθύνη, αλλά ήθελε μόνο να βοηθήσει τους γονείς να πληροφορηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του μωρού τους, ώστε να μην αντιμετωπίσουν άλλα προβλήματα σε επόμενη εγκυμοσύνη. Το νεκρό βρέφος, όπως έγινε γνωστό, γεννήθηκε με καισαρική, ενώ πριν μπει στο χειρουργείο η μητέρα, στον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το μωρό δεν ανέπνεε.

«Είναι ανάγκη να αναπτυχθεί οργανωμένα στην Κρήτη και σε ολόκληρη τη χώρα ο κλάδος της παθολογικής ανατομίας, όπου ασχολείται με νοσοκομειακούς και παιδιατρικούς θανάτους», δήλωσε στο «Εθνος» ο καθηγητής ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Μαν. Μιχαλοδημητράκης.

Ο ίδιος προσέθεσε ότι σε όλα τα προηγμένα κράτη, ακόμη και στην Αλβανία και στα Σκόπια, έχει αναπτυχθεί αυτός ο κλάδος, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται άμεσα στην Ελλάδα το υπουργείο Υγείας και το κεντρικό συμβούλιο να προχωρήσουν στον εναρμονισμό της ειδίκευσης και της άσκησης όπως συμβαίνει στο εξωτερικό.

Για το θέμα έχει διατάξει έρευνα ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), κ. Παναγιώτης Ευσταθίου.

Μιλώντας στο «Εθνος», ο κ. Ευσταθίου χαρακτήρισε το θέμα «πρωτόγνωρο», εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για τον τρόπο μεταφοράς που επιλέχθηκε:

«Η εταιρεία κούριερ ήταν πιστοποιημένη για μεταφορά βιολογικού υλικού, αλλά το άψυχο σώμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί βιολογικό υλικό, όπως ένας σπίλος που έχει αφαιρεθεί ή τμήμα δέρματος», σημειώνει ο κ. Ευσταθίου, θεωρώντας ότι μπορεί να υπάρχει θέμα προσβολής νεκρού.

Ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ έχει δώσει εντολή να ερευνηθεί η υπόθεση από την αρμόδια Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Ο μέχρι τώρα έλεγχος έχει δείξει ότι οι γονείς είχαν ενημερωθεί ότι το νεκρό παιδί θα μεταφερόταν στην Αθήνα για ειδικό γενετικό έλεγχο, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Οι ίδιοι είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους για τη μεταφορά, αλλά παραμένει άγνωστο το κατά πόσον ήταν ενήμεροι για τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα γινόταν.

Μανόλης Κοκολάκης ethnos.gr
 

katerina

Member
Μηνύματα
53
Likes
3
ΝΤΡΟΠΗ- Τα παντα θυσιαζονται στον βωμο της τεχνης ?

Tο 2007 ,ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισμένος 'καλλιτέχνης' ,
πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί στον τοίχο
μιας Γκαλερι 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα:

Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας
και οι επισκέπτες αυτής της Γκαλερι 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου,
μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία.

http://img371.imageshack.us/img371/505/57555122sv8.jpg
http://img212.imageshack.us/img212/7205/10492586gc0.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/8039/17148027rk1.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/7088/94600316hx1.jpg
http://img185.imageshack.us/img185/7765/69390607zm0.jpg

ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ???


Δεν είναι μόνο αυτό: η αξιότιμη Biennale κεντρικής αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση ,
οτι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείμενο πρόκειτε για τέχνη ,
και κάλεσε τον Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως
στην Biennale του 2008.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!!!

Υπογράψτε εδω:

http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html

δε χρειάζεται να πληρώσετε, ούτε να υπογράψετε, αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουμε το υποκείμενο αυτό
να μην χρίζει καμίας εκτίμησης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του,
και για την ευχαρίστηση και την απάθεια του με τον πόνο του άλλου..
Είναι πολύ εύκολο, θα αρκέσει μόνο 10 δευτερόλεπτα και είναι αξιόπιστο!



ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ.


ΥΓ: Αν γράψετε το όνομα αυτού του ελεεινού στη μηχανή αναζήτησης Google
θα δείτε τις φωτογραφίες του δύστυχου ζώου , και σελίδες web
για να δείτε οτι πρόκειται για αληθινό περιστατικό.
 
Last edited by a moderator:

dk

Banned
Μηνύματα
1.397
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Πολυ απανθρωπο!!!
 

lefteris

Member
Μηνύματα
474
Likes
175
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
αν το εκανε με ανθρωπο δε θα το επετρεπαν. γιατι να το επιτρεψουν με ζωο? εστω οτι ηθελε να δειξει πώς υποφερουν τα αδεσποτα (λεμε τωρα) ας εκανε μια φωτογραφικη εκθεση με φωτογραφιες ταλαιπωρημενων αδεσποτων οχι αυτο το εκτρωμα...
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.234
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οι φωτογραφίες μπήκαν ως λινκ, αφού το θέαμα δεν είναι για ένα φόρουμ που η ηλικία των αναγνωστών του δεν ελέγχεται. Σας παρακαλώ θερμά όταν πρόκειται να ποστάρετε φωτογραφίες που οι εικόνες που δείχνουν δεν είναι για μικρά παιδιά, να βάζετε τα λινκ τους και όχι τις φωτογραφίες μέσα στο τόπικ.
 

FOYFOY

Member
Μηνύματα
71
Likes
17
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ευρώπης (οδικός)
Αυτός ο υποτιθέμενος <<<<<άνθρωπος>>>> λέγεται καλλιτέχνης?
Τι να πω? Ασχολίαστο...:mad::mad::mad::mad::mad:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.762
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom