mourohavlos
Member
Παρόμοια με Ελλάδα, λόγω Βόσπορου αν έχει κανένα αεράκι θα είναι ακόμη καλύτερα.
Εδώ και καιρο δυστυχώς, σε κάποιο βίντεο ειχα πετύχει και μια άλλη κινστερνα αλλά δε θυμάμαι πληροφορίες. Οποίος ξέρει κάτι ας βοηθήσει.Η Κινστέρνα κλειστή είναι από ότι γνωρίζω για την ώρα λόγω εργασιών
Μάλλον την Κινστέρνα του Θεοδοσίου (Şerefiye Sarnıcı) εννοείςΕδώ και καιρο δυστυχώς, σε κάποιο βίντεο ειχα πετύχει και μια άλλη κινστερνα αλλά δε θυμάμαι πληροφορίες. Οποίος ξέρει κάτι ας βοηθήσει.
όχι ο χρόνος είναι οριακός και δεν θα προλάβεις να δεις τίποτε.Θα έχω αναμονή στο αεροδρόμιο IST για περίπου 6 ώρες.
Προλαβαίνω να πεταχτώ κάπου έξω ή να καθίσω μέσα; (δεν έχω ξαναπάει Κων/πολη, οπότε δεν ξέρω)
Αν έχεις κλείσει με Turkish και βολεύουν οι ώρες, έχει επανέλθει το touristanbul το πρόγραμμα μικρών τουρ από 3-6 ώρες, ειδικά για τους πελάτες της που έχουν αναμονή από 6 ώρες και πάνω..Θα έχω αναμονή στο αεροδρόμιο IST για περίπου 6 ώρες.
Προλαβαίνω να πεταχτώ κάπου έξω ή να καθίσω μέσα; (δεν έχω ξαναπάει Κων/πολη, οπότε δεν ξέρω)
Μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους το ότι ξανανοίγει αύριο η Βασιλική κινστέρνα..
Με την ευκαιρία, το κόστος της istanbulkart διπλασιαστηκε στις 50 λίρες από 25 αυτή την εβδομάδα. Οι τιμές των διαδρομών παραμένουν για λίγο ακόμα οι ίδιες.
Ναι, όντως ανοίγει. Κωνσταντινούπολη, benim ruyam.Μιας και ταξιδεύω στις 11/09 για Κωνσταντινούπολη θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είναι 100% σίγουρη η πληροφορία για την Κινστερνα μιας και δεν βρήκα κάτι στο διαδίκτυο.