Γενικά Λάθος Καταχώριση Στοιχείων

LULLU

Member
Μηνύματα
3.540
Likes
7.916
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Καλησπέρα... εκανα λάθος στη καταχώριση των στοιχείων μου κατα την κράτηση και αντι για Georgios έγραψα Giorgos..Το check-in δε το ολοκλήρωσα. γίνεται να το αλλάξω και αν ναι πως;
.. κοιτα το εχω παθει και εγω περυσι και δεν εγινε καμμια φασαρια κανεις δεν το πηρε ειδηση. Το επαθα και τωρα σε 3 ονοματα που χθες αντι για Georgios εβαλα Deorgios και περιμενω να κανω το τσεκ ιν να τα βαλω κανονικα .. ..
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.208
Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα τηλέφωνο εδώ να το διορθώσω καλού κακού.
Κάνε κλικ σε αυτό το link
Contacting Customer Serviceκατόπιν στο
reservation contact numbers και στην συνέχεια επέλεξε την χώρα που μένεις.Αν μένεις Ελλάδα επιλέγεις το Rest of the world και επικοινωνείς μόνο στα Αγγλικά.
Με τέτοια πράγματα είναι καλό να μην ρισκάρεις γιατί μπορεί να χαλάσει όλο το ταξίδι σου.
 

Dalamaidis

Member
Μηνύματα
55
Likes
206
Καλησπερα. Φευγω το Σαββατο για Ισλανδια :clap: και μολις εκτυπωσα τα εισητηρια ανακαλυψα οτι στα δικα μου στοιχεια εχει πρωτα το ονομα και μετα το επωνυμο, ενω στου συνεπιβατη μου ακριβως απο κατω εχει πρωτα το επωνυμο και μετα το ονομα.

Σε επικοινωνια που ειχα με το site μου ανεφεραν τα εξης:

''Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για να μην αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στο αεροδρόμιο, η αερπορική εταιρεία μας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξουμε το όνομα με κόστος 75,00 ευρώ.

Επίσης, σαν δεύτερη εναλλακτική μπορούμε να περάσουμε ένα σήμα στην κράτησή σας αναφέροντας ότι είναι ανάποδο το όνομα όμως δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στο αεροδρόμιο.''

Στην αποδειξη πληρωμης εχει πρωτα τα επωνυμα και μετα τα ονοματα....

Ειμαι 100% συγουρος οτι ειχα βαλει με την σωστη σειρα τα στοιχεια.


Ξερει καποιος σιγουρα με ποια σειρα μπαινει το ονοματεπωνυμο?
Στο site που το εκλεισα οταν επιχειρησα να κανω νεα κρατηση για να δω πως τα ζηταει εχει στο 1ο πεδιο το ονομα και στο 2ο το επωνυμο.

Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα αλλα επειδη το περιμενα πως και πως θελω να ειμαι σιγουρος.

Τι μου προτεινετε?
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.762
Likes
15.408
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
μου φαίνεται λίγο παράξενο εσύ να έγραψες το ονοματεπώνυμο σωστά και αυτό να τα τύπωσε ανάποδα.
 

Dalamaidis

Member
Μηνύματα
55
Likes
206
Επειδη δεν ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω απο site εισητηρια και ειμαι υπερβολικα προσεκτικος (εκτος του οτι ηταν ακριβως απο κατω τα πεδια για τον συνεπιβατη) ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι λαθος του συστηματος. Ο κωδικος του εισητηριου δειχνει οτι εκδοθηκαν απο την icelandair.
 

elenara88

Member
Μηνύματα
1.789
Likes
1.817
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ειχα γραψει και γω το ονοματεπωνυμο αναποδα σε πτηση aegean Παρισι-Αθηνα, η καρτα επιβιβασης μαλιστα εμφανιζε ΕLENI M., δεν ειπε κανεις το παραμικρο, αυτο δεν εξασφαλιζει τιποτα ομως απλα σου λεω την εμπειρια μου...
 

Dalamaidis

Member
Μηνύματα
55
Likes
206
Καλα και εγω με aegean φευγω απο ελλαδα και ανεπισημα μου ειπε η υπαλληλος της aegean που απευθυνθηκα στην αρχη οτι δεν νομιζει να αντιμετωπισω προβλημα, αλλα με παρεπεμψε στο site που εγινε η κρατηση.
Μαλλον σαν λυση βλεπω να τους πω να περασουν ενα σημα στην κρατηση οπως μου ανεφεραν στο mail.

Δεν ειναι και lowcost που το ψειριζουν για επιπλεον χρεωσεις
 

AERAS

Member
Μηνύματα
782
Likes
1.135
το ίδιο ακριβώς έχω πάθει με την qatarairways ταξιδεύοντας προς bangkok και phuket μέσω doha,συνολικά 6 πτήσεις.Πουθενά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
Τώρα όμως που το σκέφτομαι, ήμουν αφελής που ταξίδεψα έτσι........!!!!!!!
 

Varg83

Member
Μηνύματα
133
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια
Αναλογη εμπειρια ειχα προπερσι το καλοκαιρι για βελγιο και πορτογαλια. Το ονομα μου ηταν στο επωνυμο και αντιστροφα. Με ειδοποιησανε απο την airtickets αλλα τελικα δεν εγινε κανενα θεμα.
 

aggelos_a

Member
Μηνύματα
10
Likes
2
Γειά σας, έκλεισα εισιτήριο για Μόσχα με την Aegean και έκανα το λάθος να βάλω στη θέση του επωνύμου το μικρό και αντ/φα. Αντί για Αντωνίου Αντώνης έβαλα Αντώνης Αντωνίου. Πήρα στην εταιρία και μου είπαν πως δε γίνεται να αλλάξει το όνομα και πως εισήγαγαν μια σημείωση που αναφέρει πως σωστό είναι το αντίστροφο όνομα και επίσης πως δε θα έχω πρόβλημα από Ελλάδα για Μόσχα στον έλεγχο . Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Ευχαριστώ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.275
Μηνύματα
885.911
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom