Ιταλία Μιλάνο - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
επειδη έχει τυχει να περάσω την μερα των χριστουγεννων στο Μιλάνο ,και οπως και σε ολοκληρη την Ιταλία ,είναι κυριως οικογενειακή γιορτη ,τα μαγαζια κλειστα 25(και 26 ),θα σου ελεγα να βρεις εκ των προτερων τι θα κανεις αυτες τις δυο μερες ,γιατι αλλιώς μπορει να απογοητευτεις λιγακι....δε θέλω να σε αποθαρρύνω ,απλά να έχεις συγκεκριμενο προγραμμα δραστηριοτητων για αυτες τις δυο μέρες,διαφορετικά ειναι λιγακι καταθλιπτικο να τριγυρνας σε μια πολη που ολα τα μαγαζια(καθως και τα περισσοτερα εστιατορια,και πολλά καφε)είναι κλειστα...
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.290
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
οπως και σε ολοκληρη την Ιταλία ,είναι κυριως οικογενειακή γιορτη ,τα μαγαζια κλειστα 25(και 26 )...
σε μια πολη που ολα τα μαγαζια είναι κλειστα...
Ε οχι ολα..απο περισυ οποιος θελει μενει ανοικτος. Στη Ρωμη εμεινε λενε το 10% των εμπορικων κ πολλα εστιατορια. Στο Μιλανο υποθετω κατι αντιστοιχο.
http://milano.virgilio.it/primopiano/negozi-aperti-natale-milano-flop.html
 

Nikoleta4

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..
ναι το σκέφτηκα ότι θα είναι όλα κλειστά αυτές τις 2 μέρες αλλά δεν με πειράζει και τόσο κάτι θα βρώ να κάνω (καμιά μονοήμερη (εκτός αν δεν λειτουργούν ούτε τρένα εκεινες τις μέρες), λίγη ξεκούραση).
Αυτό που κοιτάζω και δεν μπορώ να αποφασίσω είναι η περιοχή που θα κλείσω ξενοδοχείο..Επειδή φτάνω αεροδρόμιο Μαλπενσα δεν ξέρω ποια περιοχή είναι πιο καλή να βρώ...και εννοείτε περιοχή που να μπορείς να κυκλοφοράς.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Το κεντρο,σιγουρα ειναι το καλυτερο,για να μπορεις να περπατας για να γυρνας στο ξενοδοχειο σου...
παρε μια ιδεα απο το booking.com http://www.booking.com/searchresults.el.html?sid=ef03564d83d213ad4337be08fcd3d43f;dcid=1;checkin_monthday=25;checkin_year_month=2013-12;checkout_monthday=29;checkout_year_month=2013-12;city=-121726;class_interval=1;csflt={};dest_id=-121726;dest_type=city;dtdisc=0;highlighted_hotels=255634;inac=0;nha_red=0;no_rooms=1;redirected_from_city=0;redirected_from_landmark=0;review_score_group=empty;score_min=0;src=hotel;ss_all=0;ssb=empty;ssne_untouched=Μιλάνο;or_radius=0;radius=0;;nflt=district=2303;#map_opened ποια ξενοδοχεια ειναι ελευθερα στο κεντρο εκεινες τις μερες...τωρα αν ειναι ακριβα για σενα,κοιταξε γυρω απο το κεντρο...
 

11rizla

Member
Μηνύματα
27
Likes
1
γεια σας θα ηθελα να κανω 2-3 ερωτησεις.οποιος μπορει να βοηθησει!
1.απο ποια εταιρια να νοικιασω αυτοκ στην ιταλια?
θελω να το παρω απο malpesa airport και να το επιστρεψω την επομενη στο bergamo airport!
πρεπει να το κλεισω απο εδω η μπορω και εκει την ωρα που θα φτασω?
2.το διπλωμα μου ειναι το κλασσικο το παλιο το ροζ.πρεπει να το αλλαξω???
3.δεν θελω να κλεισω με πιστωτικη γιατι πολλα ακουω!τι κανω??
4.θα διανυκτερευσω στο milano στο κεντρο.τι κανω με παρκαρισμα?
5.δεν ξερω καθολου ιταλικα και τα αγγλικα μου ειναι σχεδον ενα μαυρο χαλι,λετε να εχω προβλημα???
 

Desiro

Member
Μηνύματα
285
Likes
625
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλημέρα φίλε μου!! Too many questions!! :bleh:

Λοιπόν ξεκινάω,,
1) Κάνε μια αναζήτηση σε κάποια από τις μηχανές www.autoeurope.eu και ανάλογα το τι σου προσφέρει η κάθε μια κάνε την επιλογή σου!Και από το αεροδρόμιο μπορείς να νοικιάσεις αμάξι αλλά θεωρώ (αν κάποιος του έχει τύχει ας με διορθώσει) ότι ζητάνε μεγάλη εγγύηση!!Πάντως νομίζω όλες οι εταιρείες του αεροδρομίου πάνω κάτω είναι καλές!!Το να πάρεις το αυτοκίνητο όμως από ένα αεροδρόμιο και να το αφήσεις στο άλλο θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω!!
2) Το δίπλωμα σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να είναι το καινούριο το ευρωπαικό!Νομίζω θέλει γύρω στον ένα μήνα να γίνει η αλλαγή και στοιχίζει 30Ε!!
3) Χωρίς πιστωτική νομίζω δεν γίνεται γτ με κάποιο τρόπο πρέπει η εταιρεία να διασφαλιστεί!!Πάντως διαφωνώ ότι γίνονται πολλά!! Εμένα πχ με χρέωσαν μια κλήση αργότερα αλλά είχα κάνει την παράβαση και μου το απέδειξαν!
4) Όταν λές κέντρο τι εννοείς?? Το Μιλάνο έχει δακτύλιο και δεν μπορείς να μπείς με το αμάξι μέσα από κάποια όρια!! Το πάρκινγκ είναι δύσκολη περίπτωση σε περιοχές σχετικά κοντά στο κέντρο!!
5) Δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα!!!

Με άλλα λόγια συμπέρασμα.....Μην νοικιάσεις αμάξι!!!:bleh:
 

11rizla

Member
Μηνύματα
27
Likes
1
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!μια ερωτηση!οικονομικος τροπος να παω απο αεροδρόμιο στο κεντρο?
 

Desiro

Member
Μηνύματα
285
Likes
625
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Με μετρό από το αεροδρόμιο!!! Λογικές τιμές ,και πίστεψε με αν δεν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις στις λίμνες το αμάξι στο μιλάνο δεν θα σου χρειαστεί!!!!
 

11rizla

Member
Μηνύματα
27
Likes
1
Ευχαριστώ!βασικα το πρόγραμμα εχει ως εξής!φτανω στο mxp και παω milano καθομαι 2 μερες και μετα παω στο bergamo και πεταω για porto!επιστρέφω στο bergamo και αππ εκει λεω να νοικιάσω αυτοκίνητο!!γιατι μετα πο δυο μερες πεταω απο mxp για αθηνα!ευχαριστω φια την βοήθεια!οποιαδήποτε αλλη πληροφορία εχεις να μου δωσεις θα ειναι χρήσιμη για εμένα!Ευχαριστώ!
 

Desiro

Member
Μηνύματα
285
Likes
625
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Πληροφορία πάνω στο αμάξι δυστυχώς δεν έχω άλλη!! Απλά σου λέω ότι χωρίς πιστωτική και δίπλωμα είναι δυσκολο να νοικιάσεις αυτοκίνητο!!Ωραίο πρόγραμμα εύχομαι να περάσεις τέλεια!!Αααα από το Bergamo βγάζουν οι αεροπορικές λεωφορεία για Μιλάνο νομίζω 20Ε πάνε έλα!!!
 

akis-b

Member
Μηνύματα
59
Likes
25
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΑΚΟΒΙΑ
Φροντισε να κλεισεις αυτοκινητο σε μια μεγαλη εταιρια απο τις μηχανες αναζητησεις .Ειχα κλεισει απο μια κολοεταιρια που ειχε την καλυτερη τιμη http://www.goldcar.es/en/ και εμαθα εκτων υστερων οτι δεν με καλυπτε η ασφαλεια που ειχα πληρωσει για ζημια κατω των 400 ευρω,οποτε ουσιαστικα με αναγκασαν και αγορασα και την δικια τους,δευτερο φεσι εφαγα με την βενζινη ησουν υποχρεωμενος να παρεις το αυτοκινητο με γεματο ντεποζιτο και σε χρεωναν την βενζινη σε μια δικια τους τιμη αν ειχε πχ στο βενζιναδικο 1,7 ευρω την πληρωνες σε αυτους 2,1 ευρω.Μαλωναμε καμια ωρα γιατι αυτα δεν υπηρχαν πουθενα στο συμβολαιο που ειχαμε κλεισει με την μηχανη αναζητησης αλλα η υπαλληλος εκανε το κοροιδο και εριχνε την ευθυνη στο site που ειχαμε κλεισει το αυτοκινητο,προφανως το κανουν αυτα για να αρπαζουν και αλλα λεφτα γιατι οπως ειδα και οι επομενοι πελατες μετα απο εμας ειχαν το ιδιο προβλημα.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.214
Μηνύματα
883.820
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom