Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

paefstra

Member
Μηνύματα
13.117
Likes
41.399
Κλαψ δε βλέπω να το γλυτώνω. Ποιος έχει ταξιδέψει εξωτερικό με το συγκεκριμένο ελικοφόρο να μου πει εντυπώσεις? Δε μπορεί, τόσοι πήγατε Σικελίες και Μάλτες
Μαλτα με ελικοφορο της Ολυμπιακης. Κανενα προβλημα, μαλιστα στα θετικα η παρουσια καναδυο μεγαλυτερης ηλικιας αεροσυνοδων που εξεπεμπαν σιγουρια και αυτοποιθηση. Λιγο στενο το ραφι χειραποσκευων, αυτο ηταν το μονο προβλημα.
 

dimitrak

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
501
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Μια χαρα ηταν το ελικοφορο στην επιστροφη μας απο Μαλτα...κ για τα 70 ευρω πηγαινε-ελα μεσα ιουνιου σε πσκ ακομα καλυτερα
 
Last edited:

Eurotraveler

Member
Μηνύματα
464
Likes
1.772
Επόμενο Ταξίδι
Γκντανσκ
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Άντε να κάνει η Αιγαίου αυτή τη μεγάλη αγορά αεροσκαφών που ετοίμαζει, μήπως και αφήσει τα ελικοφόρα μόνο για την άγονη γραμμή. Γιατί βλέπω ότι πέρα από το Παλέρμο, και τα Ζάνταρ, Ζάγκρεμπ και Κλουζ-Ναπόκα από τους νέους προορισμούς θα γίνονται με ελικοφόρα.

Πάντως αρκετά ενθαρρυντικά τα παραπάνω σχόλια για τα ελικοφόρα.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.309
Likes
5.065
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μπορεί να τα κάνουν αργότερα αυτά.Το Ντουμπάι υπάρχει ήδη,δεν είναι έτσι;Και έλεγαν ότι μπορεί να το αφήσουν για όλο τον χρόνο.Πάντως προσθέτουν και άλλα.΄Εβαλαν και Τορίνο τώρα.
Δεν πετάει DXB δυστυχώς. Πέταγε AUH αλλά το διέκοψε.
 

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.081
Likes
2.495
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
ΤΟΡΙΝΟ??? Ένα ένα μου τα λέτεεεε

Αν και τις μέρες που πετάει δε με βολεύει καθόλου αμάν πια πρέπει να με συμβουλεύονται πριν βγάλουν τα δρομολόγια τι πράματα είναι αυτά

@paefstra @dimitrak Αι ντοντ κεαρ για την εμφάνιση και την άνεση καλέ... ΚΟΥΝΑΓΕ ΠΟΛΥ???? Σόρρυ αλλά έχω τραυματική εμπειρία (εντός Ελλάδος)
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.385
Likes
9.315
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ΚΟΥΝΑΓΕ ΠΟΛΥ???? Σόρρυ αλλά έχω τραυματική εμπειρία (εντός Ελλάδος)
Καθολου. Ισα ισα που οι αναταραξεις ειναι "αναμενομενες"...μεγαλυτερη ασφαλεια αισθανεσαι σε σχεση με το 320.
Μεση ανατολη χωρις κονε ειναι χαμενο. Τοσοι αραβες πανε την Α3 θα περιμεναν? Χωρια τους τουρκους. Απο κει ξεχαστε το, εκτος αν προκύψει συμμαχια ολκης. Ακομα εχει πολυ στην Ευρώπη, μην κοιτατε το χαρτη. Στα χωρια της Ευρασιας παει προφανως για τα μεγάλα κέρδη, οχι για να παει ελληνοπουλα για ΣΚ.
Πιο πιθανό μου φαινεται άνοιγμα νοτια, κανα Μαροκο δηλ. γι αρχη. Δεν τρωνε κουτοχορτο στην εταιρεια οπως εχουν αποδειξει. Η θα αλλαξει το μοντελο με μεγαλη συμμαχια η θα ακολουθησουν το παράδειγμα των γειτονων κι οπου παει..
Η παραγγελία θα δειξει τις διαθεσεις. Αν κ το πιθανο είναι 321 κ πολυ.
 

SPO

Member
Μηνύματα
163
Likes
56
Πρόκειται για δρομολόγια αρπαχτές που γίνονται κυρίως το βαθύ καλοκαίρι.Οι συχνότητες είναι πολύ χαμηλές(2 φορές την εβδομάδα στην πλειοψηφία)και δεν απευθύνονται τόσο στους Έλληνες,όσο στους ξένους που θέλουν να επισκεφτούν τη χώρα.Κάποια από αυτά (βλέπε Μάλαγα) γίνονται την ώρα του λυκόφωτος,δρομολόγια άβολα και εντελώς ακατάλληλα για το μέσο Έλληνα νορμάλ ταξιδιώτη.Η εταιρία πειραματίζεται με δρομολόγια και προορισμούς με δυνητικό ενδιαφέρον και άκρως εποχική κίνηση.Καλά κάνει, απλά μου βγάζει λίγη προχειρότητα το όλο εγχείρημα.Δε νομίζω να χεστώ και από τη χαρά μου που η Aegean έβαλε πχ πτήσεις προς cluz napoca, ούτε ότι είναι και κάτι ιδιαίτερα άξιο αναφοράς.
Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι με τα Q400 που έχει στο πρόγραμμα είναι εξαιρετικά στριμωγμένο τέτοιο άνοιγμα και άρα φοβάμαι μήπως το πλάνο δεν της βγει ή ακόμα χειρότερα το επόμενο καλοκαίρι οι καθυστερήσεις να φτάσουν τα επίπεδα του φετινού.Σε αναμονή λοιπόν
 
Last edited:

jimp

Member
Μηνύματα
5.027
Likes
6.411
Για τη Μάλαγα που γράφεις η ώρα είναι τέλεια για τους ισπανούς γιατί θα προλαβαίνουν τις πρωινές αναχωρήσεις προς τα νησιά. Η εταιρεία έχει δείξει πως την ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι, ιδιαίτερα από την Αθήνα, οπότε καλά κάνει.
Και αν ποτέ πετούσε προς Αμερική καλό θα ήταν οι ώρες να βολεύουν για μετεπιβίβαση σε σημαντικούς εσωτερικούς προορισμούς.
 

SPO

Member
Μηνύματα
163
Likes
56
Έγραψα μήπως κάτι διαφορετικό όσον αφορά στη Μάλαγα;Ας ελπίσουμε να συγκινήσει το ισπανικό κοινό η εταιρία γιατί το ελληνικό αποκλείεται με τέτοιες ώρες...
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.117
Likes
41.399
Έγραψα μήπως κάτι διαφορετικό όσον αφορά στη Μάλαγα;Ας ελπίσουμε να συγκινήσει το ισπανικό κοινό η εταιρία γιατί το ελληνικό αποκλείεται με τέτοιες ώρες...
Γιατι αποκλείεται; Δηλώνω απόλυτη φαν των ξενυχτάδικων πτησεων, οποτε το εχω κανει ( Δουβλίνο, Λισαβωνα, Κοπεγχάγη παλιότερα) εχω μια φουλ εξτρα μερα και το βραδυ φαγάκι και ύπνος στο αεροπλάνο. Χειρότερο από το να πληρώνω τη διαμονή για να αναχωρήσω στις 10 το πρωί δεν έχω.
 

SPO

Member
Μηνύματα
163
Likes
56
Όπως προείπα το συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν απευθύνεται στο μέσο Ελληνα νορμάλ ταξιδιώτη.Αν κάποιος αρέσκεται στο να φτάνει στον προορισμό του 01.30 το χάραμα και να γυρνάει σαν την άδικη κατάρα μέχρι να πάει 14.00 να παραλάβει το δωμάτιο ναι μάλλον είναι μειοψηφία.Όπως επίσης και κάποιος που φτάνει αργά και έχει πληρώσει διανυκτέρευση μόνο και μόνο για να κοιμηθεί ξεπατωμένος από τη red eye flight.Γούστα είναι αυτά.Και μάλιστα περίεργα.Επίσης την ημέρα της επιστροφής όταν μένεις σε ξενοδοχείο 10-12 αναχωρείς έτσι και αλλιώς,γιατί τότε γίνεται το check ουτ.Αλλά και πάλι ο καθένας όπως νομίζει.
Εγώ εξέφρασα γενική τοποθέτηση για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.Και δεν πιστεύω ότι απαραίτητα η Α3 το κάνει για να χαροποιήσει τους Ισπανούς πελάτες.αλλά ενδεχομένως για να βελτιστοποιήσει το utilisation του αεροσκάφους."Αφού θα κάθεται που θα κάθεται μες τη νύχτα δεν το στέλνουμε καμία Μάλαγα που παίζει και κοσμοσυρροή;"
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.266
Μηνύματα
885.732
Μέλη
38.946
Νεότερο μέλος
Delmary

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom