Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

taver

Member
Μηνύματα
12.520
Likes
29.333
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Koυιζ.
Τουρκικο φεσι η Γερμανικη μποτα; :roll:
Η είδηση που διάβασες (από όσο πιο αναξιόπιστη πηγή γίνεται), φαίνεται να υπονοεί συμφωνία code-share/revenue-share με την TK. Αν αληθεύει, που είναι πολύ πιθανό με τους κανόνες της απλής λογικής, θα είναι αυτό και δε νομίζω να δούμε κάτι παραπάνω.

ΥΓ. Για όποιον δεν το διάβασε, http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/402450/Default.aspx .
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
αχ και να δω πρόγραμμα της Α3 το M&M...
 

Nikos1986

Member
Μηνύματα
946
Likes
4.250
Επόμενο Ταξίδι
Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
παιδια προσοχη με αυτη την αεροπορικη πηγα παρισι και παραβιαστηκαν οι βαλιτσες μας απο το ελ.βενιζελος και πιο πολλα πηραν απο μεσα παρα τα εισιτηρια μας . Εμαθα οτι συμβαινει συχνα απο τους υπαλληλους που φορτωνουν σε αυτη την εταιρεια.
Απ'ότι ξέρω αυτές τις [...] τις κάνουν υπάλληλοι του αεροδρομίου (δεν είμαι σίγουρος αν ανήκουν στην εκάστοτε αεροπορική, ή είναι υπάλληλοι του αεροδρομίου και όποτε δουν μια βαλίτσα που τους αρέσει λένε "κάτσε να δω τι έχει..."). Και σε εμένα τα Χριστούγεννα ήταν φανερό πως είχαν ανοίξει την βαλίτσα στο Ελ. Βενιζέλος, αλλά δεν έλειπε τίποτα, αφού είχε μόνο ρούχα. Αλλά ήταν από άλλη αεροπορική. Δεν ξέρω αν είναι υπάλληλοι των αεροπορικών ή του αεροδρομίου. :mad:

Γεια σας.Βρίσκω εισιτήρια με την αιγαίου 30/7-6/8 αθηνα βουδαπεστη και βιέννη-αθήνα για 2 άτομα 298 ευρώ και σκέφτομαι να τα κλείσω.1) είναι νωρίς να τα κλείσω; και 2)τι γίνεται σε περίπτωση ακύρωσης;
Αν είναι και τα 2 άτομα 300 ευρώ, για τις μέρες αυτές μου φαίνεται καλή τιμή. Το 2008 είχαμε πάει Βιέννη, με Ολυμπιακή πήγαινε-έλα, περίπου ίδιες ημερομηνίες, 2 άτομα γύρω στα 500 ευρώ (είχαμε κλείσει κάπου το πάσχα).
Αν ακυρώσεις εσύ το εισιτήριο, δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματα. Εξερτάται από τους όρους του εισιτηρίου. Αν ακυρωθεί η πτήση, σε ειδοποιούν και μπορείς να επιλέξεις κάποια άλλη μέρα (έτσι είχε γίνει και με εμάς). Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, ίσως να δικαιούσαι να σου βρούν θέση σε άλλη εταιρία για την πτήση που ακυρώθηκε.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.314
Likes
5.078
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Oι βαλίτσες δεν ανοίγονται για πλάκα ούτε ο εκάστοτε υπάλληλος ανοίγει αυτή που του γυαλίσει. Προφανώς κάτι είδαν στον έλεγχο με ακτίνες Χ και την άνοιξαν για περαιτέρω έλεγχο.
 

alkistismaria

Member
Μηνύματα
528
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Καλημέρα.Βρήκα στο skyscanner αεροπορικά απο Αθήνα-Βιέννη 20/7/2012 και Βουδαπέστη-Αθήνα 27/7/12 268 ευρώ και όταν συνδέθηκα μου τα δίνει 308 ευρώ.Δλδ αυτά τα 308 ευρώ είναι μαζί με τους φόρους;Και συμφέρει να τα κλείσω τώρα;Ξέρετε αν υπάρχει low cost που να πετάει απο Αθήνα για Βιέννη και Βουδαπέστη;
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.261
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Η τιμη ειναι κομπλε.
Εμενα μου εχει τυχει κατι παρομοιο ..υπαρχει μια αρχικη τιμη συμφερουσα και οταν προχωραω την κρατηση ..μου αναφερει οτι δεν εχει διαθεσιμα εισιτηρια σε αυτη την τιμη και εχει σε μια αλλη υψηλοτερη.
Δεν ξερω...ισως δεν εχει γινει update και εχει διατηρησει την παλια τιμη .
 

alkistismaria

Member
Μηνύματα
528
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Βρήκα εισιτήρια Αθήνα Βιεννη Βουδαπέστη Αθήνα 308 ευρώ και Αθηνα Βουδαπέστη Αθήνα 253 ευρώ για 20-27/7.Με συμφέρει να πετάξω για Βουδαπέστη να μείνω 3 μέρες να πάω Βιέννη με λεωφορείο άλλες 3 μέρες και να επιστρέψω ένα τελευταίο βράδυ να μείνω Βουδαπέστη και να πετάξω απο εκεί Αθήνα;
 

North66

Member
Μηνύματα
4.314
Likes
5.078
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Σε διάφορες διαδικτυακές μηχανές κράτησης ή ακόμα και στην ιστοσελίδα του τίτλου του θέματος (με +2 ευρώ).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.332
Μηνύματα
888.604
Μέλη
38.999
Νεότερο μέλος
MARGI HPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom