ΟΔικώς Βενετία - Αμστερνταμ - ενδιαμέσα τι?

zefuros

Member
Μηνύματα
42
Likes
121
Καλησπεριζω τους συνταξιδιώτες. Ελπίζω να βρίσκομαι στη σωστή ενοτητα.

Ερωτηση: Υπάρχει περίπτωση να γινει το εν θεματι οδικο ταξίδι. Θα ειμαστε συνολικά 3 ατομα. Η ερωτηση μου ειναι: Για να μην το κάνουμε μονοκοπανιά (το viamichelin το βγαζει 15 ωρες - 1300km), έχει να προτείνει κανείς κάποιον ενδιάμεσο προορισμό για μια διανυχτερευση? Δεν μας ενδιαφέρουν τα αξιοθέατα, αντε να πιουμε καμια καλή μπύρα :).

2ο ερώτημα: Αν γινει, το ταξιδι θα λάβει χώρα τέλη Νοεμβρίου. Απο κλιματολογικές συνθήκες τί γίνεται, θα υπάρχει πρόβλημα με το αμαξι που δεν θα εχει χειμερινά λάστιχα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... (ήταν να μην μπει το μικρόβιο).
 

sennik

Member
Μηνύματα
9
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
all around pacific
αφού δεν θέλετε να δείτε κάτι βρείτε κανένα καλό πανδοχείο με καλά σχόλια για το φαγητό του κάπου στη μέση της διαδρομής σε κανένα χωριό τριγύρω από Στουτγκάρη Καρσλρούη κτλ και αράξτε εκεί, μπυρίτσες καλές θα έχει σίγουρα :haha:

επειδή θα τριγυρίζω και εγώ το Νοέμβριο Ελβετία και κεντρική Γαλλία, σχετικά με τα χειμερινά ελαστικά ξέρει κανένας αν είναι υποχρεωτικά όπως διάβασα κάπου?
 

zefuros

Member
Μηνύματα
42
Likes
121
Μάλλον εχεις δικιο και δεν χρειάζεται να το πολυκουραζω

Με τα χειμερινά τι γίνεται? Ξερει κανεις?
 

Kyriakosm

Member
Μηνύματα
291
Likes
830
Νοίκιασα αυτοκίνητο ενα FORD FOCUS με χειμερινά λάστιχα 5Δεκεμβρη απο το Μόναχο για να πάω Νυρεμβεργη , Μπαμπεργκ,Ροθεμπουργκ.Εριχνε παρα πολυ πυκνό χιόνι,μιλάμε για απίστευτο χιόνι.Αλλα το αυτοκίνητο δεν καταλάβαινε τίποτα.πηγαινα σαν να έβρεχε λίγο στην Ελλάδα.Οταν πήγα στο OBERAMERGAU το χιόνι πλάι στο δρομο ηταν ενάμιση ΜΕΤΡΟ.Οπου και να πήγαινα έβλεπα μπροστά μου μηχανήματα να ρίχνουν αλάτι.Δεν ειχε καθόλου χιόνι στον δρομο που πηγαίναμε , αλλα μόνο στο πλάι.Δεν ξέρω για την Ιταλία ,αλλα φαντάζομαι ότι θα ειναι οπως σε όλη την Ευρώπη.Απο 1ης Νοεμβρίου τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα φορούν χειμερινά λάστιχα.
 

chris7

Member
Μηνύματα
3.110
Likes
24.109
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Απο 1ης Νοεμβρίου τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα φορούν χειμερινά λάστιχα.
Όχι απαραίτητα. Σε κάποιες περιπτώσεις σου ζητούν επιπλέον χρέωση για τα χειμερινά λάστιχα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.251
Μέλη
38.934
Νεότερο μέλος
msayath

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom