Ryanair Οδηγός : E Check In από την Ryanair

panpan

Member
Μηνύματα
6.879
Likes
26.760
Καλησπέρα, έχω κάνει on line check-in και ενώ στο mail τα στοιχεία μου είναι σωστά (και όταν κάνω από την διαχείριση κράτησης προσπάθεια να αλλάξω όνομα μου εμφανίζει σωστά τα στοιχεία ) στη κάρτα επιβίβασης μου εμφανίζεται λάθος το όνομα. Τι να κάνω;;;;;
Θα εκτυπώσεις το μειλ που είναι σωστά τα στοιχεία σου και θα τα έχεις μαζί.
 

marina kater

Member
Μηνύματα
10
Likes
1
Καλησπέρα!!θέλω να κάνω check in και θελω να ρωτησω αν τα γραμματα της αστ. ταυτοτητας τα γρα φουμε με ελληνικους ή λατινικους χαρακτήρες?
 

HummingBird

Member
Μηνύματα
582
Likes
826
Γράψ'τα με λατινικούς ακριβώς όπως τα γράφει η ταυτότητα. Φαντάζομαι έχεις ταυτότητα όπου αναγράφονται τα στοιχεία και με λατινικούς χαρακτήρες.
 

marina kater

Member
Μηνύματα
10
Likes
1
αυτο θα κανω!!!εχω ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες.Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!αλλη μια ερωτηση την βαλιτσα την βαζω στο check in?
 

Μάγδα

Member
Μηνύματα
350
Likes
1.337
Επόμενο Ταξίδι
Κοπεγχάγη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Έχω ταυτότητα μόνο στα ελληνικά. Ακόμη και το διπλωμα οδήγησης αν προσκομίσω είναι μόνο στα ελληνικά.Θα έχω πρόβλημα για εσωτερική πτήση με ρυναιρ. Παρεπιπτόντως έκανα booking σε ελληνικούς χαρακτήρες παρασυρόμενη από το ελληνικό τους site με επιλογή κος/κα και οτι το έγγραφο που θα προσκομίσω είναι η ταυτοτητα μου αφού πετώ για Χανιά.Μόλις έμαθα οτι θα το μετατρέψουν σε λατινικούς αυτόματα στο τσεκ ιν και ο θεός βοηθός. Πήρα Αγγλια, μου απάντησε ένας Ινδος και μου είπε να δώ πρώτα την αυτόματη μετάφραση του τσεκ ιν και αν έχω θέμα με το spelling να τους πάρω τότε.Η πτήση είναι σε εναμιση μήνα. Θα έχω προβλημα.
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.879
Likes
26.760
Δεν θα έχεις πρόβλημα.
Υγ.
Τόσο δύσκολο είναι να βγάλετε επιτέλους καινούρια ταυτότητα;
Γενικά μιλάω.
 

Μάγδα

Member
Μηνύματα
350
Likes
1.337
Επόμενο Ταξίδι
Κοπεγχάγη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αν τελικά ζητήσω την αλλαγή στο spelling αφού δω το check in (όπως μου είπε αυτός) θα χρεωθώ?
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Στις εσωτερικές πτήσεις και στα ελληνικά να κάνετε την κράτηση δεν θα έχετε πρόβλημα και μπορείτε να πετάξετε με την ταυτότητα ή το διαβατήριο, με δίπλωμα ακόμα και με στρατιωτική ταυτότητα.

Γενικά πάντως ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί όπως γράφετε τα ονόματα στην κράτησή σας έτσι θα εμφανισθούν και όταν θα πάτε να κάνετε online check in
 

Μάγδα

Member
Μηνύματα
350
Likes
1.337
Επόμενο Ταξίδι
Κοπεγχάγη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τελικά τους έστειλα email με την αλλαγή που θέλω να κάνω των ονομάτων από τα ελληνικά στα αγγλικά (θα βγάλουμε ταυτότητα νέου τύπου αφού θα τη χρειαστούμε και για Παρίσι το καλοκαίρι). Τους έγραψα οτι δεν θα ήθελα να χρεωθώ αφού από το πρώτο 24ωρο προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους -φαίνεται στο chat χωρίς αποτέλεσμα που έκανα την πρώτη μέρα.OK είμαι υπερβολική όμως τελικά το οτι δεν υπάρχει άνθρωπος να συνενοηθείς εντός συνόρων και οτι ο τύπος που μίλησα στην αγγλία γνώριζε πολύ χειρότερα αγγλικά από εμένα (έχω συγγένεις στην αγγλία που με είχαν φιλοξενήσει για αρκετό διαστημα +proficiency Cambridge και μα το θεό δυσκολευτηκα πολύ να τον καταλάβω) είναι μειονέκτημα.
 

Μάγδα

Member
Μηνύματα
350
Likes
1.337
Επόμενο Ταξίδι
Κοπεγχάγη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Στην Αγγλια?ποιος στο ειπε? Σιγα μην εδιναν κ αγγλικους μισθους...Το μεγαλυτερο call center τους ειναι στη Ρουμανια..
Έτσι εξηγείται οτι έκανα chat με έλληνα (κανένας φοιτητής θα ήταν) σήμερα και επιτέλους το θέμα λύθηκε. Με μπέρδεψε ο κωδικός του τηλ που μου θύμισε τον λονδρέζικο (ή κάνω λαθος:). Τον έλεγαν Yiannis (από τα ονόματα καταλαβαίνω την εθνικότητα, βέβαια ο ινδος στο τηλ έκανε μπαμ και αό την προφορά πέραν του ονόματος) Εννοείτε οτι το chat έγινε στα αγγλικά και μου είπε οτι η ρυναιρ για πτήσεις εσωτερικού δέχεται τα ελληνικά. Μάλιστα μου πρόσθεσε και ένα σίγμα τελικό που είχα ξεχάσει.Πολύ εξυπηρετικός.
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.191
Μηνύματα
883.467
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom