Παρα την κριση οι Βουλγαροι ταξιδευουν στην Ελλαδα

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Παρά την κρίση οι Βούλγαροι ταξιδεύουν στην Ελλάδα
awww.kathimerini.gr_kathnews_images_dot_clear.gif
Πάνω από 11.000 Βούλγαροι ταξίδεψαν στην Ελλάδα από 1-6 Μαΐου Περισσότεροι από 11.000 Βούλγαροι ταξίδεψαν στην Ελλάδα από 1-6 Μαΐου, όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο «Ντάρικ», ο Ρούμεν Ντραγκάνοφ, πρόεδρος του Βουλγαρικού Ινστιτούτου Ανάλυσης και Εκτιμήσεων για τον Τουρισμό.
Ο κ. Ντραγκάνοφ ανέφερε ότι αυτό δείχνει ότι οι Βούλγαροι παρά την οικονομική κρίση διαθέτουν χρήματα για διακοπές και πρόσθεσε ότι τα τουριστικά θέρετρα στη Βόρεια Ελλάδα είναι κοντά για τους Βούλγαρους πολίτες και διαθέτουν οικονομικά πακέτα.
Ο κ. Ντραγκάνοφ είπε ότι 480.000 Βούλγαροι προτίμησαν να ταξιδέψουν στο εσωτερικό της χώρας την ίδια περίοδο του Μαΐου και ο αριθμός τους είναι μεγαλύτερος σε σχέση με πέρσι το ίδιο χρονικό διάστημα. Οι πόλεις που προτιμήθηκαν σύμφωνα με τον Ντραγκάνοφ είναι Μπάλτσικ, Νέσεμπαρ και Σμόλιαν.

kathimerini.gr
 

alexstef2

Member
Μηνύματα
307
Likes
166
Το τριήμερο της πρωτομαγιάς στην Τριστινίκα Χαλκιδικής που βρισκόμουν το ξενοδοχείο ήταν 'μπίμπα' από βούλγαρους. Λιγότερους Έλληνες κ Ρομάνους συμπλήρωναν τα λοιπά δωμάτια..Οι περισσότεροι με συζύγους και παιδάκια..
 

skiouros82

Member
Μηνύματα
727
Likes
53
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
οντως την πρωτομαγια παρατηρησα με μεγαλη εκπληξη πολλους τουριστες στην θεσ/νικη.υπηρχαν και μεμονωμενοι(κατι γαλλοι ,κατι αγγλοι)αλλα τα βαλκανια ηταν οι συντριπτικη πλειοψηφια.ειχε γεμισει η παραλια με γκρουπ!
 
Μηνύματα
626
Likes
144
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Καλά, ανέκαθεν και όλο το χρόνο βλέπει κανείς Βούλγαρους και γενικά Βαλκάνιους στη Β. Ελλάδα.

Και είναι και λογικό .

Άντε, άντε, να μας έρθουν και άλλοι πιο πολλοί το καλοκαίρι για μπανάκια !!!
 

trapper

Member
Μηνύματα
355
Likes
54
..Οι περισσότεροι με συζύγους και παιδάκια..
Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί. Για να μην γίνει η Χαλκιδική σαν την Ibiza (Baleares) η το Lanzarote (canarias).

Οι παράγοντες στην Αγία Νάπα (Κύπρος) κάνουν μεγάλες προσπάθειες να το πετύχουν, και μέχρι στιγμής κάτι καταφέρνουν στην κατεύθυνση αυτή.

Σχετικά με τις τιμές, όπου πάνε οικογένειες, θεωρούνται ακριβές περιοχές. Οπου πάνε hooligans οι τιμές πέφτουν ραγδαία. Μπορείς να βρεις πάμφθηνα πλέον ξενοδοχεία στα Canarias, για αυτό το λόγο. Πολλοί (στο εξωτερικό) το ανακαλύπτουν αργά και προσπαθούν να ξεφορτωθούν την προκαταβολή που έδωσαν, οπότε βρίσκεις και πακέτα πάμφθηνα (EUR 150-200 αεροπλάνο+εβδομάδα).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.226
Μηνύματα
884.338
Μέλη
38.918
Νεότερο μέλος
Gvar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom