Ποιο ταξιδιωτικο περιοδικο διαβαζουμε και γιατι?

gps vagelis

Member
Μηνύματα
160
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ICONS για να κλεψω ιδεες για ακριβες διακοπες-ο Δουσης παει κυριλε σε expensive hotels- KAI PASSPORT για να παρω μια μυρωδια απ τα σουκ της ανατολης(εχει μανια με την ανατολη η Μαγια) και να καταλαβω καποιες απ τις ιδιαιτεροτητες του ντοπιου.Μου αρεσει-ταιριαζει περισσοτερο το Passport.Γενικα εχω μανια με οτιδηποτε εχει να κανει με ταξιδια(περιοδικα εκπομπες).Παρακολουθω ντοκυμαντερ στο Σκαι κλπ.
 
Μηνύματα
626
Likes
144
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Εγώ παίρνω μόνο το Passport σε μηνιαία βάση.

Το τρελό ποιό είναι όμως; ότι αν θέλει κάποιος εκτός αθηνών να γίνει συνδρομητής δεν συμφέρει στην τιμή! Προτιμότερο είνναι να το αγοράζεις κάθε μήνα από το περίπτερο της γειτονιάς σου!
Μόνο για τους Αθηναίους έχει έκπτωση συνολικα.

Πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο σε περιοδικό είναι η αλήθεια....


Πάντως είναι πολύ καλό και δηλώνω φανατικός αναγνώστης του :)
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.378
Likes
6.910
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Περιοδικά δεν αγοράζω!

Περιορίζομαι στα ωραια κυριακάτικα ταξιδιωτικά ενθετα των τοπικών εφημερίδων
Αγγελιοφόρος και Μακεδονία...

και στην ονλάιν ταξιδιωτική στήλη της Καθημερινής
:cool:
 

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.887
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Το ΓΕΩτρόπιο της Ελευθεροτυπίας ανελλιπώς (έχω όλα τα τεύχη), το PASSPORT κάθε μήνα και από εκεί και πέρα πολλά άλλα αλλά όχι τόσο συστηματικά.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Passport και εγώ αγοράζω κάθε μήνα και χαίρομαι επίσης πολύ με το ένθετο DVD. Το Icons περιστασιακά αν έχει κάποιο αφιέρωμα σε μέρη που με ενδιαφέρουν και ενίοτε αγοράζω και την ελληνική έκδοση του National Geographic, αν και δεν είναι ξεκάθαρα ταξιδιωτικό περιοδικό. Παλιότερα έπαιρνα τακτικά και το Ελληνικό Πανόραμα, αλλά πια δεν το παίρνω.
 

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.887
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Το Ελληνικό Πανόραμα στα πρώτα του τεύχη είχε κάτι το "ερασιτεχνικό" (με την κυριολεκτική σημασία) που εμένα μου άρεσε. Από ένα σημείο και πέρα άρχισε να με κουράζει και το σταμάτησα περίπου μετά το 35ο τεύχος
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι και μένα κάπως έτσι. Από ένα σημείο και πέρα είχα την αίσθηση του Deja vu. Δεν ανανεωνόταν και πια για πόσες βραχονησίδες του Αιγαίου ή του Ιονίου μπορείς να διαβάσεις πια;
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Σταθερά το athinorama travel και το ένθετο της Κυριακάτικης Καθημερινής. Αρκετά συχνά το Γεωτρόπιο και περιστασιακά το Voyager και το Ιcons
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Δεν έχει τύχει να διαβάσω κάποιο ταξιδιωτικό περιοδικό. Ήθελα να πώ όμως ότι αρκετές φορές ταξιδεύω με το National Geographic. Τα άρθρα του μπορούν να σου παρουσιάσουν ένα μακρυνό μέρος ή πολιτισμό, σε συνδιασμό με εξαιρετικές φωτογραφίες και έχουν συνήθως λόγω ύπαρξης και νόημα. Βέβαια πολλές φορές είναι ανούσια. Προτείνω την αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού, καθώς αν γίνεις συνδρομητής σου βγαίνει περίπου 3 ευρώ το τεύχος μαζί με τα έξοδα αποστολής. Επίσης είναι μια ευκαιρία για εξάσκηση των αγγλικών μας.
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Aναλόγως το περιεχόμενο και επιλεκτικά το national geografic
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Εγώ πάλι που έχω μια μανία με τα περιοδικά αγοράζω ανελλιπώς κάθε μήνα από τότε που κυκλοφόρησαν το "Passport" και το "Icons". Έχω σχεδόν όλα τα τεύχη του "Voyager" και του "Cosmos Travel" ενώ τώρα τελευταία προμηθεύτηκα και όλα τα τεύχη του "Εναλλακτικός Τουρισμός".
Φυσικά τα καινούργια περιοδικά "Αθηνόραμα travel" και "Conde Nast Traveller" καθώς και αυτά που κυκλοφορούν με τις εφημερίδες όπως το "Explore Nature" του Έθνους και τα "Ταξίδια" της Καθημερινής κοσμούν την ταξιδιωτική μου βιβλιοθήκη ενώ σταθερή αξία παραμένει χρόνια τώρα το "Γεωτρόπιο" της Ελευθεροτυπίας.
Σε όλα τα περιοδικά βρίσκω κάτι που με αντιπροσωπεύει και με βοηθάει στα ταξίδια μου αλλά τα αγαπημένα μου είναι το "Passport" και το "Γεωτρόπιο" γιατί στις περιγραφές των ταξιδιών τους βρίσκω πολλά στοιχεία από αυτά που αναζητώ και εγώ στα ταξίδια μου.
Το "Voyager" και το "Icons" μου παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για το τι πρέπει να δω σε ένα σύντομο ταξίδι μου σε μια ευρωπαϊκή μητρόπολη ενώ δίνουν και αρκετές χρηστικές πληροφορίες όσον αφορά ξενοδοχεία και εστιατόρια.
Μέσα από τις σελίδες του "Cosmos Travel" ταξιδεύω σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα ενώ τα ταξιδιωτικά του αφιερώματα είναι πολύ προσεγμένα και με πολλές πληροφορίες ακόμα και για μέρη αυτού του πλανήτη που είναι δύσκολο να τα βρεις σε άλλα ελληνικά ταξιδιωτικά περιοδικά.
Στο "Αθηνόραμα Travel" μου αρέσει η νεανική του διάθεση ενώ από το "Εναλλακτικός Τουρισμός" παίρνω ιδέες για καινούργια μέρη στις εκδρομές μου ανά την Ελλάδα.
Τώρα τα υπόλοιπα τα διαβάζω απο συνήθεια.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.262
Μηνύματα
885.486
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom