Που ΔΕΝ θα πηγαινα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

neraida

Member
Μηνύματα
391
Likes
87
την αποψη μου ειπα, δεν περιμενα να προκαλεσω τοσο ασχημες αντιδρασεις. δεν περιμενα να εχετε τοσα νευρα. εγω τουλαχιστον αν καποιος ελεγε αυτα που ειπα, δεν θα αντιδρουσα τοσο ασχημα ως προς το προσωπο του.
θελω να πιστευω οτι αυτο εδω το φορουμ ειναι ενας χωρος στον οποιο ο καθενας γραφει αυτο που θελει κυριως για θεματα που αφορουν τα ταξιδια και οχι ενας χωρος στον οποιο εχουμε ορεξη να μαλωνουμε.

και ναι δεν μου αρεσει που βρωμανε μεσα στα λεωφορεια και στα τρενα καλοκαιριατικα, ουτε μου αρεσει ουτε μπορω να το δεχτω.
traveller λυπαμαι για την απαντηση σου, ελπιζω το θεμα να ληξει εδω.
 

xenos

Member
Μηνύματα
2.414
Likes
804
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Συμφωνω με την Νεραιδα.Δημοσιο και δημοκρατικο φορουμ ειναι και ο καθενας μπορει να λεει τη γνωμη του και οχι αυτο που θελουν να ακουσουν οι αλλοι.
Δεν συμμεριζομαι την αποψη της αλλα τη δεχομαι και ειναι ειλικρινεστατη.
Τα γουστα ποικιλουν,και εδω γραφουμε τα παντα-ολα,χωρις να θιγουμε.

DEF σου εκανα το φορουμ δημοσιο πειραζει:haha:
 

antigoni87

Member
Μηνύματα
28
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη! 20-27/3/2009
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
και ναι δεν μου αρεσει που βρωμανε μεσα στα λεωφορεια και στα τρενα καλοκαιριατικα, ουτε μου αρεσει ουτε μπορω να το δεχτω.
Νομίζω φταίνε λιγάκι και ο ΕΘΕΛ και η ΑΜΕΛ που καλοκαιριάτικα δεν ανοίγουν κλιματισμό κι έχουν κακό εξαερισμό και βρωμάμε όλοι μαζί εκεί μέσα ανεξαρτήτως εθνικότητας, αλλά είναι εκτός θέματος αυτό, να με συμπαθάτε!
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
traveller λυπαμαι για την απαντηση σου, ελπιζω το θεμα να ληξει εδω.

Δηλαδή δεν κατάλαβα κορίτσι μου μας ζητάς και τα ρέστα? Αντί να ζητήσεις συγνώμη για τα όσα απαράδεκτα έγραψες μας κάνεις και μαθήματα...
Σαφέστατα και είναι δημοκρατικό το φόρουμ αλλά δεν μπορεί να μπαίνει ο κάθε τυχαίος και να βρίζει ένα Ελληνικό νησί, ούτε να έχει ρατσιστικές απόψεις χωρίς να λαμβάνει απαντήσεις...

Υποθέτω οτι είσαι στον κόσμο σου κοπέλα μου και δεν έχεις επίγνωση του τι γράφεις γιατί αν τα εννοείς τότε έχεις μεγάλο πρόβλημα... Κάτσε σκέψου τις σαχλαμάρες που έγραψες και μετά να λυπάσαι για τις απαντήσεις που παίρνεις...

Τώρα ναι, το θέμα έχει λήξει εδώ...
 

marikaki

Member
Μηνύματα
131
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
ρε παιδια!!!!ποτε δεν ξερουμε ο καθενας τι βιωματα εχει απο καποιο μερος εντος και εκτος ελλαδος.
ενταξει εγραψε την αποψη της και τελειωσε.
μπορει και εγω να μην συμφωνω με οτι γραφει η κοπελα αλλα απο εκει και περα δεν εχω κανενα δικαιωμα να χρησιμοποιω κοσμητικα επιθετα εναντιον της ουτε να τις κανω κριτικη για τον τροπο που γραφει και εκφραζεται!!!!!!
ο καθενας ειναι οτι ειναι για τον εαυτο του και απο την στιγμη που υπαρχη ενα τοπικ και λεει ο καθενας την αποψη του δημοκρατικα,πια ειμαι εγω που θα την κρινω ή ο οποιοσδηποτε εδω μεσα.
peace:clap:
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Σοβαρευτείτε και κρατήστε τα μαθήματα δημοκρατίας για τον εαυτό σας...

Εγώ δεν ανέχομαι ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ στο όνομα καμιάς δημοκρατίας να λέει ηλίθιους συμπατριώτες μου γιατί έτσι του κάπνισε ούτε να κάνει ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς για κανέναν λαό της υφηλίου...

Αν πιστεύτε οτι αυτό είναι δημοκρατία είστε γελασμένοι... στο δικό μου το μυαλό αυτό λέγεται ασυδοσία και φασισμός του χειρότερου βαθμού... εγω θα αντιδρώ πάντα σε τέτοιες αντιλήψεις που προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια...

Κάλιστα λοιπόν σύμφωνα με την "δημοκρατική" λογική σας, σε κάποιο επόμενο ποστ κάποιος δημοκράτης μπορεί να γράψει ότι οι μαύροι και οι Ασιάτες είναι μιαροί και ότι η μόνη "καθαρή" φυλή είναι η Ελληνική... υποθέτω "δημοκράτες μου" ότι πάλι θα τον δικαιολογήσετε... εύγε στα μυαλά σας, να χαίρεστε τις δημοκρατικές σας αντιλήψεις υποκριτές...
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.236
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Νομίζω ότι μετά από 20 σελίδες, και 223 μηνύματα το τόπικ αυτό πρόσφερε ότι είχε να προσφέρει.

Καταθέσαμε τις απόψεις μας, λογομαχήσαμε, πέσανε και κάτι ψιλές :haha: και είμαστε κομπλέ. Επειδή οι κουβέντες ξαναγυρνούν στα ίδια και τα ίδια και δε νομίζω ότι έχει να προσφέρει κάτι άλλο το συγκεκριμένο θέμα, το κλειδώνω. :)

Μόνη δική μου συνολική παρατήρηση κλείνοντας είναι ότι με λύπη διαπιστώνω ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που δε διστάζει να βάζει ταμπέλες σε τόπους, χώρες και λαούς γενικεύοντας την προσωπική εμπειρία του ή υποσυνείδητα προβάλλοντας τις προκαταλήψεις του.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.034
Μέλη
38.933
Νεότερο μέλος
athgouletas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom