Πρόβλημα με την κράτηση ξενοδοχείου..

nena

Member
Μηνύματα
867
Likes
470
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Παιδια βοηθεια!εκανα μια κρατηση στο ονομα του αλλου αλλα τελικα δεν θα ερθει,τι μπορω να κανω;χανω τα λεφτουδακια μου;με ειχε δηλωσει στο δικλινο αλλα η κρατηση εγινε στο δικο του ονομα!ευχαριστωω
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Με δικαιωμα ακυρωσης?ποιανου πιστωτ καρτα?στο δικλινο δεν δηλωνεις ποιος ειναι ο αλλος...η κατι δεν καταλαβα?
 

pixies

Member
Μηνύματα
120
Likes
95
Επόμενο Ταξίδι
Myanmar
Αντικατάσταση ονόματος γίνετα εύκολα αν έρθει άλλος στη θέση αυτου που ακυρωσε αλλα καταρχας πες όρους ακυρωσης που έχει το ξενοδοχείο για την κρατηση που εκανες.
 

nena

Member
Μηνύματα
867
Likes
470
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
ενταξει κορίτσια ευχαριστω εληξε ο συναγερμος!όλα οκ τους τηλεφωνησα!
να ειστε καλα :)
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.733
Likes
15.003
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
άντε, άντε μας αναστάτωσες πάλι:bleh::bleh:
 

nena

Member
Μηνύματα
867
Likes
470
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
αφήστε κ. Μάκη :D τώρα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα μπας κ βρω τους επικηρυγμένους..4 μύρια είναι αυτά, ξέρετε πόσες φορές θα κάνω γύρω γύρω τον κόσμο με δαυτα; :xalara:
 

Elenik

Member
Μηνύματα
295
Likes
97
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
Nena το ξέρεις αυτό που κυκλοφορεί έτσι;
Όποιος βρει τον Χριστόδουλο Ξηρό θα πάρει 4.000.000 €!!!! μείον:
- Φ.Π.Α. 23%
- Φόρος Εισοδήματος 42%
- Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης 4%
- Φόρος μεγάλου πλούτου: 10%
ίσον: 840.000 καθαρά
Ενημερώνονται οι επίδοξοι "πληροφοριοδότες" ότι θα πρέπει να μαζέψουν αποδείξεις από επιχειρήσεις ίσες με 25% του εισοδήματος τους, δηλαδή 1.000.000 ευρώ
Υ.Γ.: Το δημόσιο διατηρεί το δικαίωμα να σας καταβάλλει το ποσό των 4.000.000 € όταν τα ταμειακά διαθέσιμα το επιτρέψουν με τόκο υπερημερίας 6%
Αντίθετα, η καθυστέρηση στην καταβολή των προαναφερθέντων φόρων είναι κακούργημα, επισύρει ποινή φυλάκισης, πρόστιμα κατά περίπτωση από 1000€ και πάνω, ενώ επιπλέον χρεώνεται με τόκους υπερημερίας 8%

Εν τω μεταξύ,με πήρε ο Χριστόδουλος Ξηρός τηλέφωνο ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ 100.000 € θα πάρει την αστυνομία τηλέφωνο με το όνομα μου και θα τους αποκαλύψει τη θέση του.
Ωχ!
 

nena

Member
Μηνύματα
867
Likes
470
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
θα βγω κ χρεωμενη δηλαδή :)
ασε παραιτούμαι από την προσπάθεια.
παντως καποιος ματιαξε το forum, δεν εχουμε σταυρωσει θεμα στο οποιο να μην εχουμε βγει εκτος θεματος!:bleh:
ζητειται εξορκιστης..διδεται μισθος (πείνας) :haha:
 

marilougr

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Η κράτησή μου λοιπόν στο Le Bellechasse πήρε αναπάντεχη τροπή!.
Το Σάββατο έκανα λοιπόν την κράτηση δίνοντας τα στοιχεία της χρεωστικής κάρτας, που πάντα χρησημοποιώ για τέτοιου είδους συναλλαγές. Την Κυριακή λοιπόν λαμβάνω μήνυμα οτι δεν μπορούν να πάρουν προέγκριση για την κάρτα μου και να τους δώσω κάποια αλλη κάρτα, αν έχω.
Εντομεταξύ εποικινωνώ με την τράπεζα, η οποία με ενημερώνει οτι προσπάθησαν να δεσμεύσουν 200 ευρώ, δηλαδή την πρώτη διανυκτέρευση. Κατι, που δεν ειχαμε συμφωνήσει με το ξενοδοχείο και δεν υήρχε στους όρους της πολιτικής ακύρωσης! Ευτυχώς δεν ειχα τέτοιο ποσό μεσα στο λογαριασμό και ετσι ηταν αδύνατο να το δεσμέυσουν.
Η τράπεζα λοιπον μου ξεκαθάρησε οτι απο την στιγμή που θα δεσμευόταν το ποσό ηταν στην δικαιοδοσία του ξενοδοχείου αν θα έπερνα τα 200 ευρώ πισω σε περίπτοση ακύρωσης.
Για να μην πολυλογώ, η υπάλληλος μου ζήτησε συγγνώμη εκατό φορές για το "λ'αθος" της, διοτι δεν υπήρχε πρόθεση δέσμευσης του ποσού αλλα εξακολουθούσε να ζητάει να πάρει προέγκριση 200 ευρώ για να διαπιστώσει την εγκυρότητα της κάρτας μου.
Φυσικά το μόνο που της απάντησα ειναι οτι αν θελει να διαπιστώσει οτι η κάρτα μου ειναι σε ισχυ, μπορει να χρεώσει 0,01 ευρώ. Ακόμα βέβαι περιμένω απάντηση απο τον υπεύθυνο για να "λύσει" το θεματάκι!!

Η αναζήτηση ξενοδοχείου συνεχίζεται..
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.145
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εφοσον η καρτα σου ειναι χρεωστικη και οχι πιστωτικη αυτο που ζητας ειναι αδυνατον. Εχει λογικη μονο αν η πολιτικη ακυρωσης ειναι καμια χρεωση σε οποιαδηποτε περιπτωση (ακυρωση, no show etc.)

Ομως σε μια τετοια περιπτωση δεν θα ζητουσαν καθολου στοιχεια καρτας. Επισης χρειαζονται και μια εγγυηση για τυχον ζημιες (και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που πολλα ξενοδοχεια δεν δεχονται κρατησεις με χρεωστικες καρτες) .Αν δεν θες να σου δεσμευσουν ποσο τοτε πρεπει να βαλεις πιστωτικη καρτα. Να κανεις κρατηση σε ξενοδοχειο με εγγυηση μονο 1 λεπτο ξεχνα το. Εκτος κι αν το ξενοδοχειο ειναι αδειο και ειτε πας ειτε οχι δεν τρεχει και τιποτα.

Εχουν πολλα κακα τα γαλλικα ξενοδοχεια (κυριως στο θεμα προσωπικο) αλλα σε αυτο εχεις αδικο. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις δικο σου προβλημα και οχι δικο τους. Αυτοι θα βρουν αλλους.
 

marilougr

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Αυτοί σίγουρα θα βρούν άλλους, οπως και γω αλλο ξενοδοχείο, αλλα να ξέρεις οτι δεν εχουν κανένα δικαίωμα δέσμευσεης ποσού χωρίς έγκριση απο τον κάτοχο της κάρτας. Έχω φίλους και συγγενείς που δουλευουν σε ξενοδοχεία και γνωρίζουν πολύ καλύτερα απο σενα και μένα τα πράγματα! Κανένας ποτέ δεν εχει δικαίωμα ειτε χρησημοποιείς πιστωτική ειτε χρεωστική να σου δεσμεύσει λεφτά χωρις έγκριση! Απο εκει και πέρα ειναι κοροιδία...
 

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Απο την σελίδα στο booking:
Αυτές είναι οι κάρτες που δέχεται το Hôtel Le Bellechasse Saint-Germain και διατηρεί το δικαίωμα να προεγκρίνει την κάρτα σας πριν την άφιξή σας.

Δεν τρώς τόκο, δεν πήραν λεφτά, δεν χρεώθηκες(πιστώθηκες) κάτι.
Όπως τα λέει ο τριπάκιας είναι.

Η τακτική της προέγκρισης της 1ης βραδιάς είναι συνηθισμένη όταν το ξενοδοχείο έχει χρέωση για ακύρωη ή/και για no-show.
Εάν κλείσεις ξενοδοχείο χωρίς καν penalty για no-show συνήθως η προέγκριση γίνεται στην reception (για τους λόγους που αναφέρει ο τριπάκιας).

Και πάλι βέβαια, μου έχουν τύχει τα πάντα. Πρόσφατα έκανα κράτηση μη-επιστρέψιμη σε ακριβούτσικο ξενοδοχείο και δεν έγινε καμία χρέωση/προέγκριση πριν κάνω check-in.

Ξέρω οτι οι εποχές είναι δύσκολες και οι τράπεζες έχουν γεμίσει καραγκιόζηδες (που δεν δίνουν ούτε 500 ευρώ πιστωτική) αλλά προσπαθήστε να πάρετε μια πιστωτική απο οποιαδήποτε τράπεζα. Εάν την πληρώνετε στην ώρα σας, δεν έχετε καμία χρέωση ποτέ. Δυστυχώς ή ευτυχώς η πιστωτική είναι αναγκαία σήμερα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.057
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom