ΗΠΑ Πρώτα απ΄όλα καλώς σας βρήκα!!!

tzehos

Member
Μηνύματα
26
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΜΑΙΑΜΙ,ΟΡΛΑΝΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Σκέφτομαι γαμήλιο στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα 4 μέρες ΝΥ, 2 Φλόριντα και 5 Μαιάμι. Έχω μία προσφορά από πρακτορείο στα 1750?/άτομο. Επειδή όμως δεν έχω ιδέα για Αμερική είναι καλή η τιμή;
 

Hayate

Member
Μηνύματα
846
Likes
5.140
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Γεια σου φιλε!!Εχοντας παει στην Αμερικη σε αρκετες πολεις Θα ελεγα οτι η τιμη ειναι καλη απο τη στιγμη που θα μετακινηθεις και με αεροπλανο εντως ΗΠΑ.(φανταζομαι οτι το ξενοδοχειο θα ειναι αρκετα ικανοποιητικο).
Σκεψου οτι αν πηγαινες μονος θα πληρωνες γυρω στα 700 ευρω για το πανε ελα Ελλαδα-Αμερικη + αλλα 200-300 για εσωτερικες μετακινησεις(τουλαχιστον).
Απο την αλλη θα σου προτεινα να αφιερωσεις πιο πολυ χρονο στην Ν.Υορκη καθως 4 μερες ειναι ελαχιστες.6-7 μερες ειναι απαραιτητες και επισης μια καλη προταση ειναι 2 μερη εκδρομη απο τη Ν.Υορκη στους καταρρακτες του Νιαγαρα γυρω στις 6 ωρες αποσταση(γινονται εκδρομες σχεδον καθημερινα απο Ν.Υορκη-120 δολλαρια περιπου αν θυμαμαι καλα-)
Το Μιαμι σιγουρα προσφερεται για μπανιο-θαλασσα αλλα παλι πιστευω η κατανομη των ημερων δεν ειναι τοσο καλη εκτος βεβαια αν σκοπευεις να ξαναπας Ν.Υορκη.Εξαλλου το μπανιο και η θαλασσα δεν ειναι κατι που μας λειπει στην Ελλαδα και εχουμε σιγουρα πιο καλες παραλιες(by far).
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.234
Μηνύματα
884.420
Μέλη
38.920
Νεότερο μέλος
KoR

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom