serginio
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νάπολι,Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία
Επίσης πρέπει να αποφασίσεις αν θες να πας σε κάποια μνημεία (πχ Σαγράδα,πάρκο Γκουελ) γιατί αν δεν κάνεις αγορά από πριν δεν είναι καθόλου εύκολο να πας τελευταια στιγμή. Αυτά σου καθορίζουν το προγραμμα. Εγώ θα διάλεγα μια μονοημερη ανάλογα με το τι Μ αρεσει(πχ μουσείο Νταλί ή τζιρονα). έμεινα 5 μέρες φουλ Βαρκελώνη και πάλι είχα κ αλλά να δω.ζωολογικο κηπο εχω παει στην βουδαπεστη που ηταν απο τα ποιο ομορφα που εχω δει ...δεν γνωριζω καθολου απο την ισπανια ...Οποτε μενω Βρκελωνη ολες τισ μερες και απλα κανουμε μονοημερες !!! Υπαρχει καποια λιμνη η καποιο αξιοθεατο με αγριο περιβαλλον σε κοντινεσ αποστσεισ απο την βαρκελωνη για να παμε...γενικα μας αρεσει πολυ η φυση και οι εξορμήσεις ?επισησ εχω διαβασει και για ενα μεγαλο λουνα παρκ ..Εχει παει καποιος ξερουμε πληροπφοριες?Ευχαριστω για τισ αμεσες πληροφοριες!
Γενικά διάβασε τις ταξιδιωτικες ιστορίες πάρε ιδέες και ρωτά για συγκεκριμένες πληροφοριες, γιατί ο καθένας προτεινει συμφωνα με τα δικά του θέλω και τις δικές του εμπειρίες.