Spark
Member
Έχω αυτό το γούστο, μου αρέσει η Sina γιατί είναι όμορφη με μουσική παιδεία κ ταλέντο
Έχουμε παίξει πολλές φορές μπάσκετ μαζί με τον Τόνι. Πέρα από καλός μουσικος ήταν ωραίος τύπος (και βρωμόχερο), . Τρομερός περφόρμερ για όσους τον πρόλαβαν, μου προκάλεσε θλίψη η κατάστασή του μετά το εγκεφαλικό, να ζήσουμε να τον θυμόμαστε ως άνθρωπο, καλλιτέχνη, μπασκετόφιλο, άνθρωπο με ενέργεια και χαμόγελο.
Ο Αντώνης Τουρκογιώργης έφυγε σήμερα.
βάλε τραγούδια εδώ να μας θυμίσεις κάτι από το παρελθόν, θέλουμε να ακούσουμε ροκ και απο εσένα, μην το σκέφτεσαι πολύ, αν αρέσει το τραγούδι θα πάρει like.Το ροκ τραγούδι ήτανε το μικρόβιο μου στα παιδικά μου χρόνια. Ένα διάστημα μου είχαν αρέσει όλα τα ροκ τραγούδια εκείνης της εποχής. Αγαπημένο τραγούδι έχω πολλά άλλα δυστυχώς δεν τα θυμάμαι ακριβώς και δεν μπορώ να επιλέξω καθόλου εύκολα.
Αν ο καλλιτέχνης είναι ζωντανός, δεν αξίζει.Ντεμοντέ οι πεθαμένοι όμως μόνο αυτοί έκαναν τέτοια τραγούδια το 1980 <ακούγεται δυνατά>
Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό, δηλαδή τι να κάνουμε; να πεθάνουμε για να γουστάρετε;;Αν ο καλλιτέχνης είναι ζωντανός, δεν αξίζει.
Γιατί, είναι ζωντανοί οι Τζούντας Πριστ;Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό, δηλαδή τι να κάνουμε; να πεθάνουμε για να γουστάρετε;;
πάρε και τη ζωντανή απόδειξη..
Σαν συγκρότημα ναι. Αλλά έχουν αλλάξει σχεδόν όλοι. Τελευταία μαζεύτηκαν πάλι οι παλιοί καιΓιατί, είναι ζωντανοί οι Τζούντας Πριστ;
Καλά θυμόμουν.el día 13 de junio en el Sant Jordi Club de Barcelona,