Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Η δική μου παρατήρηση αφορά την τρίτη μέρα. Νομίζω πως μετά την επίσκεψη στο Βατικανό είναι προτιμότερο να κάνετε μια βόλτα στην πόλη παρά να επισκεφτείτε κι άλλο αξιοθέατο. Φαντάζομαι πως με τα "Κάστρα Αγγέλων" εννοείς αυτό: http://www.castelsantangelo.com/index.asp. Επίσης αν έχετε χρόνο μια επίσκεψη στα μουσεία του Καπιτωλίου αξίζει http://en.museicapitolini.org/.
 

Johannes2000

Member
Μηνύματα
19
Likes
1
To μουσείο του Καπιτωλίου το έχω στην Δευτέρα! Βόλτα στο κέντρο λέω να κάνουμε την τελευταία μέρα! Βασικά όλα στο κέντρο είναι!
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
To μουσείο του Καπιτωλίου το έχω στην Δευτέρα!
Δίκιο έχεις, δεν το πρόσεξα. Μπορεί όλα να 'ναι στο κέντρο αλλά να ξέρεις πως θα ρίξετε πολύ ποδαρόδρομο και στα μουσεία η κούραση είναι διπλή λόγω ορθοστασίας. Καλά να περάσετε!
 

mitsmag

Member
Μηνύματα
96
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
Roadtrip Ισπανίας
Δυστυχως παιδια αργησα να το δω.. Εμεις ειχαμε παει Δεκεμβρη και μειναμε σε 2 διαφορετικα μερη σε ενα hostal στο τερμινι και στην περιοχη Monti. Προσωπικα επειδη οταν πηγαινω ταξιδι θελω να περπαταω οσο τον δυνατον περισσοτερο και να μπαινω στο μετρο οσο το δυνατον λιγοτερο το Monti ειναι η ιδανικοτερη περιοχη.
H περιοχη Monti βρισκεται αναμεσα σε τερμινι-κολοσσαιο και πιατζα βενετσια Παρτε και ενα αρθρακι να τσεκαρετε και μονoι σας..
http://www.arttravel.gr/arttravel-best/secrets/monti-η-μυστική-γειτονιά-της-ρώμης.aspx

Ειδικα η οδος που μεναμε η urbana ηταν συνοικιακη (με τα ποδια η piazza venezia ηταν στα 10 λεπτα) και λογω μηνα (πηγαμε δεκεμβρη) το διαμερισμα ειχε τιμη 65 ευρω/διανυκτερευση για 4 ατομα! απο οτι ειδα τουλαχιστον για Σεπτεμβρη που ειναι και high season οι τιμες εχουν ανεβει κατα πολυ..
αυτό είναι το διαμερισμα στο monti..


Τωρα για καποιον που θελει Τερμινι λογω τιμης κτλ εχω να πω οτι δεν ηταν ετσι οπως μου το ειχαν περιγραψει.. ενταξει δεν ειχε την αιγλη της ρωμαικής συνοικιας αλλα δεν ηταν τοσο φοβιστικα οσο ελεγαν..θελει προσοχη αλλα αρκετοι στο φορουμ το περιεγραψαν σαν την Ομονοια της Ρωμης.. Σιγουρα μπροστα στην Ρωμη ειναι τπτ αλλα δεν ειναι τοσο εγκληματικη οσο περιγραφεται.. Τα κτιρια ειναι παλια και εχει κινεζικη αγορα. Βεβαια εκει εμεινα μονο 3 βραδια οποτε ίσως να μην προλαβα να σχηματισω την καταλληλοτερη αποψη κι γυρναγαμε συνηθως κατα τις 12 (λογω ολοημερης κουρασης) Και συν παιδια οτι το Τερμινι εχει το πλας με τα λεωφορεια. Τα περισσοτερα κανουν σταση ή τερμα στο Τερμινι (και να νυχτερινα).

Τέλος δειτε εδω το hostel στο Τερμινι..
Ειχε ιδιωτικο μπανιο και ήταν για τα δεδομενα του καλο .. Το μονο κακο οτι το κτιριο ηταν παλιο και λιγο spooky..
 

tania_t02

Member
Μηνύματα
29
Likes
2
αυτο το βρισκω συνολο 459 για 4 μερες.. αλλα ειναι κεντρικα και εχει κοντα μετρο... δεν ειναι καλο?
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Το κόστος καθαρισμού 40 ευρώ και την προμήθεια της airbnb 75 τα βάζεις στην τελική τιμή;Μου φαίνονται λίγα για 4 βράδια με 100+ το βράδυ.
 

tania_t02

Member
Μηνύματα
29
Likes
2
μου εκανε ειδικη προσφορα ο οικοδεσποτης 400+59 προμηθεια.. ειναι καλο? πως σου φαινεται?εχω ζαλιστει απ το ψαξιμο για τη διαμονη.. εχω βρει και τα παρακατω στην ιδια τιμη αλλα αυτο συνδυάζει και κεντρο και μετρο..
1. https://www.airbnb.gr/rooms/5741672
2. https://www.airbnb.gr/rooms/357001
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.533
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom