Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

ioanna.gkan

Member
Μηνύματα
459
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Οπου δεν εχει θεα τα μνημεια κοιτας μενου εξω απο το μαγαζι, τιμες και μπαινεις. Ειμαι κατα της λογικης να σου δωσω ονοματα εστιατοριων διοτι εκεινη την ωρα που θες να ξαποστασεις και να στανιαρεις με φαγητο σιγα μην καθεαι να ψαχνεις το ταδε μαγαζι που ετυχε να φαω εγω καλα. Και ποιος μου λεει οτι εχουμε τα ιδια γουστα στο φαγητο? Τουλαχιστον εγω ετσι σκεφτομαι. Ασε που πλην Πραγας Βουδαπεστης πουθενα αλλου δεν εφαγα καλα. Εκει οπου κι αν μπηκα καλα εφαγα, ταιριαζαν οι γευσεις σ αυτο που τρωω. Αν σου αρεσει η κουζινα της χωρας θα φας καλα παντου ε κι αν πετυχεις και καμια πατατα στο προγραμμα ειναι! Μην αγχωνεσαι και βγαζεις προγραμμα και για το που θα φας η θα πιεις καφε. Οπου γουσταρεις μπες!
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.370
Likes
9.297
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
πλην Πραγας Βουδαπεστης πουθενα αλλου δεν εφαγα καλα.
!!!!!!!!!!!!!!!τα γούστα σου είναι άξια μελέτης, εμβριθούς...
Τελικα απλως μετρια. Εκει που πηγαιναν να το σωσουν το χαλουσαν και τουμπαλιν!
απαπαπα ιεροσυλία...πάω να κλεισω άλλο ένα ΣΚ για φαγητό να συνέλθω...
 

sapienza

Member
Μηνύματα
1.245
Likes
426
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Μην αγχωνεσαι και βγαζεις προγραμμα και για το που θα φας η θα πιεις καφε. Οπου γουσταρεις μπες!
Τελικα απλως μετρια. Εκει που πηγαιναν να το σωσουν το χαλουσαν και τουμπαλιν!:haha::haha::haha:

:haha::haha::haha:..Μήπως φταίει αυτό???Απλά αναρωτιέμαι....:roll:
 

ioanna.gkan

Member
Μηνύματα
459
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
!!!!!!!!!!!!!!!τα γούστα σου είναι άξια μελέτης, εμβριθούς...

απαπαπα ιεροσυλία...πάω να κλεισω άλλο ένα ΣΚ για φαγητό να συνέλθω...

Samion μιλαω για τις τουριστικες πιατσες! Σιγουρα υπαρχουν καλα μαγαζια με εξαιρετικο φαγητο απλως θα τα μαθω την επομενη φορα που θα παω. Ειναι δυνατον να εχω τεσσερις μερες στην διαθεση μου και να αναλωνομαι στο να βρω καπου να φαω καλα και σε ποια γωνια ειναι το μαγαζι που μου προτειναν κι αν την περασα? Και μαλιστα σε τουριστικη περιοχη οπου κυκλοφορουν μονο τουριστες? Γιατι Ιταλο δεν πετυχαινεις που να χτυπιεσαι! Εγω προσωπικα δεν το κανω. Και με αυτες τις προυποθεσεις καλο φαγητο ολες τις μερες διαμονης μου σε τουριστικες πιατσες εφαγα στις περιοχες που ανεφερα. Κι αν δεν σας πειθω να φερω τον αντρα μου να σας τα πει που αυτος κι αν δυσκολος στο φαγητο!!:haha:
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Τελικά μην πεις ποτέ οτι τα έχεις δει όλα σε αυτό το φόρουμ...

Το σημερινό βέβαια είναι από τα κορυφαία... δεν λέω γούστα είναι αυτά αλλά το να υποστηρίζεις ότι η Πράγα(!!) και η Βουδαπέστη έχουν καλύτερο φαγητό από την Ρώμη είναι μάλλον ιεροσυλία... πραγματικά πρέπει ή να είσαι φοβερά γκαντέμης ή να πας σε κραχτές τουριστικές παγίδες για να μην φας καλά στη Ρώμη... χωρίς άλλα σχόλια...

Επίσης θα διαφωνίσω στο να μην έχεις σταμπάρει από πριν που θα φας στα ταξίδια σου... για μένα το φαγητό και ειδικά στα ταξίδια είναι ιδιαίτερα σημαντικό και γιαυτό φροντίζω ΠΑΝΤΑ από πριν που θα φάω... κάνω κανονικότατα τις κρατήσεις μου και έχω πάντα τα back up μου σε περίπτωση κάποιας στραβής... δηλαδή ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΩ... αν πας λοιπόν χύμα στο κύμα και μπεις όπου βρεις είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα την πατήσεις ενώ αν πας διαβασμένος θα φας παντού από καλά έως εξαιρετικά...

Και για να βοηθήσω και την φίλη μας με την Ρώμη ας δώσω το Piccolo Abruzzo Piccolo Abruzzo το φαγητό είναι είναι πέραν πάσης περιγραφής... υπάρχει στάνταρ μενού για όλους με κρασί και γλυκά, η κράτηση είναι υπεραπαραίτητη και η λυπητερή 43? το κεφάλι... tip... μην κάνετε το λάθος και φάτε και το μεσημέρι... να πάτε νηστικοί γιατί πραγματικά θα φύγεται σκασμένοι από το φαγητό...
 

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Πράγα- Βουδαπέστη δεν έχω πάει ακόμη για να ξέρω, αλλά ...Ρώμη πρέπει να έχω φάει καλύτερα από κάθε άλλο ταξίδι μου. Δεν μπορώ ωστόσο να μην αναφέρω πως στην πρώτη μου επίσκεψη, αρκετά μικρή και ανήξερη, δεν είχα το απόλυτο, αλλά γενικά έχω την εντύπωση πως ένα 8/10 μπορείς να το κάνεις άνετα σε αυτή τη πανδαισία μυρωδιών και συνταγών και και ....αχ μου άνοιξε η όρεξη:rolleyes:
 

ioanna.gkan

Member
Μηνύματα
459
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Ο καθενας ψαχνει αλλα πραγματα στα ταξιδια που κανει... εγω δεν γουσταρω να κλεισω απο πριν που θα φαω, δεν θελω να προγραμματισω που θα πιω καφε end of story. Δηλαδη εδω στο Ελλαδα δεν εχει καλα εστατορια πρεπει να παω στην Ρωμη για να φαω και να πιω ενα καλο κρασι? Αν τυχει βεβαιως θα το κανω. Και μ αρεσει το περιποημενο φαι αλλα να βαλω την φουστιτσα μου, το ψιλοτακουνο μου, να βρω ενα μαγαζι με ωραια θεα και ωραια μουσικη και να καθησω να το απολαυσω με τις ωρες. Αλλα οχι να σκεφτομαι τι ωρα θα γυρισω στο ξενοδοχειο, να ειμαι ξεκουραστη να ετοιμαστω να να να... Πρωτη φορα μιλαω σε αλλο μερος! Αν εχω ξαναπαει να το ψαξω ρε παιδια. Και αν που πουν οι υπολοιποι που πανε μια φορα σε μια πολη οτι το πρωτο που κανουν ειναι να βρουν hot spots για γκουρμε απολαυσεις να τα σκισω τα πτυχια μου! Μαλλον εγω κανω λαθος παρεες!!!!!!!
 

pecora nera

Member
Μηνύματα
55
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
σιγκαπουρη-πουκετ
Απ' ό,τι βλέπω εδώ ROME VATICAN MUSEUM - Historical Museums in Vatican Rome Italy μάλλον έκλεισες εισιτήριο με ξενάγηση σε γκρουπ.
εκλεισες ξεναγηση γι αυτο πηγε τοσο ακριβα η εισοδος δεν ειναι τοσο..
εμεις βγαλαμε επι τοπου τα εισητηρια μας με φοιτητικη εκπτωση στα 8!! ευρω
 

pecora nera

Member
Μηνύματα
55
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
σιγκαπουρη-πουκετ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.230
Μηνύματα
884.357
Μέλη
38.919
Νεότερο μέλος
ArgiroPappa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom