Συβοτα-Παργα-Παξοι

Smaragda53

Member
Μηνύματα
991
Likes
2.089
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Απογοητευτικαμε με βάση τις φωτο που είδαμε απο το Ίντερνετ. Αν εξαιρέσεις τα γαλάζια νερά (που έχεις σε όλο το νησί) οι παραλίες δεν μας ενθουσίασαν.
Εγω ουσιαστικά ρωτάω αν εχει καποιος γνώμη για τα 2-3 καλύτερα μέρη του νησιού που θα προλάβω να δω σε μια μέρα. Οι παξοι ειναι πολυ όμορφο νησί αλλα θεωρήσαμε (με βάση την ιντερνετική γνώμη μας) οτι ίσως να μην αξίζει να κανουμε τρεις διανυκτερεύσεις στους παξους. Γενικά αν έχεις κάποιες καλές πληροφορίες για τους παξους θα μας βοηθούσες παρα πολυ...
Ευχαριστω πολυ...
Βρε παιδιά, είναι δυνατόν να σας αρέσει η Πάργα και να μη σας αρέσουν οι Παξοί?
 

Adrianiotis

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σας,

Έχει καποιος να προτείνει επιλογές για φαγητό σε Πάργα, Συβοτα και γυρω χωρια αν υπαρχει κατι καλο;
 

ctasis

Member
Μηνύματα
17
Likes
11
Στην Παργα : ταβέρνα Πετρος, the Yard, med Parga ( πολυ ωραια θέα). Λίγο έξω από την Παργα μετά την Ανθούσα ο Λεκκας και στην Ανθούσα Το Δίχτυ. Σύβοτα δεν έχει κάτι αξιόλογο για φαγητό , καλύτερα να πάτε στην Πλαταρια : Ζαφειρης, Κοκοσης ( λίγο ακριβός αλλά αξίζει) και Εστία.
 
Μηνύματα
420
Likes
1.374
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπέρα σας,

Έχει καποιος να προτείνει επιλογές για φαγητό σε Πάργα, Συβοτα και γυρω χωρια αν υπαρχει κατι καλο;

Ταβερνα ο Σακης για παραδοσιακο φαγητο και το filomila πολυ καλο ιταλικο και τα 2 ειναι στην Παργα μεσα.

Ναι και απο μενα για καφε στο Μed πολυ καλη θεα.
 

ibarumahhh

Member
Μηνύματα
86
Likes
23
Καλησπερα παιδια.
Θα ειμαι ΣΥβοτα απο Παρασκευη πρωι νωρις εως Κυριακη μεσημερι.

ΤΙ προτεινετε να δω? δεν εχω ξαναπαει. σιγουρα θελω να δω Παργα,Συβοτα και να παω στον Ποταμο Αχεροντα για καμια δραστηριοτητα (βολτα με αλογα,κανο κατι τετοιο)
ευχαριστω
 

Olia M12

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Πάργα Σύβοτα Παξοί!!!!

Χαίρετε! Για μια εβδομάδα Πάργα Σύβοτα Παξοί (2 ενήλικες) πως μας προτείνετε να χωρίσουμε τις μέρες μας? Θα χρειαστούμε να ενοικιάσουμε αυτοκίνητο σε όλουσ τους προορισμούς?

Που μας προτείνετε να μείνουμε και σε ποιες παράλιες να πάμε?

Ευχαριστώ!!
 

elenabi

Member
Μηνύματα
33
Likes
9
Την περιοχή τη γνωρίζω καλά γιατί μένω Αρτα και έχω εξοχικό στο Κανάλι της Πρέβεζας και κινούμαι συχνά ιδιαιτέρως προς πάργα.

Λοιπόν θα σε ξεκινήσω από την εκδρομή στους Παξούς.
Οι Παξοί είναι το σμαράγδι του Ιονίου και κατά την προσωπική μου άποψη είναι πολύ κρίμα να το κάψεις για λίγες ώρες. Καλύτερα να αφιερώσεις ξεχωριστές διακοπές.
Μόνο και μόνο για το μπάνιο στους Αντίπαξους θα σου πω. Το καραβάκι δε σε αφήνει στην παραλία απλά κάνει μία στάση για βουτιές δε ξέρω πόση ώρα. Σε αυτές τις δύο υπέροχες παραλίες που έχουν οι Αντίπαξοι είναι πραγματικά μεγάλο κρίμα να μην τις χαρείς όπως πρέπει.
Φυσικά η απόφαση είναι δική σου. Εγώ σου το λέω γιατί έχω πάει δύο φορές και έχω μείνει. Το νησί έχει πολλά να σου δώσει. Και να ξέρεις ότι εάν αποφασίσεις να κάνεις την εκδρομή πρέπει να κλείσεις μια μέρα νωρίτερα γιατί μπορεί να μη βρεις.

Όσον αφορά τα Σύβοτα. Κόβει λίγο μακριά να μείνεις εκεί και το χωριό είναι τελείως αδιάφορο. Η Μπέλα βράκα είναι μια ωραία παραλία να επισκεφθείτε πολύ κοντά στο χωριό και η πιο ξακουστή είναι η πισίνα. Για την τελευταία παίρνεις καραβάκι, αλλά προετοιμάσου για στριμωξίδι. Είναι ένα μικρό κολπάκι που μαζεύει πολύ κόσμο και θα είστε λίγο καβάλα ο ένας πάνω στον άλλον.

Ο οικισμός της Πάργας είναι πολύ γραφικός και η πιο ξακουστή του παραλία είναι ο Βάλτος με υπέροχα νερά και θέα το κάστρο της Πάργας. Μια άλλη ωραία παραλία είναι το σαρακίνηκο που βρίσκεται προς Ανθούσα λίγο μετά την Πάργα. Για ποτάκι το βράδυ στη Πάργα προτείνω το sail-in πολύ όμορφο μπαράκι στα σοκάκια. Επ ουδενί στο λιμάνι για ποτάκι. Στο κάστρο της Πάργας να ανεβείτε δύο φορές και το πρωί και το βράδυ να θαυμάσετε μοναδική θέα!!

Και σου ξανα λέω άλλη μια φορά μην παραλείψετε το Αχέροντα!!

Όσον αφορά τις ξαπλώστρες. Πάργα και Σύβοτα θα πληρώσετε γύρω στ 7-8 ευρώ και χώρα φυσικά έναν καφέ που θα πιείτε. Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει να πληρώνω ξαπλώστρα το θεωρώ κερατιάτικο και πάντα έχω μαζί μου ομπρέλα. Στις παραλίες της Πρέβεζας δεν πληρώνεις πουθενά ξαπλώστρες και μάλιστα είναι και τόσο στενάχωρα όπως στα άλλα δύο.

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι άλλο θέλεις με χαρά θα β0ηθήσω!!
καλησπέρα .Θέλουμε να οργανώσουμε ταξίδι με φουσκωτό . Θα το μεταφέρουμε από Αθήνα με το ΙΧ μας και θέλω να μάθω για να πάμε Παξούς από που μπορούμε να το ρίξουμε . πού είναι και΄τώρα να μείνουμε . Σκεφτόμαστε για μέσα Ιούλη . Αν ξέρετε κάποια περιοχή που να έχει γλίστρα αλλά και κοντά κα΄ποιο ξενοδοχείο ή δωμάτια . Ευχαριστ΄ψ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.263
Μηνύματα
885.470
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom