Συντριβή αεροσκάφους με 148 επιβαίνοντες στη νότια Γαλλία

Estet

Member
Μηνύματα
234
Likes
111
Επόμενο Ταξίδι
Λυών
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο
Και δυστυχως 16 μαθητες γυμνασιου και 2 βρεφη αναμεσα στα θυματα...
 

evik

Member
Μηνύματα
25
Likes
10
Ημαθιώτης είχε κλείσει εισιτήριο να πετάξει με το αεροπλάνο που έπεσε στις Άλπεις!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σ' έναν πολύ γνωστό Ημαθιώτη επιχειρηματία, ο οποίος... παρ' ολίγον να είναι μέσα στο αεροπλάνο που έπεσε στις Άλπεις, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 144 επιβάτες και έξι άτομα πλήρωμα (δύο πιλότοι και τέσσερα μέλη του πληρώματος). Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Παναγιώτης Τσιχλακίδης, έμπορος - μεταφορέας από την περιοχή της Ειρηνούπολης έφτασε στο αεροδρόμιο στη Βαρκελώνη λίγο πριν τις 9 χθες το πρωί, με σκοπό να επιβιβαστεί στη μοιραία πτήση. Ένα λάθος όμως του ταξιδιωτικού πράκτορα που του είχε κλείσει το εισιτήριο, όχι μόνο τον άφησε εκτός πτήσης αλλά στην κυριολεξία του έσωσε τη ζωή! Τον αρχικό του εκνευρισμό για την αναμονή που θα είχε στο αεροδρόμιο, καθώς θα έμπαινε τελικά στην πτήση των 15:00, διαδέχθηκαν τα σοκαριστικά νέα. Ο κ. Τσιχλακίδης επέστρεψε τελικά στην Ελλάδα χθες το βράδυ. Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του και μας περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη:
«Την είδηση για την πτώση του αεροπλάνου την πληροφορήθηκα από έναν πελάτη μου στην Αθήνα που ήξερε πως θα επιβιβαζόμουν σε αυτή την πτήση και πραγματικά έπαθα σοκ. Υπήρχε ωστόσο μια περίεργη κινητικότητα στο αεροδρόμιο, αλλά κανείς δε μας είχε ενημερώσει. Ευτυχώς πρόλαβα και τηλεφώνησα στην οικογένειά μου και τους ενημέρωσα ότι είμαι καλά... Είμαι ακόμα συγκλονισμένος από αυτό που συνέβη. Πραγματικά, γλύτωσα από καθαρή τύχη, λόγω λάθους. Λυπάμαι ειλικρινά για τις ζωές που χάθηκαν τόσο απρόσμενα και άδικα, αλλά δεν μπορώ να κρύψω και την χαρά μου που μου είμαι ζωντανός».




Ξέχασα πριν να προσθέσω πως την είδηση αυτή την είδα στο
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
 

mitsmag

Member
Μηνύματα
96
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
Roadtrip Ισπανίας
Παιδια ενταξει για την Μαλαισια ακουστηκε οτι το εριξαν κατι, το οποιο πιστευω. Τωρα για αυτο που εγινε, λετε να παιζει ρολο που ηταν low cost η εταιρεια; Ρωταω γιατι κι εμεις τα μπατιρακια μονο με Ryanair πεταμε. Νομιζω οτι λόγω κρισης όμως γενικοτερα θα εχουν μειωσει τα εξοδα των συντηρησεων κτλ. Ποια ειναι η γνωμη σας γενικοτερα;

Παντως κριμα πραγματικα για τα θυματα και ειδικα για τους νεαρους επιβάτες.. :(
 

evik

Member
Μηνύματα
25
Likes
10
Πιλότοι και προσωπικό αρνούνται να μπουν στα αεροσκάφη της Germanwings -Το παραδέχτηκε η ίδια η εταιρεία

Πιλότοι και προσωπικό αρνούνται να μπουν σε αεροσκάφη της Germanwings μετά το πολύνεκρο δυστύχημα με αεροσκάφος της εταιρείας, με αποτέλεσμα να ακυρώνονται πτήσεις της. Το γεγονός παραδέχτηκε η ίδια η Germanwings σε ανακοίνωση της. Ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας, κ. Τόμας Βίνκελμαν δήλωσε ότι καταλαβαίνει τις αποφάσεις του προσωπικού και σημείωσε πως υπάρχουν περιστασιακά προβλήματα στις πτήσεις της Germanwings. Η GermanWings είναι θυγατρική της Λουφτχάνσα και δημιουργήθηκε προκειμένου η γερμανική εταιρεία να ανταποκριθεί στον ανταγωνισμό των χαμηλού κόστους αεροπορικών εταιρειών. Όμως οι περικοπές που αποφάσισε την έφεραν σε αντιπαράθεση με το προσωπικό της που πραγματοποιούσε συχνά κινητοποιήσεις τον προηγούμενο χρόνο αλλά και τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πηγή: www.lifo.gr
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Για να μην συνεχιστει η συζητηση περι low cost,στο σαιτ που ανεβασε ο pan pan,πιο πανω,εχει και τα στατιστικα...η ryanair,δεν εχει καμμια συντριβη,οπως και η easyjet και καποιες αλλες,ενω υπαρχουν μεγαλες εταιρειες,οπως πχ η airfrance,η turkish που ειχαν.
Δεν ρισκαρει καμμια εταιρεια,απο ελλιπη συντηρηση,να χασει αεροπλανο...μπορει να κανει αλλες περικοπες,αλλα οχι σε αυτον τον τομεα.
http://www.planecrashinfo.com/accidents.htm
 

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
Σοκ: Ο 28χρονος συγκυβερνήτης Andreas Lubitz έριξε το αεροπλάνο!
Ο εισαγγελέας της Μασσαλίας, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, αποκάλυψε ότι ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροπλάνου εσκεμμένα το έριξε, παρασύροντας στο θάνατο 149 ανθρώπους.
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.488
Likes
7.991
Σοκ: Ο 28χρονος συγκυβερνήτης Andreas Lubitz έριξε το αεροπλάνο!
Ο εισαγγελέας της Μασσαλίας, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, αποκάλυψε ότι ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροπλάνου εσκεμμένα το έριξε, παρασύροντας στο θάνατο 149 ανθρώπους.
Ποια ειναι η πηγη του αρθρου?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.448
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom