Ταξιδια last minute στην Ελλάδα υπάρχουν;

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.208
Ενδιαφέρον συζήτηση ανοίχτηκε. Έχεις κανείς υπόψιν του για αυτό με τις πτήσεις της τελευταίας στιγμής αν γίνεται και στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης;
Πάντως τις αεροπορικές τις συμφέρει σίγουρα έστω και 1 ευρώ που λέει ο λόγος να πάρουνε.
Βέβαια το αρνητικό στην υπόθεση είναι ότι ακόμη και αν φύγεις με πολύ φθηνό εισιτήριο μάλλον θα γυρίσεις με πολύ ακριβό και συμφέρει περισσότερο μάλλον να βγάλεις με επιστροφή από καιρό πιο μπροστά.

Εχω ακούσει για άτομο που πήγαινε σε αεροδρόμια της Γερμανίας και έπιανε τα τουριστικά γκρουπ που ήταν έτοιμα να φύγουν για διάφορους προορισμούς και είχαν κάποιες ακυρώσεις και τους πρότεινε να έρθει και αυτός μαζί τους με εξευτελιστικά ποσά και γύρισε με αυτόν τον τρόπο όλον τον κόσμο:shock:

Και αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης αν μπορεί δλδ. να γίνει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα σε πλήρη πακέτο διακοπών μιας και ακυρώσεις συνήθως υπάρχουν την τελευταία στιγμή και θα έχει κέρδος και το τουριστικό γραφείο.
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.443
Likes
4.445
Στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να βρει κανείς lastminute προσφορές.
Τα φθηνότερα lastminutes είναι από Γερμανία (Φρανκφούρτη κλπ.) κυρίως λόγω πληθώρας επιλογών και πτήσεων. Μπορεί κανείς να πάει για παράδειγμα στο αεροδρόμιο στα διάφορα πρακτορεία και να βρει τρελές τιμές (αεροπορικά+διαμονή) για εξωτικά μέρη, αλλά και για Ευρώπη, κυρίως σε μη τουριστικές περιόδους.
Αλλά και γενικότερα οι εκδρομές από εξωτερικό είναι πολύ φθηνότερες. Θυμάμαι είχα βρει από Στουτγκάρδη για Μαγιόρκα αεροπορικά και 1 μήνας διαμονή σε καλό ξενοδοχείο κοντά στα 700?. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, να μην το θίξουμε εδώ...
Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να κλείσει από νωρίς φθηνά εισιτήρια για κάποιο από τα κεντρικά αεροδρόμια της Ευρώπης και από εκεί ότι κάτσει... Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει χρόνο στη διάθεσή του (το τελευταίο λίγο δύσκολο :xmas_rolleyes:)
 

NOSTIMON HMAP

Member
Μηνύματα
219
Likes
87
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
Έτσι και εγώ με την λογική ότι πολλές εκδρομές ματαιώνονται λόγω έλλειψης έστω και 2 ατόμων πέρασα από 2-3 πρακτορεία της Θεσσαλονίκης και τους ζήτησα να αφήσω το τηλέφωνό μου ώστε να με ειδοποιούν σε τέτοιες περιπτώσεις (φυσικά παρέχοντάς μου μια έκπτωση) και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο. Δεν υπάρχει φαίνεται η λογική της προσφοράς στη λειτουργία τους ή δεν είναι διοργανωτές εκδρομών αλλά πωλητές πακέτων άλλων μεγάλων πρακτορείων.
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.208
Πράγματα που λειτουργούν στο εξωτερικό είναι απλά και είναι καθαρό συμφέρον για αυτούς, τα έχουν για εξωπραγματικά αυτοί.Είμαστε πολλά χρόνια πίσω στον τομέα του τουρισμού πιστεύω,τόσο πίσω που δεν μπορούμε ούτε να αντιγράψουμε τους άλλους που έχουν πετύχει.Όταν σε μια εκδρομή υπάρχουν ακυρώσεις ατόμων την τελευταία στιγμή η δεν συμπληρώσουν το προσδοκούμενο νούμερο ταξιδιωτών που θέλουν και έρθουν κάποια εξτρά άτομα που δεν υπήρχαν στο πρόγραμμα,ποιος θα χάσει;Ο πωλητής των πακέτων;Το τουριστικό γραφείο;Οι ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής;
Κανείς,όλοι κέρδος θα έχουν.
Μας διαβάζει κανένα τουριστικό πρακτορείο άραγε για να ξυπνήσει;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.260
Μηνύματα
885.398
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom