Ταξιδιωτικά έγγραφα για Αλβανό υπήκοο...

bts21travel

Member
Μηνύματα
5
Likes
3
Μετά από επικοινωνία με Α.Τ αεροδρομίου μου είπαν να πάρω την Πρεσβεία Ιταλίας.Εκει μου είπαν οτι τους καλύπτουν τα προσωρινά χαρτιά και μόνο το διαβατήριο φτάνει. Φεύγω για αεροδρόμιο στην Ryanair και στην SkyServ. για εξηγήσεις. Έχω σκάσει...
Τελικά το επιβεβαίωσα και ησύχασα:
ΔΕΝ επιτρέπεται να ταξιδέψεις εξωτερικό με προσωρινή άδεια διαμονής.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.687
Likes
50.578
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τελικά το επιβεβαίωσα και ησύχασα:
ΔΕΝ επιτρέπεται να ταξιδέψεις εξωτερικό με προσωρινή άδεια διαμονής.
Εκτός κι αν η πτήση είναι προς τη χώρα καταγωγής σου, εμείς έτσι το κάναμε, βγάλαμε δεύτερο (ψευτικο) εισιτήριο προς τη χώρα καταγωγής και τελικά κατεβήκαμε στον τρανζιτ σταθμό. Δεν το συστήνω σε κανέναν βέβαια.
 

Andrea Milo

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους. Έχω προγραμματίσει ταξίδι και εγώ για τη Ρώμη . Έχω στην κατοχή μου αλβανικό διαβατήριο και βεβαίωση παράτασης ισχύς της άδειας παραμονής . Το ίδιο και ο γιος μου που είναι 13 χρονών ενώ η γυναίκα έχει και την άδεια παραμονής. Πήρα τηλέφωνο την Ιταλική πρεσβεία και μου είπανε ότι Εκείνη δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να ταξιδέψω απλά με το διαβατήριο και τίποτα άλλο. Το πρόβλημα είναι με την αεροπορική εταιρεία Ryanair αν θα παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην είσοδο του αεροπλάνου. Κάποιος φίλος μου είπε ότι αν έχω πρόσφατη σφραγίδα εισόδου από τη χώρα μου στην Ελλάδα μπορεί να ταξιδέψω σαν κάτοικος Αλβανίας. Αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με το θέμα ή αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία παρακαλώ να μου απαντήσει. Σας ευχαριστώ πολύ.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.002
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom