Ταξιδιωτικές προθέσεις του 2014

turms

Member
Μηνύματα
2.078
Likes
2.855
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εμεις κλεισαμε ενα 4ημερο Βενετια, και μετα εχω κανει "ταμα" να περπατησω στο Camino De Santiago...σε 2 δοσεις βεβαια γιατι τοσες μερες αδεια με την μια δεν γινεται.
Και μερικες εκδρομες εδω και εκει για σκι
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Σε λίγες μέρες ανεβαίνω Χαλκιδική να δω τη γιαγιά που έσπασε το ποδάρι της. Ευτυχώς είναι καλά. Γερό σκαρί! Εχουν κλειστεί ήδη τα αεροπορικά για Πρωτομαγιά στην Πόλη και είμαι σε αναζήτηση ξενοδοχείου. Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για τις διακοπές αφού ο σύζυγος αλλάζει εταιρία και δεν ξέρω πότε και πόσες μέρες θα πάρει άδεια. Πάντως Χαλκιδική και Βόλος είναι σιγουράκια για όλες τις εποχές του χρόνου.
 
Last edited:

mariaj

Member
Μηνύματα
319
Likes
414
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Την περασμένη βδομάδα κλείσαμε ένα τετραήμερο στη Ρώμη για τον Φεβρουάριο, τηρώντας έτσι την υπόσχεση που είχαμε δώσει στους εαυτούς μας την πρώτη φορά που πήγαμε πριν δύο χρόνια ότι θα επιστρέψουμε. Προς το παρόν τίποτα άλλο δεν είναι προγραμματισμένο για φέτος και ούτε ξέρω αν θα προκείψει. Ελπίζω και κάπου αλλού να καταφέρουμε να πάμε είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας, αλλά και με αυτό που μπορέσαμε να κλείσουμε πάλι ευχαριστημένοι είμαστε.
 

greco

Member
Μηνύματα
1.148
Likes
3.322
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Εαν δεν προκυψει παλι κατι δυσαρεστο-αρκετα εχουν συμβει στην οικογενεια εσχατως- Μεγαλη Εβδομαδα στη λατρεμενη Πολη,αρχες Ιουλιου στη Σκυρο υστερα απο 25 χρονια και μεσα Αυγουστου Βερολινο-για πρωτη φορα- κι Ανατολικη Γερμανια{Θουριγγια,Σαξονια}.
 

kipi

Member
Μηνύματα
414
Likes
219
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
κλεισμενα Πολη Μεγάλη Εβδομαδα (ας ειναι καλα η Pegasus με τα 35 ευρω πηγαινε -ελα), και τον Ιουλιο παλευω για Παρίσι-Ρώμη .Ας ελπισουμε να βγω νικητρια.
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.528
Likes
7.825
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..Μαρτη με τη renata μαντιλοφορεμενες στο Ιραν μετα παλι με renata για 4 φορα Ουγκαντα και μετα εχει ο θεός Αδωνις με τις απολυσεις και διαθεσιμοτητες....
 

Elenik

Member
Μηνύματα
295
Likes
97
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
Προς το παρόν κλεισμένο ένα βέλγιο για πρωτομαγιά, και στα σκαριά μία εβδομάδα ρουμανία οδικώς το καλοκαίρι, και μία Νυρεμβέργη τέλη Νοέμβρη. Γλυκοκοιτάζω και ένα Μαρόκο για πρωτοχρονιά (ουπς αυτό πιάνει το 2015, δεν μπαίνει εδώ). Επίσης καλοκαίρι σταθερά οικογενειακά σε εξωτικό χωριό της Κορινθίας, και κατά τα λοιπά εδώ και εκεί. Α και μία Θάσο πρέπει να πάω φέτος έστω και για σκ. Αυτά. Μακάρι να ταιριάξουν τα άστρα (άδεια, λεφτά, baby sitting) να κάνουμε και περισσότερα αλλά και αυτά αν μας βγούν είναι σούπερ.
 

marcob

Member
Μηνύματα
69
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος του κοσμου
Εγώ ξεκινάω με ένα πσκ σε ρουμανία το φεβρουάριο και μετά από μάιο θα κοιτάξω σε ποια απο τα εξής θα μπορέσω να πάω ανάλογα με κόστος και άδεια: γενεύη, βαρκελώνη και νορβηγία.
 

maria84

Member
Μηνύματα
90
Likes
42
Σε δύο μέρες φεύγω για ένα τετραήμερο στο υπέροχο Λονδίνο και τέλος Ιουνίου έχουν ήδη κλειστεί εισητήρια για Ντυσελντορφ και απο εκει με τρένο για Κολωνία,Βρυξέλες,Αμβέρσα,Αμστερνταμ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.263
Μηνύματα
885.465
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom