Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

elenara88

Member
Μηνύματα
1.789
Likes
1.817
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
"Σε περιμένω να ρθεις και πάλι, ΝΑΖΙ να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη."
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Άντε καλέ που υπάρχει δεξιό παρακράτος, αυτά είναι γραφικοτητες που λένε οι Αριστεροι ...
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.833
Likes
18.790
Πραγματικά, ανήκουστα πράγματα...τι παρεμβάσεις στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, τι αγαστή συνεργασία κράτους-ΧΑ για όσο καιρό αυτό βόλευε, απίστευτα όλα...πέφτω από τα σύννεφα, σαν τον Σαμαρά κι εγώ!!
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ναι ρε,εξάλλου τυχαία βρέθηκε να είναι δεξί του χέρι. Το πιο γελοίο είναι οτι θα περάσει έτσι μονο με την παραίτησή του.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.833
Likes
18.790
Δικαιώθηκαν και όσοι ανέκραζαν για την αθωότητα της ΧΑ! Συνομωσία ήταν τελικά. Την πάτησαν οι φασίστες από φασίστες...
Έξω όλοι από τη φυλακή!!! Βγάλτε το Μιχαλολιάκο και σία από μέσα να γελάσουμε...
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.678
Likes
16.510
Πέφτω πάλι απο τα σύννεφα:rolleyes:.....
Α ρε δύσμοιρε Ελληνικέ λαέ που έχεις εναποθέσει τις τύχες και τις ελπίδες σου...
Αυτή η ξεφτίλα των πολιτικών δεν έχει πιάσει ακόμα πάτο .....ξεβρακώνονται κάθε μέρα....
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.922
Είναι πάρα πάνω από σαφές ότι η δικτατορία των Συνταγματαρχών ωχριά μπροστά σε όσα συμβαίνουν σήμερα στην χώρα μας... ακροδεξιά όχι σταγονίδια αλλά τσουνάμι ολόκληρο, έχει αγαστές σχέσεις με την Χ.Α και ομολογεί ότι οι διώξεις είναι καθαρά πολιτικές και στημένες (πράγμα που ο κόσμος βέβαια το είχε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι). Η επίσημη κυβέρνηση Τσολάκογλου, συγνώμη Σαμαρά ήθελα να πω, δια στόματος Μπαλτάκου ψελλίζει γελοιότητες, ο ίδιος ο Τσολάκογλου βλέπε Σαμαράς, είναι χαμένος, ενώ οι επίορκοι υπουργοί δεν μας λένε τίποτε για την ταμπακιέρα, αλλά κεκεδίζουν αρλούμπες. Γιατί ρε ξεφτύλες δεν παρουσιάζετε τις αποδείξεις κατά της Χ.Α για να δείξεει σε όλο τον λαό ότι είναι μια συμμορία αλητών? Ή λοιπόν σας κρατάνε στο χέρι και σας εκβιάζουν ή αποδείξεις δεν υπάρχουν. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει... Η δικαιοσύνη πάλι, που μόνη της καμαρώνει ότι είναι ανεξάρτητη, ενώ είναι σάπια μέχρι το μεδούλι, προτίθεται να ασκήσει διώξεις κατά Μπαλτάκου , Κασιδιάρη (!!) ενώ την ίδια στιγμή η θεούσα Κοτζαμάνη έπρεπε όχι μόνο να τεθεί σε διαθεσιμότητα αλλά να της ασκηθεί δίωξη για παράβαση καθήκοντος. Τις καταγγελίες δεν τις κάνει ούτε ο φούφουτος, ούτε ο Κασιδιάρης τις κάνει το δεξί χέρι του πρωθυπουργού... την ίδια στιγμή η αντιπολίτευση ΄πιάστηκε για μια ακόμη φορά στον ύπνο. Από την μια ψηφίζει την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χ.Α και από την άλλη παραδέχετε ότι οι κατηγορίες είναι χαλκευμένες. Αυτοί οι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι κάνουν. Δεν μπορούν διάολε να ρίξουν μια παραπέουσα κυβέρνηση ούτε και μετά τα σημερινά? Η κυβέρνηση των δοσιλόγων έχει διαλύσει τον κοινωνικό ιστό, ξεπουλάει την χώρα στους ξένους νταβατζίδες και σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός και δυο πρωτοκλασάτοι υπουργοί διαπράτουν καραμπινάτη παρανομία, επεμβαίνοντας ξεκάθαρα στην δικαιοσύνη. Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να τους ρίξουν επιτέλους??

Συμπέρασμα... ναι, ήξερα ότι είναι προδότες, αδίστακτοι και γελοίοι ήξερα, ότι θα κάνουν το παν για να μην γίνουν εκλογές και χάσουν τις καρέκλες, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ένας φασίστας κωλόπαιδο θα τους έκανε τέτοια ρόμπα... είμαι περίεργος να δω πως θα ξεγλυστρίσουν και πως θα προσπαθήσουν να ξαναπείσουν τα γελάδια τους ψηφοφόρους να τους ξαναψηφίσουν...

Υ.Γ. Αγαπητέ μου maltakias εγώ μήνες τώρα έγραφα ότι οι διώξεις είναι γιαλαντζι ενώ εσείς σφυρίζατε αδιάφορα. Πιστεύω ότι μετά τα σημερινά πρωτοφανεί κατάλαβε όλη η Ελλάδα πόσο αδίστακτοι προδότες είναι αυτοί που κυβερνούν και οι τσανακογλύφτες δημοσιογράφοι τους.
 

liopyr

Member
Μηνύματα
322
Likes
627
Τράβελλερ, το γεγονός πως οι διώξεις δεν έγιναν επειδή το ακροδεξιό συνάφι του Σαμαρά έγινε ξαφνικά αντιφα, δεν το αμφισβητούσε κανείς.

Αυτό δεν κάνει την συμμορία των νεοναζί λιγότερο εγκληματική.

Και τι ακριβώς αποδείξεις ψάχνεις, σε άλλη χώρα ζεις;
Έχουμε δει εν ψυχρώ δολοφονίες, τάγματα εφόδου, ξυλοδαρμούς, βαρύ οπλισμό, εκπαιδεύσεις παραστρατιωτικού χαρακτήρα, νταβατζιλίκια, εκβιασμούς. Τι παραπάνω θες;
Μπορεί εσένα να μην σε απασχολεί αν οι ναζί είναι φυλακή ή όχι (το έχεις γράψει παραπίσω), αλλά κάνε ένα κόπο και ρώτα και κάποιον μετανάστη αν έχει την ίδια άποψη για τα "αγιασμένα" χέρια τους, επιτέλους.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.922
Αν για εσένα το μέγιστο αυτή την στιγμή είναι να μπει ο Κασιδιάρης στη στενή παρά να πέσει η κυβέρνηση που έχει πραγματικά διαλύσει την χώρα τότε πολεμάμε την ζωή από άλλο μετερίζι. Το ότι η Χ.Α είναι μια εγκληματική συμμορία ασφαλώς και δεν σηκώνει κουβέντα. ΄Αλλο όμως να το λες και άλλο να το αποδεικνύεις. Συγνώμη για την αφέλεια μου αλλά εγώ ούτε βαρύ οπλισμό είδα, ούτε ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος ψυχανεμίστηκα. Το μόνο που είδα είναι μια συμμορία βλαμμένων νταβατζήδων να κοπανάει φουκαράδες και να πυροβολεί ταμπέλες. Βεβαίως και η δολοφονία Φύσσα είναι πολιτική, αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω, πες με πάλι αφελή, ότι ο Μιχαλολιάκος είπε σε αυτούς τους ψυχάκηδες να βγάλουν από την μέση τον Φύσσα. Η δίωξη της ΧΑ είναι πολιτική. Δεν μπορείς να κατηγορείς και να κλείνεις φυλακή 5 βουλευτές για τα πολιτικά τους πιστεύω. Αυτό και το έχω αναφέρει πολλές φορές είναι επικίνδυνο για την δημοκρατία. Αν εσύ φοβάσαι να δεις κατάματα την αλήθεια μπορεί να είναι δικό σου θέμα αλλά έχε υπόψιν ότι οι δοσίλογοι που μας κυβερνούν είναι αδίστακτοι και εύκολα μπορούν να βαφτίσουν εγκληματική οργάνωση οποιαδήποτε πολιτική οργάνωση.

Υ.Γ. Βλέπω ότι καίει κι εσένα το αγιασμένο χέρι του Κασιδιάρη. Από πότε αγαπητέ σε απασχολεί το πως λύνονται οι ενδοφασιστικές διαφορές? Αν ο Κασιδιάρης είναι ψυχάκιας, η Γαρουφαλιά είναι ένα τσοκαρο που κρύβεται επιμελώς πίσω από δήθεν κομμουνιστικό μανδύα. Σήμερα άρχισε πάλι τις κατινιές βάζοντάς τα με τον Γλέζο. Και λίγες έφαγε λέμε.
 

liopyr

Member
Μηνύματα
322
Likes
627
Γιατί να σε χαρακτηρίσω αφελή, επειδή σου φαίνεται περίεργο ένας τύπος που έβαζε βόμβες σε κινηματογράφους που έπαιζαν σοβιετικές ταινίες να καθοδηγεί νεοναζί ψυχάκηδες σε εν ψυχρώ δολοφονίες;

Όχι, αλίμονο...
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Απο το βίντεο Μπαλτακου επελεξες να δεις γιαλαντζι διώξεις των νεοναζί κι όχι την ξεκάθαρη ύπαρξη παρακράτους. Η συνεχιζόμενη δε παρλα σου περί αθώων μαχαιροβγαλτων και δίκαιο ξύλο εναντίον αντιπαθων πολιτικών αντιπάλων πολύ λυπάμαι αλλά σε κατατάσσει τουλαχιστον στους συμπαθούντες της ΧΑ.Αν δεν το έχεις καταλάβει επειδή θες να γραφείς κάτι μονο για την κόντρα, πάρ'το χαμπαρι πριν σου κολλήσει η ρετσινια,φίλε ακόμα Traveller.

Ειλικρινά,maltakias.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.922
Εγώ απλά ξαναρωτάω εσένα τον ψαγμένο... ποιο είναι ποιο σημαντικό να μπει ο Κασιδιάρης και ο Μιχαλολιάκος στη μπουζού ή να ξεριζωθεί το σάπιο σύστημα που διαφεντεύει τις ζωές μας. Πολλές φορές νομίζω ότι ζείτε σε άλλο σύμπαν. Η κυβέρνηση Τσολάκογλου μας έχει κατσικωθεί για τα καλά και κάνει το παν να εγκαθιδρύσει κοινοβουλευτική δικτατορία. Προβαίνει σε πολιτικές διώξεις και ναι δεν με ενδιαφέρει αν αυτές γίνονται κατά της Χ.Α γιατί αύριο θα γίνουν σε εμένα, ελέγχει πλήρως και καραμπινάτα πλέον την δικαιοσύνη, κάνει συνταγματικά πραξικοπήματα, δημιουργεί αναχώματα, βλέπε Ποτάμι, για να διασπάσει την αντιπολίτευση, ξεπουλάει με άνεση τα πάντα στους ξένους τοκογλύφους και δεν τρέχει κάστανο. Κι έχω εσένα κολλημένο με την Χ.Α και για το πως πενήντα ουγκ θα μπούνε μέσα. Εδώ καίγεται ο πισινός μας κι εσύ τον χαβά σου. Μα ρε διάολε το θέμα μου δεν είναι η τελευταία εφεδρεία της δικτατορίας που μας κυβερνάει, αλλά το πως θα ξεκουμπιστούν αυτοί οι αχρείοι. Και σε ξαναρωτάω γιατί έχω χάσει την μπάλα. Σε πιο σοβαρό ή ασόβαρο κράτος στην υφήλιο θα έβγαινε ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού να κάνει τέτοιες καταγγελίες και δεν θα είχε διαλυθεί το σύμπαν. Εδώ έβλεπα τα κανάλια και το μόνο λάθος που βρήκαν στο Σαμαρά είναι ότι είχε έναν ακροδεξιό σύμβουλο που συνομιλούσε με την Χ.Α, αλλά αμέσως το διόρθωσε ο φουκαράς γιατί τον παρέπεμψε!! Κανένας παπάρας Δένδιας ή Αθανασίου δεν βγήκε να παραιτηθεί λες και ο Μπαλτάκος ήταν Κινέζος και όχι βασικός της κυβέρνησης που και αυτοί υπηρετούν. Την ουσία δηλαδή αν ευσταθούν οι κατηγορίες, που ασφαλώς και ευσταθούν, κανένας ξεφτυλισμένος εισαγγελέας δεν εξέτασε. Και μιλάμε ότι τις καταγγελίες δεν τις έκανε ο βλαμμένος ο Κασιδιάρης ούτε ο φούφουτος αλλά ο ίδιος ο μυστικοσύμβουλος του πρωθυπουργού!! Ανταυτού ζήτησαν το βίντεο για να δουν αν μπορούν να στοιχειοθετήσουν κατήγορίες για υποκλοπή στον Κασιδιάρη!! Αυτά τα νούμερα μας κυβερνούν και σε αυτά ακούσια μοιράζεις συγχωροχάρτια...
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.288
Μηνύματα
886.844
Μέλη
38.958
Νεότερο μέλος
Natasappdpl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom