Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Να ξεκαθαρίσουμε ότι η ΧΑ δεν θα ήταν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο εάν είχαμε μια ομαλή δημοκρατία και σοβαρούς ανθρώπους να μας κυβερνάνε.

Και σίγουρα οι Χρυσαυγίτες είναι φασίστοειδή, αλήτες και υπερ της βίας.
Αλλά ως νομικός θα ήθελα να τονίσω ότι το βασικό αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης για το οποίο διώκονται που προβλέπεται στο 187 ΠΚ είναι ιδιαιτέρως σοβαρό και έχει αυστηρές προϋποθέσεις.

Δεν αρκεί να αποδειχθεί ότι ο Μιχαλολιάκος είχε ναζιστικές αντιλήψεις ή ειχε πει στους ομοιδεάτες του γ@μ@τ.. τους κομμουνιστές και τους μετανάστες.
Εγκληματική οργάνωση ήταν η 17 Νοέμβρη που επί μήνες είχε βάλει κάποιον στόχο πχ τον Μπακογιάννη και με ιεραρχία, δομή και συγκεκριμένο σχέδιο εκτελούσε.

Από που προκύπτει μέχρι σήμερα πχ ότι την ημέρα της δολοφονίας του Φύσσα ο Μιχαλολιάκος έδωσε εντολή να τον σκοτώσουν. Επειδή κάποιοι αληταράδες, μέλη της ΧΑ, υποκινούμενοι από πολιτικά κίνητρα τον σκότωσαν, αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο υπό την απόλυτη επίβλεψη και εντολή του αρχηγού της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης.

Για μένα λοιπόν ή δεν υπάρχουν στοιχεία εις βάρος τους και η όλη δίωξη τους είναι μόνο πολιτική ή υπάρχουν στοιχεία που δεν τα έχουν εμφανίσει ακόμη, παίζοντας ακόμη και σήμερα πολιτικά παιχνίδια η δεξιά με την ακροδεξιά εις βάρος μας.

Η δεύτερη εκδοχή δεν είναι και απίθανη δεδομένου ότι αποκαλύφθηκε οτι ακόμη και μετά τις ποινικές διώξεις η ΧΑ μιλούσε με ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης και ότι ο Κασιδιάρης δημοσιοποίησε το βίντεο έξι μήνες σχεδόν μετά την λήψη του.

Τα δε ΜΜΕ μας έχουν ζαλίσει πόσες φορές μίλησε ο Μιχαλολιάκος με τον Λαγό και ο Λαγός με τον Πατέλη τις ημέρες της δολοφονίας χωρίς στις περισσότερες περιπτώσεις να υπάρχει το περιεχόμενο της συνομιλίας.

Σήμερα μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις γιατί κάποιος Εισαγγελικός Λειτουργός δεν αίρει το απόρρητο να δούμε τις κρίσιμες ημέρες πόσες φορές μίλησε ο Σαμαράς με Δένδια και Αθανασίου και αν αυτοί τηλεφώνησαν σε Ανακριτές ή στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου.

Traveller όσον αφορά την απορία σου για τον Τσίπρα μάλλον δικαιώνονται όσοι λένε ότι όχι μόνο είναι ανίκανος να κυβερνήσει αλλά και δεν θέλει να κυβερνήσει.

Maltakia για μενα είναι και τα δύο πολύ σοβαρά: Και η ύπαρξη παράκράτους και η ουσία όμως των όσων αναφέρει ο Μπαλτάκος τα οποία ολα τα αντικειμενικά ΜΜΕ υποβαθμιζουν για να σωσουν τον Σαμαρα
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Απο το βίντεο Μπαλτακου επελεξες να δεις γιαλαντζι διώξεις των νεοναζί κι όχι την ξεκάθαρη ύπαρξη παρακράτους. Η συνεχιζόμενη δε παρλα σου περί αθώων μαχαιροβγαλτων και δίκαιο ξύλο εναντίον αντιπαθων πολιτικών αντιπάλων πολύ λυπάμαι αλλά σε κατατάσσει τουλαχιστον στους συμπαθούντες της ΧΑ.Αν δεν το έχεις καταλάβει επειδή θες να γραφείς κάτι μονο για την κόντρα, πάρ'το χαμπαρι πριν σου κολλήσει η ρετσινια,φίλε ακόμα Traveller.

Ειλικρινά,maltakias.
Και το παρακτάτος παλικάρι μου ποιος το δημιούργησε και ποιος το ελέγχει ο φούφουτος? Είναι ή δεν είναι κύριος υπεύθυνος για το παρακράτος, που σωστά επισημαίνεις ότι υπάρχει, ο Σαμαράς σαν πρωθυπουργός της χώρας ναι ή όχι? Κάνει ή δεν κάνει πολιτικές διώξεις? Ελέγχει ή δεν ελέγχει την δικαιοσύνη? Ο Κασιδιάρης κάνει κουμάντο σε αυτή την χώρα ή η κυβέρνηση?

Και πάμε στο προσωπικό. Είπα εγώ ποτέ ότι η Χ.Α δεν είναι αγέλη ηλιθίων κακοποιών? Είπα εγώ ότι δεν είναι μαχαιροβγάλτες? Είπα ότι η δολοφονία Φύσσα δεν είναι πολιτικό έγκλημα? Είπα εγώ ότι δεν είναι η τελευταία εφεδρεία του συστήματος? Από που κι ως που βγάζεις λοιπόν το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι είμαι συμπαθών(!!) στη Χ.Α? Η λάσπη σύντροφε που μου πετάς, σου επιστρέφεται κατευθείαν στα μούτρα. Καταλαβαίνω τα αταβιστικά σας κόμπλεξ με το μητρικό Σταλινικό μόρφωμα που το παίζει κομμουνιστικό κόμμα, αλλά όλα έχουν κι ένα όριο. Αν τόσο πολύ συμπαθείς την καραμπινάτη φασιστοκυράτσα Γαρουφαλιά δεν έχεις παρά να γραφείς στο κόμμα και να την ψηφίσεις. Απλά πες το μας και μην θολώνεις τα νερά. Το ποιος είμαι εγώ και τι πιστεύω έχω την εντύπωση ότι το γνωρίζεις καλά. Καμιά ρετσινιά δεν θα μου κολλήσει κανένας λοιπόν. Απλά πολλές φορές στη ζωή πρέπει να βλέπουμε και πέρα από την μύτη μας. Πολύ φοβάμαι φίλε maltakias ότι εσύ έχεις υπέρμετρη μυωπία...
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εχεις ξεφύγει εντελώς.Καταρχήν γιατί ποτε δεν ξέπλυνα τον Σαμάρα, και πιθανόν είσαι ο μόνος που βλέπει κάτι τέτοιο στα γραφόμενα μου, κι έπειτα γιατί βλέπεις ανυπαρκτους μητρικούς δεσμους με ενα κομμα με το οποίο δεν συνδεομαι καθ'ουδεν τρόπον.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ενώ εσύ που με χαρακτηρίζεις κρυπτοχρυσαυγίτη πας καλά ε?
Δεν σε χαρακτηρισα έτσι. Είπα οτι πάνω στο μπουγιο αυτών που γραφείς λες πράγματα που αν τα διαβάσει κάποιος που δεν σε γνωρίζει μπορεί να βγάλει τέτοια συμπεράσματα. Όπως επίσης κι οτι και τα κατιναρια έχουν δικαίωμα άποψης χωρίς να τρώνε σφαλιαρες όσο εκνευριστικες κι αν είναι. Εξισώνεις τον φασισμό με την κατινια.Ο Κασιδιάρης είναι στην πράξη φασίστας κι οχι απλως νοσταλγός ενος ξεπεσμένου μοντέλου.

Αυτά,δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο,αν καταλαβες καταλαβες.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Ε,όχι.Δεν το πιστεύω.Έπεσα απ'τα σύννεφα.
Η σουηδική εταιρεία αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι έδωσε χρήματα σε έναν εμπορικό αντιπρόσωπο, όμως δεν γνωρίζει τι απέγιναν.
«Έχουμε μηδενική ανοχή όσον αφορά δωροδοκίες και τη διαφθορά.
Μεχρι και η Ericsson επεσε απο τα συννεφα...τι γελοιο!
 
D

Delmem9770

Guest
Βλεπω βεντετα θυρας 13 - χρυσης αυγης μετα τα χθεσινα. Βλεπω να κλεινουν τα γραφεια στην κατεχακη.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.678
Likes
16.433
Η δημοκρατία μας βρωμάει φασισμό, έγραφε σε ένα τοίχο....
Το παρακράτος, που τραγουδούσε και ο Ζαμπέτας, ζει και βασιλεύει..... Χρόνιο πρόβλημα που δεν θα λυθεί ποτέ....Η ανεπηρέαστη Δικαιοσύνη είναι ΟΟ θεμέλιος λίθος μιας ευνομούμενης δημοκρατίας και αν είχαμε μια τέτοια δημοκρατία δεν θα είχαμε φαινόμενα φασισμού.... τουλάχιστον όχι σε τέτοια μεγάλα ποσοστά...
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.230
Μηνύματα
884.368
Μέλη
38.919
Νεότερο μέλος
ArgiroPappa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom