Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Μα είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους όσους ανέχονται τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Δένδια, τον Φαήλο, την Κανέλλη, τον Πρετεντέρη, τον Προτοσάλτε, την Τρέμη, τον Καψή αλλά προς Θεού δεν μιλάνε με φασίστες!!!

Καλά τα λες ρε maltakias δημοκρατία έχουμε, μιλάμε με όποιον γουστάρουμε. Ε το ίδιο κάνουν κι αυτοί. Δεν μιλάνε για την αστυνομία, δεν μιλάνε για την δικαιοσύνη, δεν μιλάνε στη βουλή, αλλά μιλάνε για πλεονάσματα, για σαξές στόρις και για έξοδο στις αγορές. Μια χαρά τα λες...
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μονο που ποτε δεν είπα όλες αυτές τις αρλουμπες.Εσύ μεταφραζεις όπως θες κατα την προσφιλή σου συνήθεια.Πες πες κάτι θα μείνει,την ξέρεις καλά τη μέθοδο...
 

thessaris

Member
Μηνύματα
599
Likes
871
Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύει τελευταία αξιοσημείωτη "ελαστικότητα" σε καταστάσεις ενάντια στην αξιοπρέπεια και ελευθερία του ανθρώπου στην Ελλάδα:
-Ζήτησε την παραίτηση Αθανασίου-Δένδια με βάση την ατζέντα ενός νεοναζί και ΟΧΙ για το θέμα της δολοφονίας Καρέλι, που ειδικά για τον Αθανασίου θα είχε κάθε δίκιο να το κάνει, αφου οι δράστες ήταν σωφρονιστικοί υπάλληλοι.
-Σιώπησε (και αυτός και τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν) στη μύνηση και σύλληψη της δημοσιογράφου που τόλμησε να χαρακτηρίσει ως "ανεκδιήγητη" τη Ραχήλ Μακρή.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Αυτό το με την ατζέντα των νεοναζί πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Έστω ότι ένας φασίστας, έβγαλε ένα βίντεο όπου αποδεικνύεται ότι γίνονται παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη και ότι καταλύεται το σύνταγμα, πρέπει να κωφεύσω και να μην ζητήσω να διερευνηθούν οι σοβαρότατες καταγγελίες επειδή μόνο και μόνο τις παρουσίασε ένας φασίστας? Μα καλά τα λέτε αυτά σοβαρά? Στο δεύτερο που λες έχεις απόλυτο δίκιο. Ο Αθανασίου και μόνο για το έγκλημα Κορέλι έπρεπε να είχε χαιρετήσει. Αλλά μην ξεχνάτε μιλάμε για τον Αθανασίου. Και αυτός ο άνθρωπος ήταν δικαστής.

Πάμε τώρα στο άλλο θέμα. Εδώ θέλω να το γενικεύσω και δεν θέλω να το απομονώσω στην υπόθεση Μακρή. Η Μακρή είναι η γνωστή Μακρή και είναι γνωστή για τις απόψεις και τα πιστεύω της. Αν όμως γενικεύσουμε το θέμα θα δούμε ότι σε καμία περίπτωση οι δημοσιογράφοι δεν μπορεί να είναι στο απυρόβλητο και πάνω από νόμους και κανόνες. Δεν είναι δυνατόν ένας αργυρώνητος δημοσιογράφος να γράφει κακοήθειες και συκοφαντίες και να έχει την απαίτηση να μην τρέχει κάστανο. Θα συνταχθώ λοιπόν με την γνώμη του Χατζηνικολάου που υποστηρίζει πως ασφαλώς και πρέπει οι δημοσιογράφοι να δίνουν λόγο για τα γραφόμενα τους αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να ισχύει το αυτόφωρο γιατί έτσι φιμώνεται και τρομοκρατείται ο τύπος. Δεν μπορεί ένας τυχαίως δημοσιογραφίσκος των οπισθίων να χρησιμοποιεί τον κίτρινο κονδυλοφόρο του κατά το δοκούν σπιλώνοντας πολιτικά και όχι μόνο πρόσωπα.
 

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.328
Likes
3.468
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Και για να τελειώνουμε. Πρέπει άμεσα να καταργηθεί το facebook, το youtube και το tweeter γιατί ξεχαρβαλώνουν ιερούς δεσμούς αιώνων, όπως την πατρίδα, την θρησκεία, την οικογένεια και την δημοκρατία βεβαίως βεβαίως. Το είπε ο ογκόλιθος της δημοκρατίας Ερντογάν και ο δημοκράτης πρωθυπουργός μας οφείλει να τον ακολουθήσει. Δεν θα κάνει ότι θέλει ο καθένας στην Ελλάδα σήμερα.
Βασικά αν καταργήσει ο Σαμαράς το facebook θα γίνει πραξικόπημα, θα ξεχυθεί η νεολαία στους δρόμους και θα πέσει η κυβέρνηση την άλλη μέρα
:bleh:
 
D

Delmem9770

Guest
Από πότε η Δημοκρατία σε υποχρεώνει να συνομιλείς με όλους;
Και ετσι καπως μ αυτες τις ιδεες, καταντησε η αριστερα στην χειροτερη μεταπολεμικη κριση, να μην μπορει να παρει τον κοσμο μαζι της.

Οταν γινεσαι πολιτικος πρεπει να μιλας με ολους. Ειτε αυτος ειναι Ελληνας ειτε Αλβανος ειτε κομμουνιστης ειτε χρυσαυγιτης και να μπορεις να τον ταπωνεις στα λογια και οχι με το κοτιστικο κολπο του σηκωνομαι και φευγω γτ εισαι πολυ διαφορετικος απο μενα. Επισης να καθονται στην Βουλη με τους φασιστες μια χαρα ξερουν, δεν ειδα κανεναν να παραιτηθει απο βουλευτης επειδη εχει φασιστες μεσα. Αλλα τα ευρωπουλα του βουλευτη ειναι πολλα για να το παιξεις ηρωας και να τα αρνηθεις.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.783
Likes
18.174
Έτσι είναι...εδώ μου φαίνεται απαράδεκτο που κάθονται μαζί τους στην ίδια χώρα, καλά τα λες...μιλάμε για τις κότες τις λιράτες...
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.879
Likes
26.760
Βασικά αν καταργήσει ο Σαμαράς το facebook θα γίνει πραξικόπημα, θα ξεχυθεί η νεολαία στους δρόμους και θα πέσει η κυβέρνηση την άλλη μέρα
:bleh:
Με το φβ την άλλη μέρα όπως λες.
Αν κόψει το youporn,έπεσε το ίδιο βράδι. :bleh:
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σήμερα μάθαμε λοιπόν ότι η δημοκρατία σε υποχρεώνει να κανείς πράγματα παρά τη θέληση σου,ο φασισμός να φανταστώ είναι υπέρ της ελεύθερης βούλησης με την ίδια λογική;
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.783
Likes
18.174
Ξέχασα επίσης να προσθέσω ότι, μετά φυσικά την απαράδεκτη στάση των κο-κο-κο βουλευτών της αριστεράς να μη συνομιλούν με φασίστες ενώ αυτό επιβάλλεται με εντολή Σαμ..εεεε από τα δημοκρατικά ιδεώδη, μάθαμε ότι γι'αυτόν ακριβώς το λόγο η αριστερά δε μπορεί να πάρει τον κόσμο μαζί της και 50% στις εκλογές, ιδίως την ώρα που ελέγχει 4-5 κανάλια που τη λιβανίζουν όλη μέρα, 3-4 μεγάλες εφημερίδες και δεκάδες "αδέσμευτους" δημοσιογράφους να την προμοτάρουν, την ίδια κούφια ώρα που ο Σαμαράς χτυπιέται αλύπητα και κατασυκοφαντείται από τα μεγαλοσυμφέροντα που ελέγχουν εθνικοί προμηθευτές και εργολάβοι, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, με τον οποίο συνεργάστηκαν άλλωστε αρμονικά τα τελευταία 30 χρόνια.
Επίσης, παρακαλούμε πολύ να μας πείτε από πού ψωνίζετε ναρκωτικά, γιατί φαίνεται ότι κάνουν καλή δουλειά (με πμ). Ευχαριστώ.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Βρε εσείς τι ανησυχείτε; Βγαίνουμε στις αγορές με ομόλογο.
Τέρμα η ανεργία, η φτώχεια, οι φόροι, η ανοργανωσιά του κράτους κλπ
Ποιος Μπαλτάκος ρε εσείς; Δίνουμε και χρήματα στις ευπαθείς ομάδες από το πρωτογενές πλεόνασμα.
Κάτω οι άνθρωποι, ζήτω οι αριθμοί!!
Ζήτω ο Σαμαράς!!!
 
Last edited:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.192
Μηνύματα
883.475
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom